• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Günaydın kızlar
Ya ben dün akşam sıcak bir duş aldım. Bi yarım saat sonra falan biraz pembe lekelenmem oldu. Uyudum uyandım daha gelmemiş. Normal mi sizce?
Korktum yeminle

O anlık stresle yaşadıkların vücudunun aşırı bir tepki vermesine sebep olmuş olabilir. Beta artışı ile ilgili olduğunu sanmıyorum inşallah da öyle değildir. Allah şifa versin canım.
Çok teşekkür ederim inşallah değildir ve geçer doktor 3 dozdan fazla yaptırma dedi benimde gece atakları oldu iki kez 3 doz ilacı da yaptık mecburen bu akşam olursa ne yapacağım diye düşünüyorum 😔
Benim de başlıyor günden güne artış var sabahları özellikle 😔

Ya ben de öyle hissediyorum şişlik var. Vücut kendini hazrlamaya başladı

Canım psikolojik olduğunu düşünüyorum. Ürtiker aslında bir iyileşme atağıdır. Korkunu aştığın anda vücut enerjiyi boşaltmak için döküntü yapıyor. Korkma geçecektir Allah’ın izniyle. Korktuğun şeyleri kabullen. Teslim ol duygularına. Elimizden bir şey gelmez deyip tevekkül et. Dua et oradakilere yakınlarına. Rahatlayacaksın inşallah.
Kabullendim aslında çok şükür iyiler diyorum enkaz haberlerini izlememeye çalıyorum her şey rabbimden diyip dua ediyorum ama artarak devam ediyor ve 3 doz ilaç yaptım hala atak var gece daha da artıyor bu gece de artarsa ne yaparım bilmiyorum 🤦

Çok teşekkür ederim inşallah değildir ve geçer doktor 3 dozdan fazla yaptırma dedi benimde gece atakları oldu iki kez 3 doz ilacı da yaptık mecburen bu akşam olursa ne yapacağım diye düşünüyorum 😔

Kabullendim aslında çok şükür iyiler diyorum enkaz haberlerini izlememeye çalıyorum her şey rabbimden diyip dua ediyorum ama artarak devam ediyor ve 3 doz ilaç yaptım hala atak var gece daha da artıyor bu gece de artarsa ne yaparım bilmiyorum 🤦
doğal yontemler varmı acaba bunun ıcın , soguk kompres krem vs gibi şeyler kuzum iyi gelir mi

Denedim canım soğuk kompress ılık duş elma sirkeli su falan baya denedim prednol avil Pomad kullanıyorum kaşınmayı rahatlatıyor ama geçmiyor
kuzum sanırım alınabılcek tum dozlarıda almıssın, cok acı veren bı durum bellıkı anlattıgına gore googledan da baktım Rabbım yardım etsın bıan once hafıflesın gecsın ınsallah :dua:

Geçmiş olsun kızlar ilk üç aylarda ki lekelerden değil de sonrakilerden korkuyorum ben benim ilkim öyle oldu pek parlak geçmedi o yüzden korkmayın Allaha emanet. Kontrolde sağlıklı gebelerde ayda 1 2 normal aslında devlet hastaneleri öyle. Yurt dışında doğuma kadar 3 muayene hakkı oluyor gebelik stresinden uzak daha normallestirmek daha iyi geliyor tabi riskli degilse

Back
X