Canım bu tamamen senin durumuna göre değişen bir konu olduğu için net bir yorum yapmam imkansız. Yaşına, finansal durumuna, çocuk bakımına destek olan birileri olup olmayacağına göre çok değişir. Arası bu kadar yakın iki bebeğe tek başına bakmak imkansız. Bana annem destek oluyor bakımlarında, ayriyeten temizlik için yardımcı alıyorum haftada 2 kez. Eşim de çok yardımcı oluyor büyüğünün sabah kahvaltısını ettiriyor evden çıkmadan. Akşam gelince de banyosunu yaptırıyor uyutuyor. Bunlara rağmen ben çok yoruluyorum çünkü 7/24 yanlarında olan her şeylerinden sorumlu olan gün içinde ve geceleri bakımlarını veren benim. 1,5 senedir uykumu aldığım tek bir gün yok öyle düşün
sosyal hayat zaten sıfır, normalde şu sıra rahatlıkla tekrar işe başlayabilecekken şimdi büyüğü kreşe başlamadan bunu yapamam çünkü iki çocuk birden kimseye emanet edemem. Artılarına gelirsek de hamilelik ve emzirme süreçleri sil baştan olmayacak, ikisi birlikte büyüyecekler. Ben her şeye rağmen iyi ki doğurdum diyorum sevgileri dünyaya bedel
ayrıca yaşım 36 oluyor hamilelik defterini kapattığım iyi oldu 3 yıl ara versem kırkıma doğru daha çok zorlanırdım sil baştan gibi geliyor