- 21 Aralık 2021
- 803
- 674
- 53
- 29
Amin inşallahh. Buradaki pozitifleri gördükçe mutlu oluyorum. Çünkü hiçbirimiz doğal yollarla değil uzun uğraşlar vererek maddi manevi sıkıntılara maruz kalarak gebelikler görüp yaşıyoruzKuzum çok teşekkür ederim. Benim transfer hariç 8. GünümAllah bu mutluluğu hepimize tattırsın inşallah
Yani yinede senin sevinçten buraları yıkman lazım biraz performansını düşük buldum sevincini kana mı saklıyorsun bakalımKuzum çok teşekkür ederim. Benim transfer hariç 8. GünümAllah bu mutluluğu hepimize tattırsın inşallah
Evet canım biri kimyasal olmuştuÖbür sefer noldu cnmkimyasal mı?
Kimyasalda düşüyor bizimki arttı
İnş cnm benim hepimiz pozitif görüp güzel bi şekilde ilerleyelim inş bu topik iyi geldi sanki pozitif alan çok fazla buda beni çok motive ediyor herkesin adına 2 kat daha seviniyorumAmin inşallahh. Buradaki pozitifleri gördükçe mutlu oluyorum. Çünkü hiçbirimiz doğal yollarla değil uzun uğraşlar vererek maddi manevi sıkıntılara maruz kalarak gebelikler görüp yaşıyoruzRabbim burada geriye kalan hepizimze pozitif görmeyi nasip etsin. Allah isteyen herkese nasip etsin. Ben pozitifleri gördükçe mutlu oluyorum çünkü tüp bebekle de ne kadar uğraşırsak ugrasalim gebe kalınıyormuş. Çok sevindim hepinizin adına
Şimdi size de bizler için dua etmek düşüyor. Dua edin bize inşallah önümüzdeki günlerde hep pozitifler havada uçuşur
evet canım ilişkiye vs giriyorum hi. sıkıntı yok ama vajinal muayene spkektulum korkulu rüyam kafamda bitirmem lazım aslında acıdan ölüp biticeğimi sanmıyorum cok acıdıgınıda düşünmüyorum ama o çatala yatınca kasıyorum kendimiBende vajınusmusken basladım sonra bi kaç hareketle yendim.doktora gittigim günler aglardım kendimi kasardım içini ferah tut ama bu vajınusmusu atlatmak için çaba sarf et bu beyinimizde bitiyor bunu anladım
Bildiğim kadarıyla 14 mmKızlar merhaba rahim duvarınız kaç mm de transferiniz oldu?
Canım benim doktorum birşey demedi sadece çok iyi dedi muayenede okadarKızlar merhaba rahim duvarınız kaç mm de transferiniz oldu?
Maşallah çok iyi kalınlaşmış güzelce yerleşsin inşallahBildiğim kadarıyla 14 mm
Tamam canım hayırlı olsun inşallhCanım benim doktorum birşey demedi sadece çok iyi dedi muayenede okadar
Canım benim adet olacak gibi ağrım olmadı ama adet zamanı baş ağrım bulantım ve ishal gibi olurum o oldu iki gün kadar benim yoğun sol kasık ağrım olmuştu belli belirsiz de bel ağrısı son zamanPozitif olanlar şunu çok merak ediyorum. Arada bir nadiren de olsa adet sancısı oldu mu sizde?
Evet cnm ben de hep vardıPozitif olanlar şunu çok merak ediyorum. Arada bir nadiren de olsa adet sancısı oldu mu sizde?
Sanırım ilk gittiğimde 7demişti ve 7üstü olması bizim için önemli ama bekleyeceğiz dedikten sonrada 2defa gördü sonra transfer olduKızlar merhaba rahim duvarınız kaç mm de transferiniz oldu?
Ben 2. Transfere hazırlanıcam şimdi nasipse. İncelikten muzdaribim. Geçen transferde zarla zorla 7.2 de oldum. Bu defa başıma ne gelicek merak ediyorum daSanırım ilk gittiğimde 7demişti ve 7üstü olması bizim için önemli ama bekleyeceğiz dedikten sonrada 2defa gördü sonra transfer oldu
Canım bu sürede nar tüket hatta sık her gün bir bardak suyunu iç çok fayda ediyor ben öyle yaptımBen 2. Transfere hazırlanıcam şimdi nasipse. İncelikten muzdaribim. Geçen transferde zarla zorla 7.2 de oldum. Bu defa başıma ne gelicek merak ediyorum da
Geçen seferkinde doktora çok sordum kesinlikle önermedi. Ama bu defa şansımı denicem narı tüketicem bende inşallah bana da şifa olurCanım bu sürede nar tüket hatta sık her gün bir bardak suyunu iç çok fayda ediyor ben öyle yaptım
Umarım her şey yolunda giderBen 2. Transfere hazırlanıcam şimdi nasipse. İncelikten muzdaribim. Geçen transferde zarla zorla 7.2 de oldum. Bu defa başıma ne gelicek merak ediyorum da
Evet aynı doktor muayene etmeye kalktıgında kaçıp gittigimide hatırlıyorum ama yendim yada çalıştım pazartesi transferde doktor taktı anlamadım bile normelde muaymne kasılırdımevet canım ilişkiye vs giriyorum hi. sıkıntı yok ama vajinal muayene spkektulum korkulu rüyam kafamda bitirmem lazım aslında acıdan ölüp biticeğimi sanmıyorum cok acıdıgınıda düşünmüyorum ama o çatala yatınca kasıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?