2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bugün transfer günüm. Bunu okuyanlar benim için dua edebilir mi 🩷🙏🏻 İlk denememi tam bir yıl önce yapabildim. İkinci denemem olacak ilkinde 8.haftada düşük yaptım, histeroskopi, yumurtlama olmaması derken bir seneyi devirdim 🙈
Rabbim bebeğine kavuştursun kuzum 😍 transferin bebeğine kavuşmanda vesile olsun. Dua ediyorum senin için 🙏

merhaba canlarrrr:) yarın 11 de yumurta toplama işlemim lucak Allahın izni ile çok heyecanlıyım. ben 29 yaşındayım doktorum istersen iki tane yumurta koyalım dedi ben ikiz gebelikten biraz korkuyorum yani yapabilir miyim bilmiyorum eşimde aslında garanti olsun diye hani biri tutar bi,ri tutmaz diye iki tane koyalım diyor. bende öyle düşünüyorum ama ya ikiside tutarsa ikiz gebelik bilmiyorum arkadaşlar. anne olmayı evet çok istiyorum ama ikiz bebek bakalbilir miyim bilmiyorum... siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız?
Canım ben 35 yaşındayım. Kardeş yapmaya kalksam 40 yaşından sonra anca yaparım o da olursa. O sebeple ben de iki embriyo koydurmayı planlıyorum. Deli işi deniyor ama benim açımdan başka şansım yok. Sen de kendine göre değerlendir. İkinci çocuğu ileride istiyorsan bence ikiz koydur gitsin. Tek seferde bitsin. Belki ikinciyi de tüp bebekle yapman gerekecek, yine aynı yollardan geçmek zorunda kalma.

Kız coşmuş buralarrr kızz siz neler yaptınız böyleeeee
Akşam verdim kanımın son damlasına kadar BEKLEDİĞİM GİBİ NEGATİFTİ....

Üzülmem diyordum ama ben bi ağla bi ağla sonra dedim toparlan kız FERİYANIM sen aslan burcusun kendine gel dedim ve üzülmem 3 dk falan sürdü...

Doktora attım o da sağ olsun aradı beni tam 7 dakika telde konuştuk.

Üzüldüğünü benden olumsuz beklemediğini en başından beri çok sevdiği bi çift olduğumuzu eşimin bir gün bile beni yalnız bırakmadığını hep bunları taktir ettiğini her zaman enerjimin yüksek olduğunu söyledi (moral vermece)

Tüplerimi aldırdığımız için (yapışmışlardı) bu sebeple tek çözümün tüp bebek olduğuna üzüldüğümü söyledim. 35 yaş altı olduğum için ve ilk 2 tüp bebek negatif olmadan çift embriyo yapamadığını kurallar gereği biliyorum ama esnetip esnetemeyeceğini sordum bahane olarak da; Hadi 2. transfer tuttu ama ben 2. çocuk için yine tüp bebek yapmak zorunda olacağım için aynı süreçleri yaşamak istemediğimi belki olur da çift koyarsa ikiz olup bir kerede bu işten kurtulmak istediğimi hastaneye bunu bahane edebilir misiniz diye sordum;

Veeeee dedi kiiiiiiiii; KASIM AYINDA 2 TANE EMBRİYO TRANSFER EDECEĞİZ
İlaçlarını bırak ve adet olduğunda ara gel konuşalım detaylı dedi.

Yani kızlar bir kaç güne adet oluyorum ve ilaçlara yeniden başlıyorum en geç kasım 15 gibi 5. gün 2 embriyo transferimi oluyorummmm.
Oyyy Ferihammm :anne: :anne: :KK36: :KK36: :KK36: Düştüysek kalkarız biz🥰 çok şükür ki umudumuz var Rabbimin zamanlaması çok mükemmeldir belki de bir gün diyeceksin ki iyi ki o zaman olmamış diye
Her şey umduğundan daha güzel ve kolay geçsin her zaman yanındayız minnoşummmm:KK74::KK74::KK74::KK74:

Oyyy Ferihammm :anne: :anne: :KK36: :KK36: :KK36: Düştüysek kalkarız biz🥰 çok şükür ki umudumuz var Rabbimin zamanlaması çok mükemmeldir belki de bir gün diyeceksin ki iyi ki o zaman olmamış diye
Her şey umduğundan daha güzel ve kolay geçsin her zaman yanındayız minnoşummmm:KK74::KK74::KK74::KK74:
teşekkür ederim canım benim güzelimmmm.
ama ben gitmem kasım da burada ismimi göreceğim 😂😂😂

