Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkisi aynı Labaratuarda verilmedi bu da etki eder mi28.12.2023 Beta HCG 326.8
30.12.2023 Beta HCG 502
2 katı olmamış çok endişeliyim böyle olup sonra Betası düzene giren var mı korkmalı mıyım ?
Ayyy benimki ile aynıMerhaba, hepinizin sürecinin kolaylıkla geçmesini diliyorum. Sizlere bir sorum olacaktı; bugün transferimin 9. Günü. Dondurulmuş embriyolar transfer edildi. 3 gün sonra kan verecegim ama bugün evde gebelik testi yaptım. İlk defa böyle bir sonuç çıktı. Yorumlama şansınız var mı? Şimdiden teşekkürler Eki Görüntüle 3360928
Tebrik ediyorum, hayırlı olsunAyyy benimki ile aynı
Canım benimde de salı günü ama heycandan deli olacam elimde bı test var sadece elime alıp alıp vazgeçiyorum yapsam sonuç negatif olsa kendimi çok üzcem o yüzden yapmicamevet canım
Canım artış iyi bence sorun olucanı sanmıyorum ama doktoruna sor istersen. Benim doktorum artış olduktan sonra iki katı olmasına gerek yok der28.12.2023 Beta HCG 326.8
30.12.2023 Beta HCG 502
2 katı olmamış çok endişeliyim böyle olup sonra Betası düzene giren var mı korkmalı mıyım ?
Benim günde 3 tane 8 saatte bir kullanıyorumProgestan fitillere başladım sabah öğle akşam 2şer tane zaman aralığını nasıl ayarlıyordunuz hanımlar
Doktor zamanini soylemedimi size 8 saat araliklarla kullaniliyor ben 8 16 24 kullaniyorumProgestan fitillere başladım sabah öğle akşam 2şer tane zaman aralığını nasıl ayarlıyordunuz hanımlar
Doktorum da sınırda dedi. Artış miktarı çok önemliymişCanım artış iyi bence sorun olucanı sanmıyorum ama doktoruna sor istersen. Benim doktorum artış olduktan sonra iki katı olmasına gerek yok der
Merhaba b3nde 25inde transfer oldum nasıl gidiyor belirtiniz varmiŞansın bol olsun. Güzel enerjiler gönderiyoruz hem size hem bizlere Dualarım seninle güzel haberini bekliyoruz. Bende 25 in de transfer oldum. Peş peşe güzel haber alırız inşallah
Bile olmaz inşallah sıkma canını pazartesi tekrar verirsin artış olur benceDoktorum da sınırda dedi. Artış miktarı çok önemliymiş
Merhaba kendinizi strese sokmayın daha çok erken benim bu 5inci günüm ama sadece dün çok hafif bel agrim oldu daha olmadı bide illaki belirti olcak diye bisey yokArkadaslar merhaba benim transferimin 3. Gunu ama benim hic bir belirtim yok normal mi
Yaaa gözün aydın tatlım çok sevindim. Kaç çıktı değerinKızlar testim pozitif ama 1 kere daha kan vereceğim artışı takip edeceğiz şükürler olsun Rabbime bu heyecan bile çok iyi geldi
Aynı yerde aynı saatte vermen gerekiyor. Ben sabah başka yerde akşam başka yerde vermiştim sabahki 490 akşamki 736 çıkmıştı sabahtan akşama bu kadar artmaz her halde degilmi. O sebebten doktor da aynı yerde verin diyorİkisi aynı Labaratuarda verilmedi bu da etki eder mi
Bence normal benimde bugün 9. günüm ilk 2-3 gün gaz sancısı dışında hiçbir belirtim olmadı henüz kan tahlili vermedim ama bu sabah erken gebelik testi yaptım pozitif çıktıArkadaslar merhaba benim transferimin 3. Gunu ama benim hic bir belirtim yok normal mi
Ay hadi inşallah kanda da pozitifi gör canım benimde öyle sadece gaz ağrım var ve bugün 3. Günüm transferin hayırlısı inşallahBence normal benimde bugün 9. günüm ilk 2-3 gün gaz sancısı dışında hiçbir belirtim olmadı henüz kan tahlili vermedim ama bu sabah erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı