Ya bende bir ara rutin denedim hala yapıyorum ama gece uykusunda yapıyorum rutin fakat yine uyumuyor.
Akşam 9 a doğru keyfi yerinde oluyor yatak odasında yatarak beraber kitap okuyoruz sonra burnunu temizliyorum daha sonra altını temizleyip uyku tulumunu giydirip emziriyorum genelde her gün yapıyorum bunu ama yine uyumuyor sıpam.
Ben uyku gerilemesi olduğunu düşünüyorum çünkü uyumamak için direniyor sallayarak uyutuyoruz genelde yastığa koyduğum an çığlık çığlığa ağlıyor ama ışığı açayım yastıktan kaldırayım sakinliyor tek çabası uyumamak
Zaten bizim beşik yatağın yanında koyunca yanından da gitmiyorum ama yine de uyumuyor
Aynısını 2 haftadır yaşıyoruz uyumamak için ağlıyor ama uykusu var bşr şekile 2ye doğru uyuyor sonra şanslıysam saat başı değilsem 30 dakikada bir uyanıyor.Emziriyorum kucağımda uyumaya devam ediyor beşiğe koyamaya kıyamadım dün ağlamaktan harap oldu yavrum diye
Kucağımda 1 saat uyudu öyle bende yarı oturur kestirmişim biraz gece 3te eşim geldi uyandırdı yatağına koy diye koydum hemen uyandı mesela
Dimi ya tüm arkadaşlarım diyor senin hamileliğin çok güzel geçti sandık ki Deniz uslu uykuyu seven bir bebek olacak
Nerde oğlum kandırdı bizi
Valla bir şekilde uyusun uykusu devam etsin de diye bakıyorum artık.
Ben desteksiz uyutamam sallamaya çok alıştı ama uyuduktan sonra uyanmaması tek isteğim