- 15 Temmuz 2015
- 18.724
- 31.216
- 598
olursa eger genelde 6+7 haftalık cıvarı baslıyorBenimde olacak mı çok merak ediyorum, geçirdiğin taktikler olursa paylaş mutlaka canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olursa eger genelde 6+7 haftalık cıvarı baslıyorBenimde olacak mı çok merak ediyorum, geçirdiğin taktikler olursa paylaş mutlaka canım
Çok teşekkür ederim inşallah değildir ve geçer doktor 3 dozdan fazla yaptırma dedi benimde gece atakları oldu iki kez 3 doz ilacı da yaptık mecburen bu akşam olursa ne yapacağım diye düşünüyorumO anlık stresle yaşadıkların vücudunun aşırı bir tepki vermesine sebep olmuş olabilir. Beta artışı ile ilgili olduğunu sanmıyorum inşallah da öyle değildir. Allah şifa versin canım.
Kabullendim aslında çok şükür iyiler diyorum enkaz haberlerini izlememeye çalıyorum her şey rabbimden diyip dua ediyorum ama artarak devam ediyor ve 3 doz ilaç yaptım hala atak var gece daha da artıyor bu gece de artarsa ne yaparım bilmiyorumBenim de başlıyor günden güne artış var sabahları özellikle
Ya ben de öyle hissediyorum şişlik var. Vücut kendini hazrlamaya başladı
Canım psikolojik olduğunu düşünüyorum. Ürtiker aslında bir iyileşme atağıdır. Korkunu aştığın anda vücut enerjiyi boşaltmak için döküntü yapıyor. Korkma geçecektir Allah’ın izniyle. Korktuğun şeyleri kabullen. Teslim ol duygularına. Elimizden bir şey gelmez deyip tevekkül et. Dua et oradakilere yakınlarına. Rahatlayacaksın inşallah.
doğal yontemler varmı acaba bunun ıcın , soguk kompres krem vs gibi şeyler kuzum iyi gelir miÇok teşekkür ederim inşallah değildir ve geçer doktor 3 dozdan fazla yaptırma dedi benimde gece atakları oldu iki kez 3 doz ilacı da yaptık mecburen bu akşam olursa ne yapacağım diye düşünüyorum
Kabullendim aslında çok şükür iyiler diyorum enkaz haberlerini izlememeye çalıyorum her şey rabbimden diyip dua ediyorum ama artarak devam ediyor ve 3 doz ilaç yaptım hala atak var gece daha da artıyor bu gece de artarsa ne yaparım bilmiyorum
Denedim canım soğuk kompress ılık duş elma sirkeli su falan baya denedim prednol avil Pomad kullanıyorum kaşınmayı rahatlatıyor ama geçmiyordoğal yontemler varmı acaba bunun ıcın , soguk kompres krem vs gibi şeyler kuzum iyi gelir mi
kuzum sanırım alınabılcek tum dozlarıda almıssın, cok acı veren bı durum bellıkı anlattıgına gore googledan da baktım Rabbım yardım etsın bıan once hafıflesın gecsın ınsallahDenedim canım soğuk kompress ılık duş elma sirkeli su falan baya denedim prednol avil Pomad kullanıyorum kaşınmayı rahatlatıyor ama geçmiyor
İnşallah valla çok acıyor hemen geçer umarımkuzum sanırım alınabılcek tum dozlarıda almıssın, cok acı veren bı durum bellıkı anlattıgına gore googledan da baktım Rabbım yardım etsın bıan once hafıflesın gecsın ınsallah
ıkıncı kanın mı olacak canım benımArkadaşlar az önce yine kan verdim . Heyecanla bekliyorum sağlıkla ilerliyor mu diye
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım benimArkadaşlar az önce yine kan verdim . Heyecanla bekliyorum sağlıkla ilerliyor mu diye
Çıktımı canımArkadaşlar az önce yine kan verdim . Heyecanla bekliyorum sağlıkla ilerliyor mu diye
3. Buıkıncı kanın mı olacak canım benım
417 çıkmışİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim
Evet iki gün önce 131 çıkmıştı şimdi 417Çıktımı canım
Yaaa kalp atışını ne zaman duyacaksın kısmetseBenı sağlık ocağından aradılar kızlar , kalp atısını duyunca gel takibine başlayalım dediler
saglıkla buyusun kuzum battan kac gectı kac artı kacsın bugun , ben ıkıncıden sonra bırdaha vermedım yaEvet iki gün önce 131 çıkmıştı şimdi 417
Büyüyor minik417 çıkmış