- Konu Sahibi denizadamasal
- #10.601
Ağrının sebebi neymişE nabızdan baktım şimdi beta 0 çıkmış canım. Vardır bi hayr. Önceliğim evliliğim bakalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağrının sebebi neymişE nabızdan baktım şimdi beta 0 çıkmış canım. Vardır bi hayr. Önceliğim evliliğim bakalım.
Hadi inşallah tutmuştur15 ocak
Ya oyle bir soyledin kii gercekten düşününce cocuk olunca bir cok sey lukse giriyor bu da onlardan biri. Ay bebiskom olsun da yeter kiii napalim idare ederiz artikKesinlikle öyle vallahi biz çocuktan zor zaman buluyoruz şimdiki kaldığımız evde 1+1ya çocuk okuldayken yada gece uyuduktan sonra oluyor oda rahat rahat değil kasıla kasıla artık ne gecelik giyebiliyorum nede çıplak gezebiliyorum evimi okdar özledim ki eski gjnlerimi mumla arıyorum hiç böyle olacağı aklıma gelmezdi vallhi özleyeceksiniz bu günleri çocuk olunca benden Demesi
İnşallahHadi inşallah tutmuştur
Hala da atlatabilmis degilim bebegimi kaybetmeyiÇok üzüldüm tekrar hamilelik olursa ne yapmayı düşünüyorsun peki
Ya onlarda sana uzulme kafaya takma diye diyorlardir Allah bagislasin varmış evladin hic takmaman lazim. Olmazsa da yavruna sarılırsın. Hic olmayan bizlerin işi daha zor. Olmasini istiyoruz gecikiyor geciktikce stres oluyoruz. Hep birbirine baglantili. Allahım hepimize nasip etsin. Kac tane istiyorsak nasip etsin tabiki bir tane var diye 2.yi isteme hakkin yok mu yani bakma sen başkalarınaOğlumda da çok istiyordum aslında ama bu kadar takıntılı değildim bu sefer niye böyle oldu anlamadım vallahi bide çevremde herkes bi tane var olursa olur olmazsa olmaz dedikçe inat edip daha çok gerilip taktım sanki insanlar birden sonra hiç üremiyor
Bilmiyorum vallahi göstermedim daha doktoraAğrının sebebi neymiş
Canim bu ilaci sen catlama görünce mi kullaniyorsun. Bana da kanamami kesmesi icin verdi kurtaj sonrasi kanamam vardi gecen hafta yazdi kullandim bikac tane elimde de var acaba ne zmn kullanmak lazim 10 gün 1 tane yazmissin diger yorumda amaBende oğluma hamileyken duphaston içmiştim belki o tutunmasına vesile olmuştur diye bugün yine aldım elimden ne gelirse deneycem bu ay hem kendime hem eşime bakalim
Herkes bu kadını çok seviyor bir gebenin günlüğüne ama ben asla sevmiyorum Allah affetsin hiç ama hiç yani onun bildiği bütün bilgileri Ben de biliyorum açmış kendini bir sayfa oh tövbe haşa ama Allah ol derse olur yani o kendini biraz farklı gösteriyor Bu konuda senin sayende olduğu mesajlarına da gıcık oluyorum emin olsun ki onun testlerini kullanmasalar da daha hamile kalacaklardı Çünkü bir çocuğun doğacak zamanı asla değişmezAh balım gecen ay kontrole gittigimde dr yumurtlama donemindesin dedi. Sonra bende test yapmaya basladim. Ama o kadina göre yumurtlamada degildim hala. Devam teste dedi. Bende dr gördü yumurtlama dedi dedim bu defa da yumurtan kalitesizse benim testlerim kalitesiz yumurtayi görmez dedi ahhahah kadina göre testleri mük otesi mük ama bizim yumurtalarda sorun olabilir o normal ay Allahım çıldırıciiiiimm.
