Rica ederim canımanladım canım şimdi. çok teşekkür ederim
çay içtim valla dün de bugün de. kahve zaten içmiyorum. zorlandın mı sen kahve konusunda?
Ben 36 liyla öğrenmiştim ilk kizimda önemli olan iki kat aartmasi cnm37,50 vallaha benimkisi emin olsam ekle derdim kuzum biraz düşük biliyosun
Ben cnm 3 gün ne çektim ama bnm doktorum migren ilacıni iç dedi ben ictimkızlar dün transfer oldum, bugün akşama doğru sağlam bi baş ağrısı başladı
yaşayan oldu mu bunu?
acaba kan sulandırıcı iğneden mi, çünkü ona dün akşam başladım bi tek önceki ilaçlardan farklı olarak
4 taneye kadar içtim ama doktorunza sorun cnmKızlar transferde 7. Günüm fena halde hasta oldum baş ağrım ve vücut ağrım çok fazla parol içsem sorun olurmu acaba
Kızındamı tüp bebekti canım?Ben 36 liyla öğrenmiştim ilk kizimda önemli olan iki kat aartmasi cnm
Evet cnm oda tüp bebek di 5 yaşında 2 taze embriyoydu biri tutmuştu şimdi iki dondurulmuş embryo bekliyorum vakit geçmiyor çok fazla belirtim varr korkuyorum o yüzdenKızındamı tüp bebekti canım?
Canimmm Allah’ın izniyle bebeğin yerleşiyordur 8.günde test yapanlar bar aslında ama yine de sen bilirsinKizlarrr merhaba bugün buraya çok gelemedim 8 inci güne girmiş bulunmaktayım son iki gün test gününe bende inanılmaz bel kasık ve sirtimin ortası ağrıyor bazen ayak bileklerim hatta bugün sanki rahmin cikacak gibi ağrıdı moralim çok bozuk ilaçlar yapıyormus genelde ama bilmiyorum test yapasim var
Evet bazen de oluşturmamstimAcaba aynı yere mi vuruyorsun üst üste geliyorsa veya ilaç dağılmıyorsa ondan kaşıntı olabilir
MerhabaHoşgeldiniz kızlaaar
Benimde aralığın 15 inden sonra gibi görünüyor transferim. Hangi merkezlerdesiniz? Embriyolarınız nasıl? Nasıl ilerliyor süreçleriniz?
Günaydın canım doktorunla gorusmen iyi olur ilacini değiştirebilir. İlaç akıntısı dışında başka bir akintin var mı renk yada koku olarak canımKizlar gunaydin vajinamda hafif bir kasinti var ve bu ilerler diye de korkuyorum kafama taktim bu saatte napabilirim bebegime zarari olmaz demi kullandigimiz fitil de yapabiliyor napiyim hizlica artmadan gecirebilicegim bisey var mi siz naptinuz yasadiysaniz
Merhaba canım bende de acayip bel ağrısı olmuştu dün genelde yatarak geçirdim elhamdülillah şiddetli halı geçti ara ara bel ağrım oluyor canım. Buradaki gebe arkadaşlardan da senin anlattığım tarz ağrıları ifade edenler vardı. Benimde bugün 9. Günüm canım pazartesi günü inşaallah ogrenicem bendeKizlarrr merhaba bugün buraya çok gelemedim 8 inci güne girmiş bulunmaktayım son iki gün test gününe bende inanılmaz bel kasık ve sirtimin ortası ağrıyor bazen ayak bileklerim hatta bugün sanki rahmin cikacak gibi ağrıdı moralim çok bozuk ilaçlar yapıyormus genelde ama bilmiyorum test yapasim var
İnşallah buda öyle olur . Bende 5 senedir bekliyorum 7 ci embriyo çm hepsi negatif geliyordu ilk kez birtanesi pozitif geldi. Şimdide korku başladı . Vallaha belirti arama hepsi ilaçtan ben tek Duphaston içiyorum belirtimde yoktu sadece 8ci gün akşam sol kasıkla karın aramdan bir bıçak saplanması oldu 20/30 saniye sürdü geçti. Bugünde belim ağrıdı bacaklarım sızladı . Ama ne kasıkta batma ne başka birşey olmadı . Allahın izniyle sende tutar vucüt tanıyor hamileliği .Evet cnm oda tüp bebek di 5 yaşında 2 taze embriyoydu biri tutmuştu şimdi iki dondurulmuş embryo bekliyorum vakit geçmiyor çok fazla belirtim varr korkuyorum o yüzden
Bence gayet pozitifArkadaşlar bu pozitif değil mi,
Eki Görüntüle 3360836 ben öyle olmasını umut ettiğim için gözlerim yanılmıyor değil mi
Bence bu da pozitif daha önce böyle silik çıkıp birgün sonra koyulaşan çok olduBende uyuyamayıp test yapanlardanım 9. Günüm ama çok silik çıktı pozitif olma ihtimali var mıacaba geç mi tutundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?