- 15 Temmuz 2015
- 18.696
- 31.189
Karartma perde kullanıyor musun kuzum odanda kullanmıyorsan kullanmanı tavsiye ederimEvet ya tam terazi sürekli bıcır bıcır konuşuyo taklit ediyo,ona kızıypruz o da bize kızıyouyuturken kendi kwndine eee eee eee ee diyoÖğlen 12-1.5 arası uyuypr bir de 4ten sonra 5-5.30a kadar falan geçen gün inat ettim 4ten sonraki uykusnu uyutmadım 8.30da bayıldı yine 4te kalktı
Bizde işte yapıyoruz bişiler ya kendince abinin legolar ve arabalarıyla oynamayı çok seviyoruz bu ara, halkaları takabılıyoruz, bazen renkli toplarla halkaları eşleştirmeye gösteriyorum bardakla topları kapatıp hangısında nerede yook oyunu oynuyoruz müzikle aramız çok iyi dışardan gelen korna sesine bile oynuyoruz kelimeleri çok yok hadi gel mama meme dede baba falan 10 buçuk aylık kendince ilk adımlarını attı devamı ne zaman gelir bakacağız biraz cesarete ihtiyacı var bu aralar yemekle genel olarak arası iyi değil hatta yaklaşık 500-600 gram verdi bu ay içinde. Oğlum 10 aylık tam olarak yürüyordu karşılaştırmamalıyım diyorum içimden ama olmuyor yaşımız geliyor bizim malum erken doğunca onun telaşındayız. Bütün yavrularım sağlıkla büyüsünler inşallah herşey zamanla oluyor