2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Aynen öyle çok haklısınız
Simdi dogurur dogurmaz egitimiydi gelismesiydi hersey dort dortluk olmasada gundemimizde olan konusmalar. Farkina varirsani genel yasamin cocugunun gelisimine yonelik. Ama annelerimiz arkadaslariyla cocuk okulda boyle olmus evde cok dusunceli falan hic konusulmazdi. O tarif benim su orgu benim yetmedi kv gorumce elti dedikodusu voilà bitti...
Sonrada bana kalkip bizde cocuk buyuttuk tartismasiba giriyolar

Öyle herkes büyütür kocasının hıncını çocuktan ala ala Allaha emanet büyümüşüm

Kızlar selam nasılsınız. Büyüyorlar ama malesef sorunlar bitmiyor tam bitti derken başka bir şey buluyorlar . Kızım 14 aylık ve bir haftadır gaz sorunu başladı gece saat başı kalkıyorum resmen devamlı dönüyor ıkınıyor gaz çıkarana kadar mızmız. Farklı bir yiyecek yemedi sütle muhallebi yapıyordum onuda kestim belki süt yapıyor diye . Yenidoğan döneminde bile bu kadar olmamıştı çocuk. Ayaklarıda sıcak genelde uykusuzluk başıma vurdu artık şimdi nane kaynattım ama hiç sanmıyorum içeceğini. Her gün 7 buçukta uyuyan çocuk şuan hala uyanık ve koca adam gibi gaz çıkarıyor afedersiniz

Evet mesela hadi sunu getir kizim sunu verirmisin kardesine falan gibi seylerde yardimi oluyo ama psikoloji olarak zor oluyo ya
Aynen benimki de kardeşine bez ıslak mendil getiriyor laftan biraz anlaması iyi.ama psikolojik olarak zor
Tuvalet egitimi varya benim kizda beni 3 yas yaslandirdi. Gunler aylar coook zor oldu. Ama gece bez birakmak ,odasini ayirmak dusundugumden kolay oldu. Iste her cocugun ritmi farkli oluyo
Bizim 10gün falan sürdü ama 10gün 10ay gibi geldi.her yer çiş kaka bir yandan ağlayan bebek.benim için travma gece bez bırakmak benim kız için de kolaydı.ama odasını ayıramadım. Daha doğrusu ayırdım ama yazın klimalı odada beraber yatmaya başladık tekrar ayıramıyorum istemiyo.bu yaz kardeşiyle beraber ayırıcam o zaman ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…