- 26 Eylül 2023
- 684
- 842
- Konu Sahibi ananasmango
- #2.181
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatta 10 adet lazım ama kutuda 7 adet varEki Görüntüle 3319052 kızlar progestan dex 2 er ampul kırıp göbekten vurulucam transfer gününe kadar toplam 8 ampul ediyor ama kutuda 7 adet var birde gobekten demiş ama iğnesi yok sadece eczacı kalçadan enjektörden vermiş nasıl yapicam
İnsülin enjektörü alacaktın canımEki Görüntüle 3319052 kızlar progestan dex 2 er ampul kırıp göbekten vurulucam transfer gününe kadar toplam 8 ampul ediyor ama kutuda 7 adet var birde gobekten demiş ama iğnesi yok sadece eczacı kalçadan enjektörden vermiş nasıl yapicam
Bir kutu daha alacaksın o zmaan canımHatta 10 adet lazım ama kutuda 7 adet var
İnşallah sağlıkla keselerinide görürürz kalp atışlarınıda canımVerdim kuzum 596 benim de 12.Gunum bugün
Cokta pahalı peki artan ne olucakBir kutu daha alacaksın o zmaan canım
Eczaneden Alican demiİnsülin enjektörü alacaktın canım
yeşil uçlu 5 cc lik olanla çektikten sonra insülin enjektör ucunu takıp yapacaksın bugun yaptım ben gayet rahat yapıldı
Evet evet bugün bende aldım canımm çok rahat yaptım sıfır acı ağrıEczaneden Alican demi
Onu her türlü kullandırırlar bence canım al zarar etmezsinCokta pahalı peki artan ne olucak
Sen kaç gün kullanican birde benim gibi 2 er ampul mu çektin şırınga yaEvet evet bugün bende aldım canımm çok rahat yaptım sıfır acı ağrı
Bana 3 kutu yazdıSen kaç gün kullanican birde benim gibi 2 er ampul mu çektin şırınga ya
İki ampul sabah 2 ampul akşam mı fazlaymış benim tek ampul sabah akşamSen kaç gün kullanican birde benim gibi 2 er ampul mu çektin şırınga ya
Yaparken ağrı yok ama sonrasında göbekte taş varmış gibiSen kaç gün kullanican birde benim gibi 2 er ampul mu çektin şırınga ya
Yok günlük 2 ampulu çekip bir kerede vurulucamİki ampul sabah 2 ampul akşam mı fazlaymış benim tek ampul sabah akşam
Benim doktorum fark etmez dediKızlar Progestan iğneyi sabah yaparken aç karna mı yapıyorsunuz ben bununla ilgili bi şey bulamadım doktorlara sormayı unuttum
5.güne ulaşan iyi döllenmiş yumurta olarak biliyorum ama 4.günü duymadım canımKızlar 4. Gün embriyosa nasıldır. Yani neye göre 3 veya 4 yada 5 deniliyor
Amin canım çok teşekkürler seni hatırlıyorum aynı zamanlarda transfer olmuştuk, senin devam etmedi mi bayadır girmiyordum siteye, bir sorun yoktur umarım?Merhaba cnm. Gebeliğinin devam ettiğini bilmek güzel . İnşallah sağ salim kucağına alırsın.
Kizlar benim değerim düştüBen de 5 Ekim de 5 . gün dondurulmuş transfer oldum.
Bugün transfer sonrası 8. günüm, erken gebelik testi bu şekilde çıktı, kan testim de 10.58 çıktı.
Umuyorum değerim artır. Dua edin lütfen.