Kızlar bugün cuma mübarek gün. Herkes birbirine dua etsin aklıma geldikçe size ediyorum.müslümanın birbirine duası kabul olur derler. Rabb'im bu uğurda çaba döken isteyen herkese anne olmayı nasıp etsin inşallah 🤲
Bidebayilistersenferiha Bidebayilistersenferiha mesajın bana birşey gösterdi biz ne kadar çabalarsak çabalayalım zamanı gelmeyince olmuyormuş. Bende negatife hazırladım kendimi. Benim hemen bir sonraki ay değil ama ara vermem lazım. O yüzden kendimi her türlü olumsuz duruma hazırladım. Nasipten öteye geçemiyoruz. Sezai Karakoç diyor ki sen ne yaparsan yap göklerden gelen bir karar vardır, diye. Hakikaten göklerin yapmış olduğu plan uygulanıyor.biz ne kadar hesap kitap yaparsak yapalım boş .O'nun sözü geçiyor. Rabb'im hepimiz için hayırlısını versin. Cumamız hayırla geçsin. Savaşta masum insanlar içinde dua edelim inşallah 🤲

merhaba canlarrrr:) yarın 11 de yumurta toplama işlemim lucak Allahın izni ile çok heyecanlıyım. ben 29 yaşındayım doktorum istersen iki tane yumurta koyalım dedi ben ikiz gebelikten biraz korkuyorum yani yapabilir miyim bilmiyorum eşimde aslında garanti olsun diye hani biri tutar bi,ri tutmaz diye iki tane koyalım diyor. bende öyle düşünüyorum ama ya ikiside tutarsa ikiz gebelik bilmiyorum arkadaşlar. anne olmayı evet çok istiyorum ama ikiz bebek bakalbilir miyim bilmiyorum... siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız?
Valla ikiz bakmak zor iş bunu hepimiz tahmin edebiliyoruz zaten. Ama aynu şeyleri yeniden yaşamaktansa ben de ikiz olsun isterim kii iki embriyo transferi yapıldı bana. Normalde yaşım tutmuyor ama iki negatifim olduğu için hakkım var. Hee transferden önce doktor iki tane transfer ediyoruz ama bu ikisinin de tutacağı anlamına gelmez dedi biliyorum hocam dedim. Ben bir de biraz aile binasında olmama güveniyorum galiba 🤭 ama son karar senin ve eşinin tabi. Ölçün biçin iyi düşünün öyle karar verin canım 🥰

Kızlar bugün cuma mübarek gün. Herkes birbirine dua etsin aklıma geldikçe size ediyorum.müslümanın birbirine duası kabul olur derler. Rabb'im bu uğurda çaba döken isteyen herkese anne olmayı nasıp etsin inşallah 🤲
Bidebayilistersenferiha Bidebayilistersenferiha mesajın bana birşey gösterdi biz ne kadar çabalarsak çabalayalım zamanı gelmeyince olmuyormuş. Bende negatife hazırladım kendimi. Benim hemen bir sonraki ay değil ama ara vermem lazım. O yüzden kendimi her türlü olumsuz duruma hazırladım. Nasipten öteye geçemiyoruz. Sezai Karakoç diyor ki sen ne yaparsan yap göklerden gelen bir karar vardır, diye. Hakikaten göklerin yapmış olduğu plan uygulanıyor.biz ne kadar hesap kitap yaparsak yapalım boş .O'nun sözü geçiyor. Rabb'im hepimiz için hayırlısını versin. Cumamız hayırla geçsin. Savaşta masum insanlar içinde dua edelim inşallah 🤲
Aynen öyle canım katılıyorum ama sen niye umutsuzluğa kapıldın? 🤔
Dua gerçekten çok önemli ve isterken her ayrıntısıyla isteyin♥️

Bugün transfer günüm. Bunu okuyanlar benim için dua edebilir mi 🩷🙏🏻 İlk denememi tam bir yıl önce yapabildim. İkinci denemem olacak ilkinde 8.haftada düşük yaptım, histeroskopi, yumurtlama olmaması derken bir seneyi devirdim 🙈
Canımm benim inşallah bu sefer kucağımıza alalım 😍
Canım benim Rabbim yardımcın olsun inşallah bu son pozitif sağlıklı devam eden bir gebeliğin olsun Amin💙🥹
Bende 13:30 gideceğim cuma vakti edilen dualarımızı Rabbim kabul etsin aminnn🤲🏻🌺
Çiçeğimin bebeği geliyooo 😍😍😍

Ben transferimi oldum 😍 Bunlar da bizimkiler 🙈 İnşallah bekleyen herkes pozitif sonuç alır 🙏🏻 Bu sefer başka merkezdeyim. transferi yapıp beni tekerlekli sandalyeye yürüttüler umarım bir şey olmaz miniklere

Eklentiler

• IMG_5040.jpeg
    IMG_5040.jpeg
    78,9 KB · Görüntüleme: 79
X