Esimle konustuk ayni konuyu az önce o da gülüyor elinde test kaldi satamiyor heralde bize satmaya calisiyor hepsini diyo
hayırlı uğurlu olsun canım inşAllah sağlıkla15 Aralık sat 11 Ocak bat
Canım sen ne diyorsun ya böyle bir şey olabilir mi saçmalama koy elini yumruğunu masaya kocana söylemedin mi bu nasıl bir saçmalıktır Allah aşkına kocana söyle gerekirse annenin evine git kendinden mahrum bırak bu böyle olmaz ya bu ne saçmalık terbiyesiz ahlaksızlar delirdim şu andaValla bende çok üzülüyorum. Düşün yıllarca sevdiğim kavuşmak in herşeyi yaptığım adamdan bile 5 ayda bu insanlar yüzünden boşanmayı düşünüyorum. Dayanamıyorum her gün başka bir şeylerine midem bulanıyor bu nasıl mantık insanlık bu nasıl vicdan diyorum. Hastaneye gittiğim gün amh için saat 4dü geldim kaynım görümcem kaynanam kaynımın sevgilisi evde görümcem uzanıyor kimse yemek yapmamış beni beklemişler ben yapmak zorunda kaldım o yorgunlukla o stresle başım ağrıyordu zaten görümcem de kaynanam da yemek için beni beklemiş şaka gibiler. Anne olmayı o kadar çok istiyordum ki şuan belki boşanırım düşüncesiyle hamile kalmak istemiyorum ya. Benden neyi eksilttilerse onlardan da o eksilsin. Başka da birşey demek istemiyorum
İnşallah bebişin vardırEvet hemen çıktı
İnşallah yaİnşallah bebişin vardır
Selam kızlar, Ben regl oldum hamile olmadigima sevindim ama görümcem eşimle konuştu, eşim özür diledi barıştım. Cocuk da çok istiyorum kararsızım yani ertelemek istemiyorum. Bu ayı da değerlendireceğim sanırım. Zaten istesem de olmuyor bir de ertelemek istemiyorum. Sizce hata mı ediyorum?Selam kızlar biraz içimi dökmek istiyorum biraz da bana akıl verin istiyorum. Biliyorsunuz özel konular tanıdıklara anlatılmıyor. Eşim sık sık kalbimi kırıyor, nadiren özür diler çoğunlukla ben alttan alırım barışırız. Bosanma dusuncesi aklima geliyor ama sorunlar küslükler en fazla 1 gün sürüyor,haftada 1-2 kez bana bağırır, iyi günlerimiz de cok oluyor emin olamıyorum. Maddi durumu çok iyi, rahatım yerinde. Para da biraz mutluluk getiriyor açıkçası. Maddi durumu iyi olmasaydı katlanacağım biri değil. Uzun yıllardır evliyiz çocuk düşünmedim. Baktım bosanmıyoruz, son 2-3 aydır aramız da iyiydi. Cocuk denemelerine başladık. Bu ay da her günü değerlendirdik maalesef. Bugun esim yoldan geçen kızlarda ne güzeller dedi, disardayken hep insanları izler yorum yapar. Güzel kızlara zaten güzel diyip benim gururumu ayaklar altına alır. Ben de arabaya bindigimizde ona bağırdım bu sefer. Eliyle çeneme vurdu alttan ağzımı kapattı. Sizce bu tür kavgalar normal mi? Kesin bosanmali miyim? Hamileyken eşle kavga etmek çok yıpratıcı olmuyor mu, eğer hamileysem dusuncesi bile psikolojimi bozdu bugün.
Olmuyor olmuyor bütün gardırobumu indirdim ve sinirden mide ağrısıyla kendimi yatak odama kapattım kızımın ödevleri birikmişti ona bir yandan dikte yaptırdım bir yandan dolabmı duzenledm. Hanımefendiyi az öncesnde bir konuda çıkışmıştm üstüne bana hala diyor ki bir süre sonra yağ çekerek istersen ben malzemeleri keseyim sen yap dolmamizi yapacak gücüm yok dayanamıyorum yapmayacağım dedm. Hala dolma bekliyor kendisi de mutfağı temizliyordu. Bir sürü iş yaptım tabii sonra yine perişan eklemlerim ağrımaya başladı yorgunluktan. Bu arada sen benim testlerimi görmednnnÖyle deme kuzum çocukta ilgili hiç mi gitmeyi düşünmüyorlar ev ev üstünüde olmuyor valla ne desem bilemedim sakin kalmayı çalış alan aç kendine
evet bende gördüm maşAllahMerhabalar, Allah herkese hamile kalmayı ve bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Bat’a 6 gün var ama çok erken olmasına rağmen merak edip test yaptım. Ben ikinci çizgiyi çok çok silik bir şekilde görüyorum. Siz de görebiliyor musunuz?
Eki Görüntüle 3533696
Ben görüyorum canmMerhabalar, Allah herkese hamile kalmayı ve bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Bat’a 6 gün var ama çok erken olmasına rağmen merak edip test yaptım. Ben ikinci çizgiyi çok çok silik bir şekilde görüyorum. Siz de görebiliyor musunuz?
Eki Görüntüle 3533696
Yarin başlarim kuzum cuma gunude doktora sorcm yumurtlma vrmi diyeOrası belli olmuyor canım yarın basla istersen yapmaya artık o akıntı başlayınca pik yaklaşıyor oluyor bende
canım çok stres olmuşsun çık bi balkona falan hava al bizmi tanammülsüzüz yoksa onlarmı anlayışsız bende anlamıyorumOlmuyor olmuyor bütün gardırobumu indirdim ve sinirden mide ağrısıyla kendimi yatak odama kapattım kızımın ödevleri birikmişti ona bir yandan dikte yaptırdım bir yandan dolabmı duzenledm. Hanımefendiyi az öncesnde bir konuda çıkışmıştm üstüne bana hala diyor ki bir süre sonra yağ çekerek istersen ben malzemeleri keseyim sen yap dolmamizi yapacak gücüm yok dayanamıyorum yapmayacağım dedm. Hala dolma bekliyor kendisi de mutfağı temizliyordu. Bir sürü iş yaptım tabii sonra yine perişan eklemlerim ağrımaya başladı yorgunluktan. Bu arada sen benim testlerimi görmednnn