2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Transferden sonra herkes progestan fitil yada iğne kullanıyor mu gebelik testine kadar ben üç gün daha kullanicam sonra birakicam iğneyi ama fitil teste kadar devam
Ben şuan sadece göbekten 1 prolutex yapıyorum teste kadar da o şekilde devam edeceğim. Bugün transferden önce progesteronuma baktılar fitil eklemeye gerek duymadılar sonuç 11 çıkmış. Sadece vitamin ve prolutex

Selamlar yeniden. Dün taze transfer oldum. Progestan fitili yumurtalamadan sonra başlamıştık ve devam ediyorum. Progestan iğneyi de tahlil sonucuna göre 1 ya da 2 kez kullanacaksın demişti doktor. Şimdi hemşire aradı tahlil sonucumda progesteronum 48.60 çıkmış. Düşük olduğu için her gün kullanacakmışım. Bu değer kötüye mi işaret?

amin canım benim okuyalım dualarımızıııı. Ama ben senin için aşırı aşırı ümitliyim yaa

Sanirim herkesin farkli oluyor bende bir an korktum acaba bana söylemeyi mi unuttular diye, çünkü sitede çoğu kişinin kullandığını görünce tedirgin oldum. Bana da gerek duyulmadi sanırım. Teşekkür ederim

İstanbul baceci umut tüp bebek merkezi de Mehmet reşit asoğluna gidiyorum ilk tedavimde 53 bin merkeze verdik 30 a yakın da ilaçlara verdik balikesirde yaşıyorum git gel 100 bini buldu
Ayy ben bahçecide ebru öztürke gittim de gitmez olaydım psikolojimi bozdular benim. İletişimsizlik acayip canımı sıkmıştı. Embriyolarım oluşmadı laboratuardan aradılar haber verdiler doktor beni aradı konuştuk. Üç gün sonra tekrar aradı sanki hiç konuşmamışız gibi tekrar embriyoların oluşmadığını söyledi. Bu sefer görüşmeye gittik benim öncesinde orada iki kere transferim olmuştu dışardan bir doktorla. Bana gelmiş diyorki iki kere denemişsiniz bir kere gebelik oluşmuş. Benim nasıl haberim yoksa o gebelikten artık. Yani sonuç olarak beni çok bunalttı orası. İki tane embriyom var orda ama devam etmedim. Merkez değiştirdim para değil insan muamelesi gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…