• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Silik olunca önemli ilişki aslında 2 gun daha değerlidir yeterli cnm sonrası sizn isteğe bağlı artik

Ya işte tam ne zaman siliklestigini yakalamayinca acaba geç mi kalıyoruz diye düşündüm. Bazen gün içerisinde test yapmaya vakit olmuyor.

Yoksa geçen ay silikleşmeye odaklanmastim.İki akşam üste üste değerlendirdik siliklesmeyi görünce. Pik de birliktelik olmamıştı.

Umarım hepimiz güzel haberler alırız 🙏

İyi misin şuan
Valla çok kötüydüm canım eşim gelince acile götürdü. Kaynanam eşime diyor ki hastamıymış bilmiyordum bana niye söylememiş ben götürürdüm. Sinirlendim valla iki saat önünde elim karnımda kıvrandım deseydi ne oldu hasta mısın diye sana gelince ilgili oluyor falan. Eşimde annesini savundu haliyle. Ben bunlarla baş edemem. Dr kan aldı idrar tahlili aldı yine de betayı görmek istedi onun içinde kan alındı. Bakalım canım sonuç bekliyorum çok teşekkür ederim sorduğun için

Valla çok kötüydüm canım eşim gelince acile götürdü. Kaynanam eşime diyor ki hastamıymış bilmiyordum bana niye söylememiş ben götürürdüm. Sinirlendim valla iki saat önünde elim karnımda kıvrandım deseydi ne oldu hasta mısın diye sana gelince ilgili oluyor falan. Eşimde annesini savundu haliyle. Ben bunlarla baş edemem. Dr kan aldı idrar tahlili aldı yine de betayı görmek istedi onun içinde kan alındı. Bakalım canım sonuç bekliyorum çok teşekkür ederim sorduğun için
Hadi hayırlısı güzel haberlerle gel inşallah💕

Canim zaten taktigimiz icin belirti de hissediyoruz kanamali lekelenme de yasayanlar var ama negatifler mesela. Cok kafamizin icinde bu konu. Umursamiyoruz desekte olmuyor iste.
Oğlumda da çok istiyordum aslında ama bu kadar takıntılı değildim bu sefer niye böyle oldu anlamadım vallahi bide çevremde herkes bi tane var olursa olur olmazsa olmaz dedikçe inat edip daha çok gerilip taktım sanki insanlar birden sonra hiç üremiyor 😆

Canım çok üzüldüm gerçekten çok zor bak 20gunde mahvoldum cok iyi anlyrm seni o görümcene söyle kaldrsn g.tnu Allah aşkına ya
Valla bende çok üzülüyorum. Düşün yıllarca sevdiğim kavuşmak in herşeyi yaptığım adamdan bile 5 ayda bu insanlar yüzünden boşanmayı düşünüyorum. Dayanamıyorum her gün başka bir şeylerine midem bulanıyor bu nasıl mantık insanlık bu nasıl vicdan diyorum. Hastaneye gittiğim gün amh için saat 4dü geldim kaynım görümcem kaynanam kaynımın sevgilisi evde görümcem uzanıyor kimse yemek yapmamış beni beklemişler ben yapmak zorunda kaldım o yorgunlukla o stresle başım ağrıyordu zaten görümcem de kaynanam da yemek için beni beklemiş şaka gibiler. Anne olmayı o kadar çok istiyordum ki şuan belki boşanırım düşüncesiyle hamile kalmak istemiyorum ya. Benden neyi eksilttilerse onlardan da o eksilsin. Başka da birşey demek istemiyorum

Kasıklarım sızlıyor aşağıya kadar bir de paikolojik olarak çok istiyorum kafam yerinde değil bu ay tüm tuşlara aynı anda bastıö kür kullandıl duphostan ovü testleri
Dikkat et kuzum kist olmasın dönüşümlü kullan bu tür şeyleri. Arı sütü öneririm kesinlikle ben oğluma arı sütü ve hayıt çayıyla hamile kaldım. Bu ay da o şekilde denedim bakalım tutacak mı

Sen testini atmış mıdydın buraya? Ben görmedim galiba. Ne zaman yapacaksın bi daha yaparsan benide etiketle
Attım canm ben gördüm ama bide sen bak biri artımed biri de bir gebenin günlüğü marka kaset test artımed olana güvenmiyorum ama kaset testte de gördüm yarın tekrar yapıcam

Eklentiler

• 1000060512.jpg
    1000060512.jpg
    191,8 KB · Görüntüleme: 26
  • 1000060497.jpg
    1000060497.jpg
    142,1 KB · Görüntüleme: 26
Attım canm ben gördüm ama bide sen bak biri artımed biri de bir gebenin günlüğü marka kaset test artımed olana güvenmiyorum ama kaset testte de gördüm yarın tekrar yapıcam
Görmüştüm ben bunu şimdi hatırladım. Artımette görünüyor ama yalancı çıkıyormuş. Eğer çıkardıysa helal olsun
Cuma filan yine test yap bencede

Back