2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ben inanıyorum olacaktır

Canım öncelikle çok üzüldüm, ama seni birşeyde çok iyi anlıyorum, tedavı suresınce cok fazla kötü haber aldım, ağlayığ kalkıyorsun yıne umutlanıyorsun.

Kasımdaa herşey başka olacak emınım.

Buarada bende test verdım beklıyorum, onceden kımyasal olmustu. Tesellı verıyorum ama ne durumda olucam bılmıyorum.

Seni kocaman opuyorum canım benımmm

testinin sonucunu bekliyorum çiçeğimmmm topikten çıkmayayım hepinizin hamiş haberini alacağıma inanıyorummmm

merhaba canlarrrr:) yarın 11 de yumurta toplama işlemim lucak Allahın izni ile çok heyecanlıyım. ben 29 yaşındayım doktorum istersen iki tane yumurta koyalım dedi ben ikiz gebelikten biraz korkuyorum yani yapabilir miyim bilmiyorum eşimde aslında garanti olsun diye hani biri tutar bi,ri tutmaz diye iki tane koyalım diyor. bende öyle düşünüyorum ama ya ikiside tutarsa ikiz gebelik bilmiyorum arkadaşlar. anne olmayı evet çok istiyorum ama ikiz bebek bakalbilir miyim bilmiyorum... siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız?

Hayırlısı olsun canım

Canım ben tek koydurmuştum negatif sonuç aldım dün. Kasım ayında bir daha transfer olacağım 6 dondurulmuş embriyom var ve bu sefer iki embriyo transferi istedim öyle yapılacak.

Evet ikiz çok zor hem maddi en çok da manevi olarak ama benim normal yollarla çocuğum olmuyor 2 tüpümü de aldırdık. Ben 2. çocuk istesem yine tüp bebek serüvenini baştan yaşayacağım bu sebeple çift embriyo tutarsa ikisi de işime gelir tabi ki hayırlısı olsun.

Sen kendine göre düşün maddi manevi hazır mısınız?

Kızlar ne kadar su içiyorduk ben unuttum ya 1 saat kaldı. Geçen sefer bir saat kala yarım litre içmiştim yeterli gelmişti diye hatırlıyorum
Ay ben bi buçuk litre bitirdim hiç hiç gerek yok bak gözünü seveyim kendini çok perişan etme sıkışık olcam diye anlattım ya ben wc den çıktım kontrollü yaptım tabi hatta biraz da dayanamayıp fazla yaptım gibi geldi elimi yıkadım hemşire seslendi işleme aldı dr iyiki gitmişsin bize bu idrar yetermiş zaten dedi

Gönlüm ikizden yana olurdu benimde ama bilemedim ilk tecrübelerimiz olduğu için insan çekimser kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…