Selam kizlar nasılsıniz kimsecikler uğramıyor pek buralara gurup pasif kaldı
Benim kızdan haberler vereyim
minigim 10 gün sonra 10 aylik olacak 8 aylıktan beri emekliyor yaklaşık 20 gündür de sıralıyor bu aralar ellerini bırakıp bikac saniye ayakta durabiliyor ama cesareti yok henüz farkettigi an oturuyor hemen
mama meme anne baba dede bilinçli söylediği kelimeler..bay bay alkış gel gel yapabiliyor muzik duyduğu an ellerini kıvırıp oynamaya basliyor
uyku düzeni diye birsey yok
bazı gün iki uyku yapıyor ama çoğunlukla tek uykuyu zor uyutuyorum o da 2 saat uğraşıp 10dakika da bir uyanması şeklinde.. gece maksimum iki saatte bir uyanıyor.bi sıkıntısı varsa tabi sabahlar olmasın zırt pırt kalkıyor
Ek gida işimiz biraz kötü kahvaltı meyve ve yoğurt biraz yiyor ama çorba sebze yemeği vs asla yediremiyorum eliyle ağzından çıkarmayı da ogrendi hemen çıkarıyor ne versem... Tarhana çorbası iciyor ama onada şehriye kıyma vs katsam yine hoşlanmıyor içmiyor varsa yoksa memmem sürekli emiyor yapıştık iyice birbirimize ...4 dişi var üstteki dişler ortadan değil yandan çıktı çok komik görünuyor
eylülde okula dönüyorum ama kızım hala emerek uyuyor başka türlüsüne alsitiramadim birturlu bakıcısı nasıl bakicak bilmiyorum şimdiden derdi sardı beni var mı önerisi olan nasıl alsitirabilirim emmeden uyumaya