• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bizimde bitti canim :) ayni anda bitirdik 🥹
Hayirli ugurlu olsun tebrik ediyorum seni arkadasim 😊
Bende seni arkadaşım bende seni 💐
Aynı anda başladık takribi aynı anda bitirdik
Üstüne birde hasta oldu öksürüyor falan bakalım nolcak bilmiyorum
Dün ilk kez 1 den sonra deliksiz uyudu kalkmadan
Ama bu gece 1 saat 15 dkdır ayaktayız yine ağlıyor gözler kapalı dalamıyor öksürüyor falan
Bakalım hastalık da biraz geçince emeklerimin karşılığını alırım inşallah biraz bizim geceler hep sıkıntılıydı çünkü

Of tam benim oğlumu tariflemişsin naptınız aynı mı hala ben cok yoruldum dün gece sinirden ağladım artık😓
Şimdi de şöyle bir sorun Var bu saatlerde uyuyor ben yanından kalkmadıktan sonra yataktan çıkmıyor uyansa da emiyor geri dalıyor ama gece uyumuyor 9 da yatırdım mesela 11 de uyanıyor sonra sabah bu saate kadar uyumuyor yeni uyudu saat sabah 6

Selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl bir zamanlar buraya girince ne çok mesaj birikirdi 🥹 şimdi herkes kendi koşturmasında sanırım
Bebişlerin ilgi istemesi arttıı, çalışanlar işe döndü derken sakinledi buralar. Bende Ekim'de döndüm işe, annem bakıyor kadın akşama kadar mahvoluyor sürekli ekşın istiyor Kuzey 🙈 Çalışıp çocuk bakmak zor ya hem özlüyor insan hem hiç kendine zaman kalmıyor. Senin nasıl gidiyor😊

Selamm, ben iki bebekliyim artık canım gerçekten çok fırsat olmuyo girmeye😂 Oğlum 2.5 aylık oldu, kızım da 14.5 aylık. Bir yandan 1 yaş sendromları diğer yandan bir yenidoğan bakımı üstümden tren gibi geçti valla daha yeni alışıyorum oğlanın gece uykuları emmeleri düzene girdi de ufak ufak kendime gelmeye başladım. Tecrübeli annelik daha güzel ve rahatmış doğumdan itibaren hatta bu sefer anneliği daha iyi anladım gibi geliyor. Çok yorucu tabii ama iyi ki varlar sen nasılsın nasıl gidiyor hayat
Oyy oğluş mu oldu ikincisi 🐣 Canım senin günlerin bir süre daha yoğun olacaktır ama dediğin gibi ikinci bebeğin daha deneyimli ve pratiksin 💕
Benim kızım da 15 aylık oldu artık çokça hareket etmek istiyor ilgisini çekecek şeyler bulmakta zorlanıyorum artık (evde materyal olarak) oyuncaklarla da çok ilgilenmiyor vıttırı vızık şeyler istiyor dolap üstündeki kutular gibi mesela 😂
Bebişlerin ilgi istemesi arttıı, çalışanlar işe döndü derken sakinledi buralar. Bende Ekim'de döndüm işe, annem bakıyor kadın akşama kadar mahvoluyor sürekli ekşın istiyor Kuzey 🙈 Çalışıp çocuk bakmak zor ya hem özlüyor insan hem hiç kendine zaman kalmıyor. Senin nasıl gidiyor😊
Çalışan tüm annelere kolaylık diliyorum özellikle bakıcı ile çalışanlara 🌸 Anneannede olması biraz daha işleri kolaylaştırıyor olabilir senin için. Kuzey'le ilgilenmekten daha fazlasını verebilir sana💕
Kızımın da ilgi isteği arttı sürekli hareket etmek istiyor mama sandalyesine koyup önüne kitap falan koymaya çalışıyorum ama çok kısa bir süre ve belki hiç ilgilenmiyor 🥲

