Kız sen yine iyisin ben gece boyu gebelik testi yapamadım yaKızlar bana dua edin test yaptırmaya gidicem birazdan. Gece boyu rüyamda bir türlü test yaptırmaya varamadım. Gittim gittim hastaneye ulaşamadım. Çok korkuyoruminşallah güzel bir sonuçla haber veririm size
Yaaa benim transferim 21 Aralık öğleden sonra 4te yapıldı. Testi biraz önce tekrar kontrol ettim biraz daha koyulaşmışBence bu da pozitif daha önce böyle silik çıkıp birgün sonra koyulaşan çok oldu
Benim de 9. Günüm ama benim transferim 21 Aralık sabahtan yapıldı eğer senin ki akşama doğru falan yapıldıysa aradaki çok az netlik farkı ondan da olabilir
AminAmin umarım dualarımız kabul olur.
İlk 2si kimyasalmıydı?
İsallahh sonuçlarimiz güzel olur bebisslerimiz sımsıkı tutunmustur biE bnmmde pazartesi ama dayanamayacam herhalde testi yapacamMerhaba canım bende de acayip bel ağrısı olmuştu dün genelde yatarak geçirdim elhamdülillah şiddetli halı geçti ara ara bel ağrım oluyor canım. Buradaki gebe arkadaşlardan da senin anlattığım tarz ağrıları ifade edenler vardı. Benimde bugün 9. Günüm canım pazartesi günü inşaallah ogrenicem bende
Hayırlı olsun cnm varBende uyuyamayıp test yapanlardanım 9. Günüm ama çok silik çıktı pozitif olma ihtimali var mıacaba geç mi tutundu
Evet cnm masallahhArkadaşlar bu pozitif değil mi,
Eki Görüntüle 3360836 ben öyle olmasını umut ettiğim için gözlerim yanılmıyor değil mi
Ayy bu mesaja inanamıyorumHayırlı olsun cnm var
2inci ve 3 üncü gün sırtimin ortasında ağrım oldu 4 5 inci günlerden sonra da kaşık bel bacak hep oldu kızlar ben hiç yatmiyorum belki de ondandır yani iş yapmıyorum ama çok da yatmiyorum belkide ağrılar bundan yada ben adet zamanı da böyle olurum o yüzden sevinemiyirum allahimm guzell sonuclandir en zoru bu beklemek rabbim guzel eylerCanimmm Allah’ın izniyle bebeğin yerleşiyordur 8.günde test yapanlar bar aslında ama yine de sen bilirsinbirde belirtiler kacinci günde basladi
Yok canim hafif bir kasinti doktorumla gorustum canestan dye bir krem almami soyledi.Günaydın canım doktorunla gorusmen iyi olur ilacini değiştirebilir. İlaç akıntısı dışında başka bir akintin var mı renk yada koku olarak canım
İnşaallah canım aminnnİsallahh sonuçlarimiz güzel olur bebisslerimiz sımsıkı tutunmustur biE bnmmde pazartesi ama dayanamayacam herhalde testi yapacam
Ay inşallah heyecandan ağlıcamKız sen yine iyisin ben gece boyu gebelik testi yapamadım yaen azından hastaneye çabalamışsın ben tuvalette çabaladım durdum pozitif haberini alırız inşallah
Ayyy tebrik ederimBende uyuyamayıp test yapanlardanım 9. Günüm ama çok silik çıktı pozitif olma ihtimali var mıacaba geç mi tutundu
Hadi sende istiyorsun git bi kan ver rahatlayalım hep birlikteİnşaallah canım aminnnbende sabirsizlanmaya başladım ne yalan söyleyeyim. 9. Gün artık gidip kan veresim var.
HahahahahahaAyyy tebrik ederimsilik falan değil yaa bizim için net bi çizgi o bende sonra test yapıp benden önce öğrendin
İnşallahh pozitif olacakAy inşallah heyecandan ağlıcam
PozitifffArkadaşlar bu pozitif değil mi,
Eki Görüntüle 3360836 ben öyle olmasını umut ettiğim için gözlerim yanılmıyor değil mi
Kaçıncı günün canım ? Evde test baktın mı ? Bilinç altı o normalKızlar bana dua edin test yaptırmaya gidicem birazdan. Gece boyu rüyamda bir türlü test yaptırmaya varamadım. Gittim gittim hastaneye ulaşamadım. Çok korkuyoruminşallah güzel bir sonuçla haber veririm size
Allah'ım hep yüzünü gönlünü güldürsünHadi sende istiyorsun git bi kan ver rahatlayalım hep birlikte
10. Gün hiç evde bakmadımKaçıncı günün canım ? Evde test baktın mı ? Bilinç altı o normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?