- 23 Ocak 2022
- 775
- 890
Kan ne zaman vermeyi düşünüyorsun ve ilk denemen miiiiAynn ya insan kendine gelince öyle oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan ne zaman vermeyi düşünüyorsun ve ilk denemen miiiiAynn ya insan kendine gelince öyle oluyor
Canım korkmanı gerektirecek hiç bir şey yok akışına bırak bi uyuyacaksın bi uyanacaksın bu kadarcık sonradan stres başlıyor arama beklemeler 5.güne gelecek olan embriyolarKızlar yarın sabah opu olacağım hem çok korkuyorum hem çok heyecanlıyımmm
Evet herşeyde bi hayır vardır da o yüzden öğrenememişimdir açıkçası negatif olduğunu düşündüğüm için yapmak istedim yılbaşına kadar kendimi toparlar o akşamı güzel geçiririm diye ama kısmet olmadı bakalım hayırlısı inşallahHerşeyde vardır bi hayır daha yüksek sonuçla öğrenmiş olursun inşallah
Benim 4ncu günüm dediğim gibi ilk defa agrim oldu oda cok hafif karin agrim gecti şimdi hafif hafif bel ağrısı vuruyo inşallah bebeğim tutunuyordurVallahi benimde öyle oldu bir kaç gün devam etti o ağrı yerlesme kanaması falan yaşamadım hala belli birşey de yok gerçi bende bidaha kan vercem 15 gün sonra keseye gidicem. Yolumuz uzun daha bakalım. Sizin kaçıncı gün
Canım parol içebilirsin sorun olmaz ama parol plus olmasın doktor üstüne basa basa söyledi cunkuKızlar transferde 7. Günüm fena halde hasta oldum baş ağrım ve vücut ağrım çok fazla parol içsem sorun olurmu acaba
İnsallaaaaah öyledir bugün mü başladiiiiBenim 4ncu günüm dediğim gibi ilk defa agrim oldu oda cok hafif karin agrim gecti şimdi hafif hafif bel ağrısı vuruyo inşallah bebeğim tutunuyordur
Evet ilk denemem valla yani elimde test yok bide şimdi bir belirti olmayınca bide erkenden yapıp moralim bozulmasını istemedim kan 4 ocak 2 ocak test yaparim önden hazirlim kendimi iyi veya kötü ama az önce hafiften belime agri girdi inşallah yerlesmedirKan ne zaman vermeyi düşünüyorsun ve ilk denemen miiii
Evet ya daha 1 2 saat olmadı agri vurdu durdu inşallah sende bende ve diğer kızlar hepimiz pozitifi görürüz Alllahimmmm sen bize yardım et sen yüzümüzü güldürİnsallaaaaah öyledir bugün mü başladiiii
Amiiiiin Allahim amiiiin benimde ilk denemem Allahim pozitif sonuçlar görmemizi nasip etsinEvet ya daha 1 2 saat olmadı agri vurdu durdu inşallah sende bende ve diğer kızlar hepimiz pozitifi görürüz Alllahimmmm sen bize yardım et sen yüzümüzü güldür
Teşekkür ederim canımCanım parol içebilirsin sorun olmaz ama parol plus olmasın doktor üstüne basa basa söyledi cunku
canım saçma gelebilir ama bunun için bir yoga dersi görmüştüm, progesteron iğnesi ağrısı dindirmek için, bizim gibi tüp bebek tedavisinde olanlar için. bulursam linkini atayım mı sana?Canım yaklaşık 12 gündür kullanıyorum fakat ilk bir hafta hiç bir sorun olmuyor 4 5 önce minik bezeler vardı şimdi esirtman lastiği değdirmiyorum o kadar agriyor ki minik minik beze olmuş baya sert bende ovalamayın bi deneyeceğim
anladım canım şimdi. çok teşekkür ederimBenim çay kahve yoksunlugundan dolayı olmuştu canım. Kan sulandırıcı kullanırken doktora danışmak gereken ağrı ani başlayan şiddetli baş ağrısı bu yüzden sordum canım yani korkmana gerek yok. Ama ağrın geçmezse doktoruna yada hemsirene danissan iyi olur canim geçmiş olsun
Teşekkürler amin inşallah pozitif almayann kalmasınn inşallahTebrikler Darısı bizlere Belirtin var mıydı canım
Ayyy canım neden saçma gelsin tabiki paylaşırsan çok mutlu olurumcanım saçma gelebilir ama bunun için bir yoga dersi görmüştüm, progesteron iğnesi ağrısı dindirmek için, bizim gibi tüp bebek tedavisinde olanlar için. bulursam linkini atayım mı sana?
Ayyy bide o varrCanım korkmanı gerektirecek hiç bir şey yok akışına bırak bi uyuyacaksın bi uyanacaksın bu kadarcık sonradan stres başlıyor arama beklemeler 5.güne gelecek olan embriyolar
Evettt bence o daha heyecanlı Rabbim su gibi geçirmeni nasip etsin hayırlısıyla sağlıklı embriyoların olmasını dilerimAyyy bide o varr
Çok teşekkür ederim burdaki herkes için sürekli dua ediyorumEvettt bence o daha heyecanlı Rabbim su gibi geçirmeni nasip etsin hayırlısıyla sağlıklı embriyoların olmasını dilerim
Sağol canım amin bekleyen herkese rabbim nasip etsin inşallahDeğer bence iyi canım. Benimde öyle çıkmıştı ilkinde. Ne güzel ayy darısı bana