Selaam kızlar yazılanları okudum da hamileliğimizi paylaşırken şimdi ilk adımlarını paylaşıyoruz diye bir hüzünlendim :')
leilani çok geçmiş olsun canım. Tekrarı olmaz inşallah
Ben de bebemden bahsedeyim az :d
İdil kuşum 10 ay 4 günlük oldu. Emekliyor, bir süredir sıralıyor, 1-2 kez 10 sn civarı ellerini bırakıp durdu ama o kadar. Tutunup kendisi kalkacaksa okey ama ben tutmaya çalıştığımda ayakta durmak istemiyor. Taytay söylediğimde oynamaya başlıyor kdfjbgjfd kapı gıcırtısına oynuyor görseniz çok gülersiniz
Kızım dillli uzun süredir. Meme, mama, anne, baba, dede, gel gel(bu ara aşırı hatta), kedi kuvagvag(dedesinden duyduğu küçük kurbağa şarkısı
) havhav gibi kelimeleri var. Arada başka şeyler söylüyor ama çözemedik.. Çok net gel İdil gel diyor ama :))
Ek gıda fena değil yemek seçiyor yoğurtsuz yemek yemek istemiyor. Eline muz verdiğimde çok güzel yiyor :d
Bugün tarhana çorbası yaptım, babaannesi oyalansın o esnada diye eline ekmek vermiş asla bırakmadı o ekmeği. Çorba yedirirken arada ekmek koparıyodu :d
6 dişi var 4 yukarda 2 aşağıda. acayip diş kaşıyor ama başka da gelen giden yok bakalım.
Sosyal bir bebek. Küçük çocuk ve hayvan gördüğünde çok narin bir çığlık atıyor. Heyecanlanıyor :)
Günde 2 uyku yapıyor ilk uykuya genelde kolay geçiyor ama ikinci uyku aman yarabbim. Haftalardır uyumamak için elinden ne geliyorsa yapıyor.. Gece uykularına geçmesi daha kolay diyebilirim.
Ben home office çalışmaya başladım kvye gelip burda çalışıyorum kv de çocuğa bakıyor. Buradayken desteksiz mümkün değil uyutamıyorum ama evde gece uykusuna geçerken bazen sırtını kaşıyorum bazen de kendi kendine uyuyor. Buradaki yatağı kabullenemedi bir türlü... Neyse uyusun da