Geri canlandıralım buraları ya senin ogluş napıyor canım 🐣

Kuzum çok farklı bısey bu ış senın memen oldugunu bılıyor şansını denıyor tamamen bıtmedı farklı bı durum gerçekten
Benim oğlumda ben gunduz emzırmeyı azalttım en son sadece gece kalktığında emzırıyordum kendı kendıne bı gun uyanmadı oyle bıttı meme işi mesela
Kızımda da aynı şekilde gündüz azalttım ama hıc bı sekılde gece azalmadı
En son komple gündüz emmiyordu ama gece hala istiyordu
Baktım böyle olmayacak ılk gece ıkı kez ikinci gece 1 kez dün gece hiç vermedim bakalım göreceğiz kuzum ama sabah 6 lara kadar uğraştık uyuyamadı emmek ıstedı salladık su verdik falan

Canim zaten gece emmeleri insani mahfediyo.. bide artik 1 yasina girdiler gece beslenmesine ihtiyaclari yok

Şimdi de şöyle bir sorun Var bu saatlerde uyuyor ben yanından kalkmadıktan sonra yataktan çıkmıyor uyansa da emiyor geri dalıyor ama gece uyumuyor 9 da yatırdım mesela 11 de uyanıyor sonra sabah bu saate kadar uyumuyor yeni uyudu saat sabah 6
Ya ben gece hiç emzirmiyorum 15 gündür falan belki daha fazla gündüzleride 1-2 kez artık emmeden dolayı kalktıgını düşünmüyorum ama saat başı vızıldanıyor artık cok yorucu bir hal almaya basladı memeyi kesince düzelir sandım düzelmedi

Ya ben gece hiç emzirmiyorum 15 gündür falan belki daha fazla gündüzleride 1-2 kez artık emmeden dolayı kalktıgını düşünmüyorum ama saat başı vızıldanıyor artık cok yorucu bir hal almaya basladı memeyi kesince düzelir sandım düzelmedi
Ozaman baska bise vardir belkide🙄

Kızlaaar sizi çok özledim 🥹🥹🥹nasil heycanla okurdum mesajlarınızı cok sonradan benimde mesaj atabileceğimi kesfetmistim gözümün önünden gitmiyor sanki bir parkta oturur hep beraber kikir kikir konuşurduk cok özledim o günleri hepinizi taaa lise zamanlarından tanıyor gibi hissediyorum Allah evlatlarımıza ve bizlere sağlıklı ömürler versin hep iyi insanlarla karşılaştırsın

Kızlar doktorum internetini kapatmış acil durum olmadığı için aramak uyandırmak istemedim ama lütfen bana akıl verin. Vajinal muayene yapacağım biraz zorlayacağım dedi lekelenme gelebilir dedi. Şimdi iç çamaşırımda idrar yaptığımız yerde lekelenme gördüm ama vajinamdan yani bebeğin çıkacağı noktadan da pembe leke gördüm bu nişan olabilir mi yoksa lekelenme midir nasıl anlayacağım ben bunu bel agrimiz zaten hep oluyor onu da belirti sayamiyorum artık hep var diye
Hayır canım doğumumuz tam olarak 7 gün sonra bir gece 03.35 te başlayacak.. seni salak ishal sancısı sanacaksin🤣🤣🤣🤣

Kızlaaar sizi çok özledim 🥹🥹🥹nasil heycanla okurdum mesajlarınızı cok sonradan benimde mesaj atabileceğimi kesfetmistim gözümün önünden gitmiyor sanki bir parkta oturur hep beraber kikir kikir konuşurduk cok özledim o günleri hepinizi taaa lise zamanlarından tanıyor gibi hissediyorum Allah evlatlarımıza ve bizlere sağlıklı ömürler versin hep iyi insanlarla karşılaştırsın
Ben de uzun bir aradan sonra girince çok özlediğimi farkettim 🥹 Nasılsın canım bebiş nasıl kaç aylık oldunuz

Back
X