• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Yumurta rezervi azaldığından tüp bebek diyorlar ama amh bile bakmadı hiçbiri 😪
Modum düştü o günden sonra.. Eşimde çok umutlu
Şimdi testi yapacam 11 sen beri tutuyorum zaten sabah oldu
Canım benim arkadaşım 38 yaşında amh si 0,1 filandı direkt tüp bebek denmişti ama 2. Ayında hamile kaldı şok olmuştuk. Benimse hiçbir sorunum yok amh çok iyi ama olmuyor biz de bekliyoruz 1 yıla yakındır. Yani bu biraz nasip işi bence zamanı geldiyse olur hiçbir şey engelleyemez böyle bakıyorum ben artık 🩷

Sen bu işin içine yorma onu aklından at . Valla ben hiç umudum yoktu ben adet olacağım. Ocak ayında eşim bende merkezde daha iyi doktora gideceğiz diye plan yapmıştım . Çünkü 1,5 senedir evliyiz hiç korunmadık doktorlara gittim troid çıktı düzeldi prolaktın süt hormonu çıktı iki hormon da da hiç belirti vs yoktu . 3 ay ovülasyon denedim ben sanıyordum ki bizim tedavisiz olmaz diye . Çok ağladım stres yaptım. Stres yapmayın diyorlar ama o işler öyle olmuyor . Evlendikten sonra işe girdim de o kafamı biraz rahatlattın gündüz düşünmüyordum akşam eve gelince vs çıkmıyordu bu çocuk olayı. Allahım inşallah bizi böyle sınav etmesin diye çok dua ettim . Cümlemizi böyle şeyle sınav etmesin
Amin İnşallah canım. Bende bu ay hiç düşünmedim olsun diye davranmadım başka sıkıntılarım vardı görümcemin nişanı oldu misafir gelen giden derken salmıştım hatta amh çektirecem diye randevu almıştım bufün randevum birazdan gideceğim. Bu ay bütün belirtiler oldu İnşallah gebe olduğumu öğrenirim bende tüm isteyenlere hayırla sağlıkla nasip etsin Rabbim 🥰

Amin İnşallah canım. Bende bu ay hiç düşünmedim olsun diye davranmadım başka sıkıntılarım vardı görümcemin nişanı oldu misafir gelen giden derken salmıştım hatta amh çektirecem diye randevu almıştım bufün randevum birazdan gideceğim. Bu ay bütün belirtiler oldu İnşallah gebe olduğumu öğrenirim bende tüm isteyenlere hayırla sağlıkla nasip etsin Rabbim 🥰
İnşallah canım benim Allahın cümlemize güzellikler nasip etsin .

M minma1215 canını sıkma, ben de yaptım az önce test ve negatif. Evet yaş faktörü var ikimizde de ama daha gençler bile aylarca deniyor, bunu normal görüyorum ben. Amh değeri de bir kadının hamile kalıp kalamayacağını gösteren bir değer değil. Yumurt rezervinin azaldığını gösterebilir ama bir yumurta bir akıllı sperm yetiyor hamile kalmaya. Atladığımız diğer bir nokta sperm kalitesi, bir kadın hamile kalmıyorsa erkeğin de mutlaka sperm testine gitmesi gerekiyor. Eşimle 2 aydır deniyoruz olmuyor, şimdi teste gitme sırası onda çünkü ben yaptırmam gereken her şeyi yaptırdım.

Merhabalar sohbetinize dahil oldum 26 aralıkta aşılma yaptık bugün de hafif kahverengi lekelenme gördüm bu 12 günlük süreçte hep kasık ağrılarım devam etti şuanda da yine ara ara devam ediyor acaba yerleşme kanaması olabilir mi

Merhabalar sohbetinize dahil oldum 26 aralıkta aşılma yaptık bugün de hafif kahverengi lekelenme gördüm bu 12 günlük süreçte hep kasık ağrılarım devam etti şuanda da yine ara ara devam ediyor acaba yerleşme kanaması olabilir mi
Aşılama ile bilgim yok ama , yerleşme kanaması reglden önceki 3-4 gün içinde kahverengi ya da pembe renkli oluyormuş , adetten daha az ve pıhtı olmamalıymış . Yaşadın mı dersen hayır sadece araştırmıştım biraz 😅umarım senin öyledir 🙏🏻

merhaba yerleşme kanaması çatlamadan 10-14 gün içinde görülür ve genelde reglden 2-3 gün önce olur. benimde öyle olmştu. gerisi gelmediyse muhtemelen yerleşme kanaması
2-3 gün sonra test yap bence

merhaba yerleşme kanaması çatlamadan 10-14 gün içinde görülür ve genelde reglden 2-3 gün önce olur. benimde öyle olmştu. gerisi gelmediyse muhtemelen yerleşme kanaması
2-3 gün sonra test yap bence
Yani reglime açıkçası 1 hafta var bakalım gün içinde ya da sonraki günler inşallah devamı gelmez çok teşekkür ederim 🙏🏻

Acaba yumurtlama günü sonrası döllenme olduysa rahime tutunması için bizim yapabileceğimiz bir şey oluyor mu kızlar beslenme tarzı gibi mesela

Kızlar merhaba internetten test sipariş edeceğim bata 9 kaldı. Sizce awox mu yoksa laboquick hızlı test mi?

İki adet hergun yesem tam olarak nasıl yapılıyor bilmiyorum ama hergun iki adet yiyeceğim kontrole dek.yapayim ozaman sağol canim

Merhaba incir yediniz mi ya da incir kürü yaptınız mı ? Faydasını gördünüz mü acaba diye merak ettim ben de yapmak istiyorum da😍

KIZLAR SELAMM İYİ HAFTALARRRR
BAYADIR GELMİYORDUM BURALARA BAT YAKLAŞTIKÇA YİNE VAKTİM BURDA GEÇMEYE BAŞLADI
BAT 9 OCAK OLAN VAR MII :)

Nasılsın belirtin vs var mı? daha doğrusu gebelik planın var mı :):)
3 aylık evliyim:) İki aydır korunmuyoruz bu ay yumurtlama öncesini çok iyi değerlendirdim bekliyorum yaniii. Belirti olarak yumurtlamadan bikaç gün sonra aşırı belim ağrıdı ama o günler misafirlerim vardı ayakta çok kaldım belki ona bağladım biraz. Sonra yine yumurtlama sonrası gazım çoook oldu aşırı bi gazdı. Akıntım ara ara şeffaf devam etti şimdi de her gün olmasada bazı gümler beyaz-sarımsı akıntı görüyorum. Göğüslerimde hassasiyet çok yok ama eşim çok büyüdüğünü söylüyor ve uçları koyulaştı damalar çıktı bir de uçlarında beyaz uçlu sivilcemsi kabarcıklar çıktı bazı yerlerde bu kabarcıkların belirti olduğu söyleniyor. Bi de geçenlerde göğsüme bir ağrı girdi kalp krizi falan geçiriyorum zannettim kol altıma doğru geldi acısı bıçak kesiği gibi bir kaç defa oldu son bir haftada. Belki de hepsi psikolojik bekliyorum:) 5 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ondak sonra modum düşük ümidim çok kalmadı:( Sizde belirtiler nedir??
Ek olarak kasıklarıma saniyelik batmalar geliyor bazı günler ama öyle şiddetli hiçbir belirtim yok

Back
X