2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

merhaba canlarrrr:) yarın 11 de yumurta toplama işlemim lucak Allahın izni ile çok heyecanlıyım. ben 29 yaşındayım doktorum istersen iki tane yumurta koyalım dedi ben ikiz gebelikten biraz korkuyorum yani yapabilir miyim bilmiyorum eşimde aslında garanti olsun diye hani biri tutar bi,ri tutmaz diye iki tane koyalım diyor. bende öyle düşünüyorum ama ya ikiside tutarsa ikiz gebelik bilmiyorum arkadaşlar. anne olmayı evet çok istiyorum ama ikiz bebek bakalbilir miyim bilmiyorum... siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız?

Kız coşmuş buralarrr kızz siz neler yaptınız böyleeeee
Akşam verdim kanımın son damlasına kadar BEKLEDİĞİM GİBİ NEGATİFTİ....

Üzülmem diyordum ama ben bi ağla bi ağla sonra dedim toparlan kız FERİYANIM sen aslan burcusun kendine gel dedim ve
üzülmem 3 dk falan sürdü...

Doktora attım o da sağ olsun aradı beni tam 7 dakika telde konuştuk.

Üzüldüğünü benden olumsuz beklemediğini en başından beri çok sevdiği bi çift olduğumuzu eşimin bir gün bile beni yalnız bırakmadığını hep bunları taktir ettiğini her zaman enerjimin yüksek olduğunu söyledi (moral vermece)

Tüplerimi aldırdığımız için (yapışmışlardı) bu sebeple tek çözümün tüp bebek olduğuna üzüldüğümü söyledim. 35 yaş altı olduğum için ve ilk 2 tüp bebek negatif olmadan çift embriyo yapamadığını kurallar gereği biliyorum ama esnetip esnetemeyeceğini sordum bahane olarak da; Hadi 2. transfer tuttu ama ben 2. çocuk için yine tüp bebek yapmak zorunda olacağım için aynı süreçleri yaşamak istemediğimi belki olur da çift koyarsa ikiz olup bir kerede bu işten kurtulmak istediğimi hastaneye bunu bahane edebilir misiniz diye sordum;

Veeeee dedi kiiiiiiiii; KASIM AYINDA 2 TANE EMBRİYO TRANSFER EDECEĞİZ
İlaçlarını bırak ve adet olduğunda ara gel konuşalım detaylı dedi.

Yani kızlar bir kaç güne adet oluyorum ve ilaçlara yeniden başlıyorum en geç kasım 15 gibi 5. gün 2 embriyo transferimi oluyorummmm.

Hadi hakkında hayırlısıyla en güzeli olsun inşallah

Kiz enerjine hayranim ben de yerle bir oldum ama hic senin gibi dusunemiyorum. Valla Bravo sana

Transfer sonrasi yolculuk yapmanın tutunmaya etkisi var mi? Transferden sonra 1 saat dinlenip 1 buçuk saatlik yola çıktım.Yol ara ara çok sarsintiliydi ve çok korkuyorum tutunmayacak die

Çiçeğim atlatmış olmana çok sevindim. Tabiki üzüleceksin ama bak çift embriyo transferi olacak hemde çok yakında. İnşallah bu sefer yüzün güler

Kiz enerjine hayranim ben de yerle bir oldum ama hic senin gibi dusunemiyorum. Valla Bravo sana
Ya şöyle düşündüm canım hep duayı;
ALLAHIM HAYIRLI İSE NASİP ET - ÖMRÜ UZUN OLACAKSA NASİP ET - SAĞLIKLI OLACAKSA NASİP ET -KAYBETMEYECEKSEM NASİP ET - KEŞKE ÇOCUK YAPMASAYDIM DİYECEKSEM HİÇ OLMASIN - BANA İYİ GELECEKSE OLSUN
diye dua ettim. Olmadı...

Demek ki benim için en hayırlı olan buymuş.
6 embriyom daha var kasım da 2 koydurucam
o da olmazsa bir daha 2
oda olmazsa bir daha 2
artık o da tutmazsa;
biz karar verdik bebek işini bir daha asla açmamak üzere rafa kaldırıcaz ve hayatımızı yaşayacağız demek ki bizim için kısmet buymuş diyeceğiz. Zaten tüplerim de yok ömür boyu da kafam rahat olacak keşke deneseydim diye düşünmeyeceğim ya da bu ay hamile kaldım mı diye derdim de olmayacak.

Ben 29 eşim 39 yaşında. Ona boşanma teklifi ettim ama asla kabul etmiyor.
Kv ve Kp eşime kız neler çekiyor olmuyorsa olmuyor yazık kıza diye tüp bebeğe bile gerek yok boşverin diyor.
3 tane çok ağır ameliyat yaşadım ben sırf tüp bebek sürecine başlayabilmek için düşün yani...

Bu arada size bir şey itiraf edeyim; 5. senem bitti evliliğimde ben ilk 2 sene ASLA ÇOCUK İSTEMİYORUM ALLAHIM BEN İSTESEM DE SEN NASİP ETME diye dua ediyordum o yüzden istemeye yüzüm de yok

Çiçeğim atlatmış olmana çok sevindim. Tabiki üzüleceksin ama bak çift embriyo transferi olacak hemde çok yakında. İnşallah bu sefer yüzün güler
Kısmet canım bakalım hayırlısı ise olur inşallaahhh. Ama bu topikten çıkmayı düşünmüyorum
kız Tiniminimavihanim çiçeğimm kasımda da devam ettir buradan banane ben kasım topiğine gitmem

İşte senden beklediğim dobarlan bırakma kendini konuşması inşaallah iki tane birden gelecek bu sefer

Ayy Allah affetsin ben de evlenmeden önce yeğenlerimden çok bunaldığım zamanlarda anneme diyordum ben çocuk falan istemiyorum diye ağızdan çıkana çok dikkat etmek lazım gerçekten

Kiz valla seninle tanismayi o kadar isterdim ki!!! Inanilmazsin. Valla bana da yardimci oldugun icin sana bin kere sukurler olsun. Umarim Ben de Senin gibi bu kadar olumlu, rahat, kendiyle barisik olabilirim bir gun

Kiz valla seninle tanismayi o kadar isterdim ki!!! Inanilmazsin. Valla bana da yardimci oldugun icin sana bin kere sukurler olsun. Umarim Ben de Senin gibi bu kadar olumlu, rahat, kendiyle barisik olabilirim bir gun
Kız neden olamayacaksın eminim mükemmel birisiinnnnnnnnnnnn. Sen ne burçsun hele de bana Bir gün tanışırız belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…