- 20 Aralık 2020
- 17.085
- 75.643
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #3.001
Güzel günler yola çıkmışş geliyorlarr çiçeğimmmmCanımm benim inşallah bu sefer kucağımıza alalım
Çiçeğimin bebeği geliyooo
Aminnn çiçeğim aminnnn hemdr 9 ay boyunca bizi hiç bırakmasınlarHadi inşallah güzel geçsin. Sımsıkı tutsun
Aminnn Minelimmm aminnnDualarimiz seninle kuzum bebisi alip gelceksinsımsıkı tutuncak annesine
Oyyy Allah’ımBen transferimi oldumBunlar da bizimkiler İnşallah bekleyen herkes pozitif sonuç alır Bu sefer başka merkezdeyim. transferi yapıp beni tekerlekli sandalyeye yürüttüler umarım bir şey olmaz miniklere
InsallahBence kafanı oraya takıp moralini bozma. İnşaallah bir şey olmaz
İnşOyyy Allah’ımsımsıkı tutunsunlar kuzum Allahın izniyle
ayyy cok heyecanlandımmmmmBugün transfer günümm ferihamm
Kovayim benKız neden olamayacaksın eminim mükemmel birisiinnnnnnnnnnnn. Sen ne burçsun hele de banaBir gün tanışırız belki
Hayırlısı olsun canım benim inşallah senin için bundan sonrası çok çok ğüzel olurKız coşmuş buralarrr kızz siz neler yaptınız böyleeeee
Akşam verdim kanımın son damlasına kadar BEKLEDİĞİM GİBİ NEGATİFTİ....
Üzülmem diyordum ama ben bi ağla bi ağla sonra dedim toparlan kız FERİYANIM sen aslan burcusun kendine gel dedim ve üzülmem 3 dk falan sürdü...
Doktora attım o da sağ olsun aradı beni tam 7 dakika telde konuştuk.
Üzüldüğünü benden olumsuz beklemediğini en başından beri çok sevdiği bi çift olduğumuzu eşimin bir gün bile beni yalnız bırakmadığını hep bunları taktir ettiğini her zaman enerjimin yüksek olduğunu söyledi (moral vermece)
Tüplerimi aldırdığımız için (yapışmışlardı) bu sebeple tek çözümün tüp bebek olduğuna üzüldüğümü söyledim. 35 yaş altı olduğum için ve ilk 2 tüp bebek negatif olmadan çift embriyo yapamadığını kurallar gereği biliyorum ama esnetip esnetemeyeceğini sordum bahane olarak da; Hadi 2. transfer tuttu ama ben 2. çocuk için yine tüp bebek yapmak zorunda olacağım için aynı süreçleri yaşamak istemediğimi belki olur da çift koyarsa ikiz olup bir kerede bu işten kurtulmak istediğimi hastaneye bunu bahane edebilir misiniz diye sordum;
Veeeee dedi kiiiiiiiii; KASIM AYINDA 2 TANE EMBRİYO TRANSFER EDECEĞİZ
İlaçlarını bırak ve adet olduğunda ara gel konuşalım detaylı dedi.
Yani kızlar bir kaç güne adet oluyorum ve ilaçlara yeniden başlıyorum en geç kasım 15 gibi 5. gün 2 embriyo transferimi oluyorummmm.
Canim ben bu ay ara verip diger ay tekrar Transfer ettiricem. Yani biz yine senle ayni kasim grubunda olucaz. Allahim insallah bu sefer guzel haberler veririzcanımmm bu aradaaa embriyon var mı senin 2. transfer ne zamann
Aaa kafa gitti, aslan yazicagima aksam yazmisim. Bu negatif latest beni benden AldiKovayim benyukselen de yengec. Senin gibi bi aksam olamadik gitti
Hayırlı olsun canım benim inşallah darısı keseyi görmeye, kalp atışını duymaya olsun Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsinŞükürler olsun değerim 191 çıktı
Hayırlısıyla pozitif sonuçlar alırsın canım inşallah Allah sabrını boş versin bu süreçteOyyy Allah’ımsımsıkı tutunsunlar kuzum Allahın izniyle
Bende transfer oldum wma bize hiç böyle foruntu vermedilerBen transferimi oldumBunlar da bizimkiler İnşallah bekleyen herkes pozitif sonuç alır Bu sefer başka merkezdeyim. transferi yapıp beni tekerlekli sandalyeye yürüttüler umarım bir şey olmaz miniklere
Bana da diğer merkezimde vermemişlerdi. Burada verdilerBende transfer oldum wma bize hiç böyle foruntu vermediler
Aminnnn kuzummm Allah Razı olsunnHayırlısıyla pozitif sonuçlar alırsın canım inşallah Allah sabrını boş versin bu süreçteTiniminimavihanim
Nerde yaptırıyor ve ne kadaraBende bu ay negatif aldim adetimi oldum bidahaki ay tekrar basliucaz. Malesef benim embriyom yok o yüzden tekrar yumurta toplama işlemine basliucaz