Biraz geç çıkabilir dediler haftasonu olduğu için bekliyoruz bakalımİnşallahh pozitif olacakne zaman çıkarmış
Beta HCG hormonu önce kanda yükselir daha sonra idrara geçer canım. Silik olması çok normal olabilirBende uyuyamayıp test yapanlardanım 9. Günüm ama çok silik çıktı pozitif olma ihtimali var mıacaba geç mi tutundu
Aynen canım al bendende okadar salı gunu test.10. Gün hiç evde bakmadımbilinçaltım kaç gündür hamile olup olmadığıyla savaşıyor
Canım test günün salı mıAynen canım al bendende okadar salı gunu test.
Hamıleyım ya dıyorum 5 dakıka gecıyorum degılım deyıp bır aglama baslıyor
Yalnız değilsin. Aynı duygular bende de var. Huni takmasak iyiAynen canım al bendende okadar salı gunu test.
Hamıleyım ya dıyorum 5 dakıka gecıyorum degılım deyıp bır aglama baslıyor
Şansın bol olsun. Güzel enerjiler gönderiyoruz hem size hem bizlereSelam kızlar bende geldim aranıza.
Geçen sene aralıkta ilk transferimi olmuştum 3. Gün embriyosuydu malesef negatifti.
Bu sene 28 aralıkta 2. Transferimi yep yeni bir merkezde oldum 5. Gün embriyosu. İnşallah bu sefer olucak banada dua edin
Öncelikle hayırlı uğurlu olsunKızlar sabah opu oldum eve geldim 17 yumurtam toplanmış sizler bu süreci atlattınız sizce nasıl
Ben 1 fincan kahve tüketiyorum ya tüketmemek mi gerekiyormuşşş zararı var mı transfermn 2. Günü iki gndür içiyorm vallaBenim çay kahve yoksunlugundan dolayı olmuştu canım. Kan sulandırıcı kullanırken doktora danışmak gereken ağrı ani başlayan şiddetli baş ağrısı bu yüzden sordum canım yani korkmana gerek yok. Ama ağrın geçmezse doktoruna yada hemsirene danissan iyi olur canimgeçmiş olsun
Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın. Ben transferdense opu dan sonra çok zorlanmıştım birkaç gün ağrım olmuştu çok yumurta toplandığı ve pcos olduğum için 22 yumurtam toplanmıştı sonrasında 4.cü günün akşamı ilk adetimi görmüştüm.Kızlar sabah opu oldum eve geldim 17 yumurtam toplanmış sizler bu süreci atlattınız sizce nasıl
Hemşire bana günde 2 fincan açık çay hakkın var demişti istersen 1 fincan cay 1 fincan kahve içebilirsin demişti ama ben içmedikçe herhalde çay kahve hayatımdan çıktı en fazla 1 bardak içiyorum içmiyorummmBen 1 fincan kahve tüketiyorum ya tüketmemek mi gerekiyormuşşş zararı var mı transfermn 2. Günü iki gndür içiyorm valla
yok kuzum. ben yaklaşık 1 sene oldu, kahveyi çıkardım hayatımdan bu bebek konusu yüzünden. ama çok bağımlı değildim.Rica ederim canımEvettt hemde çok. Günde 2-3 kez kahve içen bardaklarca çay içen biriyim. İkisini de çok severim. Transfer den bir hafta önce kahveyi tamamen kestim çayı da günde sadece bir bardak içiyorum . İlk günler çok baş ağrısı yaptı ama şimdi alistim. Sen kahve konusunda zorlandım mi canım?
aşırı pozitif hem deArkadaşlar bu pozitif değil mi,
Eki Görüntüle 3360836 ben öyle olmasını umut ettiğim için gözlerim yanılmıyor değil mi
mesaj attim canimAyyy canım neden saçma gelsin tabiki paylaşırsan çok mutlu olurum
Ben kafeinsiz filtre kahve almıştım ama onu da önermedi benim doktorum.Ben 1 fincan kahve tüketiyorum ya tüketmemek mi gerekiyormuşşş zararı var mı transfermn 2. Günü iki gndür içiyorm valla
Benimde 9. Günüm bugün bu sabah 7 de yaptım tam olarak böyle çıktı. Herkes pozitif diyor ama ben hala inanamıyorumMerhaba, hepinizin sürecinin kolaylıkla geçmesini diliyorum. Sizlere bir sorum olacaktı; bugün transferimin 9. Günü. Dondurulmuş embriyolar transfer edildi. 3 gün sonra kan verecegim ama bugün evde gebelik testi yaptım. İlk defa böyle bir sonuç çıktı. Yorumlama şansınız var mı? Şimdiden teşekkürlerEki Görüntüle 3360928
evet canımCanım test günün salı mı
Tam gobegin neresine vuruyorsunuz gonal f gibi mi ?Canım benimde beze olmuş ne yapmam gerekiyor iğne girmiyor aşırı canım yanıyor iğneyi zorla girsin diye deliyorum sanki bıçakla kesiyormuşum gibi derimden ses geliyor o derece zorlanıyorum progestan dex kullaniyorum
Umarım güzel sonuçları alırsınız kan sonucunuzda da, hayırlı olsun şimdiden tebrik ederimBenimde 9. Günüm bugün bu sabah 7 de yaptım tam olarak böyle çıktı. Herkes pozitif diyor ama ben hala inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?