• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Yaaa 😍 kalp atışını ne zaman duyacaksın kısmetse
yanı hıcbı fıkrım yok saglık ocagıda kucukmus yenıymıs daha ,doktora gıt kalp atısını duy oyle gelırsın dedi :) oglumda 8 haftalık duymustum daha once gıtsem duyulurdu belkı bılmıyorum 6 haftalıkken kese ve yolk sacı gormustuk bunda henuz doktora da gıtmedım o yuzden umarım hersey yolundadır :KK200: :dua:

saglıkla buyusun kuzum battan kac gectı kac artı kacsın bugun , ben ıkıncıden sonra bırdaha vermedım ya
Benim durum biraz karışık. Yumurtaları büyütüp çatlatma iğnesi yaptığımız için normal adet döngüm karıştı ama 24 Ocakta yumurta çatlamış olmalı o gün döllenme olmuştur. İlk verdiğimde 47, ikincisi 131 şimdi de 417 çıktı. İlerlemesi normal görünüyor sanki ☺️

Benim durum biraz karışık. Yumurtaları büyütüp çatlatma iğnesi yaptığımız için normal adet döngüm karıştı ama 24 Ocakta yumurta çatlamış olmalı o gün döllenme olmuştur. İlk verdiğimde 47, ikincisi 131 şimdi de 417 çıktı. İlerlemesi normal görünüyor sanki ☺️
son adet tarıhı baz alınır kuzum bunda , yumurtlama tarıhını bosver sımdılık son adet tarıhın ne :) evet gayet normal :)

Ben de geldim beta 4300 olmasına rağmen hala keseyi göremedim inşallah görüp tam olarak içim rahat bir şekilde burda paylaşımlar yaparız
Doktor ne dedi bu durumla ilgili normal bir durumdur belki herkeste aynı değerde görünmüyordur belki

merhaba 8 ocak son adet tarihim 28 günde bir oluyorum.5 şubatta olmam gerekirdi .8 şubat idrar testi yaptım çift çizgi gördüm,beta hcg yaptırdım 1743 hamileyim😊pazartesi günü idrara sıkışık bi şekikde usg gircem keseyi görmek için.geçen sene 1 düşük yaşadım kese gözüyordu ama boş gebelikti kanamam oldu kürtajla kese alındı.bu sefer çok korkuyorum bi aksilik çıkçak diye.kalbini duyuncaya kadar inanamıcam sanırım

Doktor ne dedi bu durumla ilgili normal bir durumdur belki herkeste aynı değerde görünmüyordur belki
Ben diyarbakırda yaşıyorum korkudan gittim ultrasonda baktı ama kese yok dedi hesaplarıma göre 4+5 ama göremedi . 10 gün sonra gel dedi ama randevu aldığım doktor değildi rastgele bir hastaneye girdim çokta ilgilenmedi . Biraz korktum açıkçası . Umarım kesem ve bebeğim vardır . Yanındaki asistan ben gördüm dedi ama hoca görmedi

Kızlar ben de bugün yani 8 ocakta tahlil verdim, beta hcg 551 çıktı, sat 7 ocaktı. Kaç+kaç pek bilmiyorum ama kadın doğuma ne zaman gideyim sizce
Aynı gün tahlil yaptırmışız 958 çıktı benim de. Ne zaman gideceğime karar veremedim bn de. Keseyi göremeyeceği için garantiye almak istiyorum biraz daha bekleyip.

6+3 olduk bugün 🐣 siz de 6 haftalık görünüyorsunuz
Aslında degıl uygulama 5+lardaysan 6.hafta gozukuyor. Adetıme gore 4+4 üm ama benım erken yumurtlama oldu yumurtlama tarıhıne ve dongu gunu 24-25 arası olarak hesaplayınca 11 ekım cıkıyor tahmını dogum oyle oluncada 5+1 olarak gozukuyorum doktor takıbınden sonra netleşir sanırım ☺️

Aslında degıl uygulama 5+lardaysan 6.hafta gozukuyor. Adetıme gore 4+4 üm ama benım erken yumurtlama oldu yumurtlama tarıhıne ve dongu gunu 24-25 arası olarak hesaplayınca 11 ekım cıkıyor tahmını dogum oyle oluncada 5+1 olarak gozukuyorum doktor takıbınden sonra netleşir sanırım ☺️
Bende 6+3'de hala 6. Hafta yazıyor 😅 aslında bu 6+3 ü femometer söylüyor geçen hafta doktor 1 gün eksik söyledi

Ben diyarbakırda yaşıyorum korkudan gittim ultrasonda baktı ama kese yok dedi hesaplarıma göre 4+5 ama göremedi . 10 gün sonra gel dedi ama randevu aldığım doktor değildi rastgele bir hastaneye girdim çokta ilgilenmedi . Biraz korktum açıkçası . Umarım kesem ve bebeğim vardır . Yanındaki asistan ben gördüm dedi ama hoca görmedi
Hiç telaş yapma canım vardır bir kaç güne görürsün keseyi inşallah 🙏

Back
X