2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Arkadaşlar bu 4.ayı gümbür gümbür yaşayan bir biz miyiz?Sizde durumlar nasıl?
Böyle bir uyku regresyonu yok 3 haftadır gecem gündüzüme karıştı hele son bir haftadır daha da kötü kv olmasa kafayı yerdim kesin 🤦🏼‍♀️
1 haftadır gexe uykusuna ağlayarak direnerek geçiyodu dün gece uyuttum 00.45 gibiydi 1.30da bi ağlayarak kalktı aklım çıktı aşırı canı yanmış gibi gözyaşıyla ağlıto memeyi tutmuyo atıyo kafayı geriye zorla uyuttum 1 saat sonra yine aynı şekilde ve sabah 7ye ladar saatbaşı böyle devam etti ama ne ağlamak... Aşırı korktum bişe mi ısırdı noldu diye ama uyuyamadığından ağlıyo mafolduk gece

Yatağı biraz yukselticem burda arkadaslarda öyle yapmış altına birseyker koyup sadece kafa kısmına tabi.. ama benim kızım hala kusmaya devam.ediyor canım sizde kusma bittiyse hiç yikseltmeye bilirsin bile.. hele de doktor reflusu yok dediyse hemen duz yatağa geçebilirsiniz..
Çok teşekkür ederim cevapladığınız için 🙏🥰

Kızlar benim kızım sürekli gündüz ayağımda uyuyor 4.5 aylığız ve ben hala kundak yapıyorum ne zamana kadar böyle gider sizce siz kundak yapıyor musunuz yada gündüz uyuyunca yatağına mı koyuyorsunuz ben bacağımda tutarsam 2 saat uyuyor ama indirirsem hemen uyanıyor nasıl aşıcam bu durumu gece de hala reflü yatağında yatıyor kundaklı şekilde bi akıl verin nasıl kundaktan çıkarayım uyumaz ki o zaman 😔
Uyurken ellerini tutuyorum ben 3 ayda bıraktım kundagi zaten açıp dolaniyirlar

Kızlar benim kızım sürekli gündüz ayağımda uyuyor 4.5 aylığız ve ben hala kundak yapıyorum ne zamana kadar böyle gider sizce siz kundak yapıyor musunuz yada gündüz uyuyunca yatağına mı koyuyorsunuz ben bacağımda tutarsam 2 saat uyuyor ama indirirsem hemen uyanıyor nasıl aşıcam bu durumu gece de hala reflü yatağında yatıyor kundaklı şekilde bi akıl verin nasıl kundaktan çıkarayım uyumaz ki o zaman 😔
Az önce rutin yapıp beşiğe koyduğum çocuğum 15 dk sonra uyanmış biraz daha takıldık oynadık tekrar beşik başında emzirip koydum bakalım. Israrcıyım 😂 Gündüzleri yataklarınsa uyusalar çok kolay olur bize 💓
Ama kundaksız kendini uyandırıyor devamlı bilemedim nasıl yapıcam hafta sonu deneyeyim diyorum uykusuz kalsam da eşim evde
Reflü yatağını bırakmamız lazım düz yatakta ama başına destek vermeden içim hiç rahat etmiyor yastıkta önerilmiyor ne yapıcaz peki
Ben düz yatakta yatırıyorum, aslında kusan bi çocuk ama çok şükür bir sorun yaşamadık. En başta anne yanının baş tarafını yükseltiyorduk ama park yatağa geçince düz yatıyor artık.

Ya geri uyusa tamam ama bizimki uyku için ağlıyor çığlık çığlığa ama uyuyamıyor bugün o ağladı ben ağladım resmen içim gitti.Canı yanıyor bir şey oluyor sanıyorum artık dudakları felan morarmaya başlıyor 😭1 de uyudu mesela ağlaya ağlaya 25 dakikada 2 kez kalktı yanımda uyusa uyumuyor illa kucağımda uyuyor bende oturduğum yerde uyukluyorum.
Hamileliği rahat geçen kadınların bebekleri sakin ve rahat olur görüşü fos bizde tutmadı dedim akşam kocama 🤦🏼‍♀️😄
Doğru diyorsun bizde senin kuşa sakin olur diyorduk bu bebişler ters köşe seviyor😂
Rutin mutin hak getire kızlar ben memede uyutuyorum emiyor sonra uyuyor hep aynı saatlerde emziriyorum benimde rutinim bu😂

Bizim beşikte başlayan uyku 40 dk sonra ağlamasıyla kucakta devam etti, uyanacak heralde dedim ama yine uyuyakaldı. Bu arada Antalya yıkılıyor acayip bir yağmur, gökgürültüsü, şimşek var. Allah dışarıda olanlara yardım etsin. Gece de uyutmadı patır patır. Kutay'ın pek umurunda olmadı gerçi.

Doğru diyorsun bizde senin kuşa sakin olur diyorduk bu bebişler ters köşe seviyor😂
Rutin mutin hak getire kızlar ben memede uyutuyorum emiyor sonra uyuyor hep aynı saatlerde emziriyorum benimde rutinim bu😂
Sonra nerede uyuyor önemli olan o shshdj ben de doğduğundan beri memede uyutuyorum çünkü 🫠

Saol canım onu izleyeyim. Bende yok nebulazstor ödünç alıp akşam denicem. İse yararsa alırım..

Hafif balgam vardı kusmasinda.. doktora götürsem mi bilemedim
. Sık sık burnunu temizleyip emziriyorum.. şimdi balgam görünce endişe ettim
Benimkinde hep oluyor kötü bir sey mi

Az önce rutin yapıp beşiğe koyduğum çocuğum 15 dk sonra uyanmış biraz daha takıldık oynadık tekrar beşik başında emzirip koydum bakalım. Israrcıyım 😂 Gündüzleri yataklarınsa uyusalar çok kolay olur bize 💓

Ben düz yatakta yatırıyorum, aslında kusan bi çocuk ama çok şükür bir sorun yaşamadık. En başta anne yanının baş tarafını yükseltiyorduk ama park yatağa geçince düz yatıyor artık.
Uyku tulumu giydirip üstüne birşey örtmüyorsunuz dimi

Bizim ek gıda ne versem ağlıyor ya napacaz böyle bilmiyorum Papatyamaviss Papatyamaviss
Benimki püskürtüyor 😂
Patates avokado elma denedik henüz
Yoğurt yapıcam bugun pastorıze sütten yaptım ayran gibi oldu tutmadı
Havuç veririm bugun belki kabak da var ikisinden birini bir iki çay kaşığı tadıyoruz sadece o kadar
Hipin kaşık mamasını sevdi sadece

Benimki püskürtüyor 😂
Patates avokado elma denedik henüz
Yoğurt yapıcam bugun pastorıze sütten yaptım ayran gibi oldu tutmadı
Havuç veririm bugun belki kabak da var ikisinden birini bir iki çay kaşığı tadıyoruz sadece o kadar
Hipin kaşık mamasını sevdi sadece
Günde kaç kere 1 çay kaşığı veriyorsun canım normal sütten yapsak olmuyor mu yahu😅

X