-
- Konu Sahibi ananasmango
- #2.101
Verdim kuzum 596 benim de 12.Gunum bugünKan verdin mi canım ben verdim bugün 406 çıkmış sonuç
Kimyasal mi dediler peki8. Gün yaptırdığım test 3.89 du bugün 13. Gün 8.66 çok çok çok düşük
Bende 10 ekimde oldum
test günün ne zamaaannBende 10 ekimde oldum
3. Gun embriyo transferi bugun transfer gunu haric 3. Gun canimKacinci gundesin kuzum
Hadi ya çok üzüldüm. Ama kimyasal gibi birsey heralde cunkü tutunmuski degerin yukselmis5 üstü pozitif ama 13. Gün olduğu için negatif dediler
Evet hemşireden dönüş bekltiyorum bakalım kullandırmaya başlayacak mı ilaçları o kadar çok kiSonucun çıktı mı canım verdi mi ilaçları
Kızlar siz sadece transfer ücreti ne kadar oduyeceksiniz merak ettim ben sadece transfer20 ekimtest günün ne zamaaann
Bence belli olmaz normal kaset tesmi erken gebelik testimi ben bilerek yapmiyrm kan vericem direk dayaniyorum cunku transfet sonrasi yarim doz ovitrel igne oldum o yanitabiliyormus gebelik hormonu icerdigi icin evet gunler zor geciyor ama en azindan bu sekilde umudun oluyor obur turlu insanin umudu kiriliyor bazen yanlis cikiyor benim ilk transferim 2 emriyo baska emriyomda yok insallah olmusturaaa aynı günnn inşallah güzel haberler alırız canım benim.. Ben öğlen test yaptım koskocaman tek çizgim vardı. 6. gün bugün ve 5. gün embriyosu yani çok bi hevesim kalmadı umudumda kalmadı.
olmuştur canım inşallahBence belli olmaz normal kaset tesmi erken gebelik testimi ben bilerek yapmiyrm kan vericem direk dayaniyorum cunku transfet sonrasi yarim doz ovitrel igne oldum o yanitabiliyormus gebelik hormonu icerdigi icin evet gunler zor geciyor ama en azindan bu sekilde umudun oluyor obur turlu insanin umudu kiriliyor bazen yanlis cikiyor benim ilk transferim 2 emriyo baska emriyomda yok insallah olmustur
Canım kaset testlerin hepsi ayni hassaslikta degil bende bir testte hic çıkmadi mesela hassas degildi cunku artimed de cikti sadeceaaa aynı günnn inşallah güzel haberler alırız canım benim.. Ben öğlen test yaptım koskocaman tek çizgim vardı. 6. gün bugün ve 5. gün embriyosu yani çok bi hevesim kalmadı umudumda kalmadı.
Ne bileyim canım ya keşke yapmasaydım en azındna içimde umut heyecan oluyordu. Hala akıllanmadım elimde 1 test daha var acaba diyorum salı yada çarşamba ilk idrarla mı denesemCanım kaset testlerin hepsi ayni hassaslikta degil bende bir testte hic çıkmadi mesela hassas degildi cunku artimed de cikti sadece
Kuzum testini bi atsana yaptigin testin markasini hic duymadim ben belkide hassas degil ondan cikmadiNe bileyim canım ya keşke yapmasaydım en azındna içimde umut heyecan oluyordu. Hala akıllanmadım elimde 1 test daha var acaba diyorum salı yada çarşamba ilk idrarla mı denesemböyle arsızlık olmaz
Evet kimyasal dediler sabahtan beri ağlamaktan gözlerim ciktiKimyasal mi dediler peki
Bende 10 ekimde oldum, ins mutlu haberleri alrizMerhabalarrrr , nur seyda benim de 10 ekim transfer günüm. 5. gün Tek embriyo transferi yapılacak.
7 tane 5. gün donmuş embriyom varr. Listeye ekleyebilirsinn
Attım çöpe yaa tek çizgiyi görünce elimde 1 tane daha var sabah ilk idrarlamı denesem diyorum hala arsızca . test buKuzum testini bi atsana yaptigin testin markasini hic duymadim ben belkide hassas degil ondan cikmadi
İnşallah canım benimBende 10 ekimde oldum, ins mutlu haberleri alriz
Ben bu sabah idrar testu yaptim cikmadi ama erken diye dusunuyorum. 6. gunde salgilanmaya basliyor diye biliyorumBende 10 ekimde oldum, ins mutlu haberleri alriz