- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 31
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #2.921
Yok cnm pazartesi bi gel hormonlara bakilsin dedi .betayi tekrar yaparlarmi bilemiyorumBence gayet iyi canım degerin iki gun sonra tekrarmi istedi doktor
pozitifi gören kızçeler gözünüzaydın tebrikler bekleyen isteyen herkese kolaylıklar...
Kızlar pozitifi görenler belirtileriniz şu an nasıl karın ağrısı sancısı oluyo mu ya bel ağrısı daha başta miğde bulantısı olmuyomuş
Ayni ben cnm hayirlisi olsun ilk kez duymustum ardisik transferi yasamis olduk .hangi sehirdesin?Merhaba beni de ekler misiniz 14 ve 16 Ekimde Ardışık transfer oldum.
Benim hafif ara sıra kasıkta batma oluyor, yağlı birşeyler yediğim zamanda hemen rahatsızlık hissi geliyorpozitifi gören kızçeler gözünüzaydın tebrikler bekleyen isteyen herkese kolaylıklar...
Kızlar pozitifi görenler belirtileriniz şu an nasıl karın ağrısı sancısı oluyo mu ya bel ağrısı daha başta miğde bulantısı olmuyomuş
Henüz test yapılmadı bekliyoruzAmin çok teşekkür ederimsenin pozitif mi ben o kısmı kaçırdım sanırım düzenli okuma yapamıyorum da
İlk 3 ay tutunma devam ediyormuş bildiğim kadarıyla bence çok şiddetli değilse anormal olduğunu düşünmüyorum ama sana stres yaptırıyorsa hemşiresine falan sor istersenBen elime bişey alamıyorum ne bilim ayağımı yüksek bi yere koyamıyorum sancılanmak normal mi 15 gün oldu korktum
Kaçıncı gün embriyoBen varımbugün transfer oldum
Umarım miniğin seninledir çok güzel haberler verirsinHenüz test yapılmadı bekliyoruz
Benim de yarın belli olur transfer günüm diye düşünüyorum hayırlı olsun bu aradaHello çiçeklerim
Topiiği devir aldım.Listeye eklenmek isteyenler sonuç alanlar bu mesajımı alıntılayıp yada etiketleyip bilgilerini yazabilirler
Beni de ekler misinizSenide eklemiştim kuzum
Dün yapıldı tek embriyoOyy yazayım umudumm
Ne zaman transfer kaç embriyo belli mi
Amin burdaki herkesin En güzel haberlerini alalım inşallahUmarım miniğin seninledir çok güzel haberler verirsin
Canım ben arkadaşımın doktorunu tercih ettim. Bi de Google'da araştırdım. Yorumlarına falan baktım. Bahçeci ile hemen hemen aynı puana sahip. Çok bi kriter bakmadım. Sen neye göre seçeceksin.Canım bu arada seçim yaparken doktoru neye göre belirledin ?
Ben gittiğim doktora devam edeceğim canım.Canım ben arkadaşımın doktorunu tercih ettim. Bi de Google'da araştırdım. Yorumlarına falan baktım. Bahçeci ile hemen hemen aynı puana sahip. Çok bi kriter bakmadım. Sen neye göre seçeceksin.
Bende ilk kez duydum canım, İzmir deyim Funda hanım da tedavi görüyorumAyni ben cnm hayirlisi olsun ilk kez duymustum ardisik transferi yasamis olduk .hangi sehirdesin?
Benim de yarın belli olur transfer günüm diye düşünüyorum hayırlı olsun bu arada
Beni de ekler misiniz9 ekimdeydi transferim çift embryo . İdrar da çıktı ama yarın sabah kan vericem inş Allahım nasip edet
Dün yapıldı tek embriyo
Kaçıncı gün embriyosuDün yapıldı tek embriyo
Canım benim Rabbim yardımcın olsun inşallah bu son pozitif sağlıklı devam eden bir gebeliğin olsun AminBugün transfer günüm. Bunu okuyanlar benim için dua edebilir miİlk denememi tam bir yıl önce yapabildim. İkinci denemem olacak ilkinde 8.haftada düşük yaptım, histeroskopi, yumurtlama olmaması derken bir seneyi devirdim
İnşallah bebişin sana sımsıkı tutunur. Güzel düşün güzel olsunBugün transfer günüm. Bunu okuyanlar benim için dua edebilir miİlk denememi tam bir yıl önce yapabildim. İkinci denemem olacak ilkinde 8.haftada düşük yaptım, histeroskopi, yumurtlama olmaması derken bir seneyi devirdim