- 16 Ocak 2023
- 618
- 651
- 39
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #2.161
Ac karnina daha iyi oluyormus donuc daha dogru oluyormus peki sonuc neladarda cikiyor int hemen dusuyormu ben ozelde yaptiricamBen duymadım ama ikisinde de sabah erken gittiğim için aç karnına kan vermiştim
Çatlatma iğnesi neyi etkiliyor canım anlamadımTeşekkür ederim ben hala kan sonucunu yapmadan heveslenmekte istemiyorum sevinemedim bileaynen çatlatma iğnesi etkiliyormuş sanırım ama ben kıllandım o iğneleri
Hamilelik hormonu barindirdigi icin vucuttan atilmadan test yapip pozitif goren ama aslinda catlatma igneden dolayi ole cikan ve sonra hayal kirikligina ugrayan cok insan varÇatlatma iğnesi neyi etkiliyor canım anlamadım
Benim bastan transfere kadar 20 bin civari
Canım benim ufak tefek ilaçlar dahil 20yi geçti bence
Çok teşekkür ederim kızlar.Benim 30 bin liraya yakın tuttu
Gebelik testini etkiliyormuş öyle biliyorum bende .vucüttan atılmadığı için çift çizgi çıkabiliyormuşÇatlatma iğnesi neyi etkiliyor canım anlamadım
Aaa peki bu acaba taze transfer için mi geçerli olur benim dondurulmuş bir kere regl gördüm ondan sonra transfer olacağımHamilelik hormonu barindirdigi icin vucuttan atilmadan test yapip pozitif goren ama aslinda catlatma igneden dolayi ole cikan ve sonra hayal kirikligina ugrayan cok insan var
Onunla ilgili bilgim pek yok ama galiba tazede igne veriyorlar yanlisda biliyor olabilirimAaa peki bu acaba taze transfer için mi geçerli olur benim dondurulmuş bir kere regl gördüm ondan sonra transfer olacağım
Özeli bilmiyorum ama devlette iki saatte çıkıyorAc karnina daha iyi oluyormus donuc daha dogru oluyormus peki sonuc neladarda cikiyor int hemen dusuyormu ben ozelde yaptiricam
Bende özelde yaptırdım 1 saate düştü e nabıza düşmedi ama benimki kan verince barkodda bulunan protokol numarasını aldım onunla hastanenin kendi sayfasında baktım 1 saate düştü benimkilerAc karnina daha iyi oluyormus donuc daha dogru oluyormus peki sonuc neladarda cikiyor int hemen dusuyormu ben ozelde yaptiricam
Canım hayırlısı böyleymiş daha zamanı varmış demekki Allahım inşallah en kısa zamanda nasip ederKizlar merhaba bu gün 10. Günüm ve ben gidip test yaptirdim beta 2.4 çıktıiki günde yükselmez artik
5.gün embriyosu ise kanda çıkıyor diye görmüştüm bir bayanın7.gün de kan testi isteyen yerler oluyor acaba kanda görünüyor mu ki 7.günde
Kuzum var tabikideee bebisss geliyorrEki Görüntüle 3318876
Merhaba kızlar bugün 6. Günüm resimde pek belli olmuyor gibi ama hafif silik çizgi çıktı sizce var mı görebilen ? İşaretlediğim yer çok hafif bi rengi war yakından daha belli
Transferden sonra 6.gün Şuan sizce var mı ?ben çizgiyi görüyorum ama hayal mi diyorum
Yaaa inşKuzum var tabikideee bebisss geliyorr
Ayyyybende heyecan yaptım var yazanları gördükçe
Görüyorummmmm kuzumm ay
Merhaba cnm. Gebeliğinin devam ettiğini bilmek güzel . İnşallah sağ salim kucağına alırsın.Merhaba güzel anne adayları, elimde 15 enjektör Oksapar var doktorum kestiği için elimde kaldı. Malum tüp bebek ilaçları yeterince bel büküyor ihtiyacı olan varsa Ankara içi elden verebilir ya da kargo yapabilirim. Bebeğime ve bana duanızdan başka bişey istemem
Merhaba bende Ahmet hocanın hastasıyım ne durumdasınHüma'da Dr Ahmet Emin Mutlu gerçekten çok iyi bi doktor çok ilgili iki yıl boyunca gitmediğim doktor kalmadı polip varmış meğer kimse söylemedi ilk muayenede polip olduğunu söyledi histeroskopi yapıldı derken başladık tedaviye sizin doktorunuz kim
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM NUR SEYDA EKİM 2 EMRBİYO ERTELENDİ @aejjari
EKİM @sev9 EKİM @kahveseverkedi91 EKİM V vera_61 EKİM 2 embriyo @anonim321 EKİM Tiniminimavihanim EKİM @Themiscan 28 EYLÜL @izmirlibjkkartal EKİM @Petunya508 EKİM @Mystery306 EKİM Arwen27 EKİM @Cotton Candy 2 EKİM M Minelsu66 Ekim @HepmigencizHepmiguzel 5 EKİM @hasretimegem EKİM @Aliece 6 EKİM 2 EMBRİYO M mombaby 3 EKİM 2 EMBRİYO @bussra26 5 EKİM 1 EMBRİYO @gguullll llll 2 ekim 2 embriyo @Zuyalist 4 ekim 1 embriyo @Bidebayilistersenferiha 10 ekim 1embriyo B benisimsiz41 23 ekim 1 embriyo @1649y Ekim 1 embriyo @motyl 20 ekim 1 embriyo @Gnccakmak 12 ekim 2 embriyo @Aylaaaaaa 9 ekim 2 embriyo