Bende 9 aralık transfer oldum, bugün dayanamadım test yaptım negatif, moralım biraz bozuldu, ama yine pazar günü belki pozitif olabilir diye umuyorum9 Aralık transfer günümdü idrar testi yapsam çıkar mı 6. Gününde öğrenen oldu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 9 aralık transfer oldum, bugün dayanamadım test yaptım negatif, moralım biraz bozuldu, ama yine pazar günü belki pozitif olabilir diye umuyorum9 Aralık transfer günümdü idrar testi yapsam çıkar mı 6. Gününde öğrenen oldu mu
Kanda mı yaptın evde mi ?Bende 9 aralık transfer oldum, bugün dayanamadım test yaptım negatif, moralım biraz bozuldu, ama yine pazar günü belki pozitif olabilir diye umuyorum
Ayyyy hayırlı olsun cokkkk mutluyummm isallah hepimiz güzel sonuçlar alırızBen de pazar gününü beklemeyi düşünüyorum insallah becerirsem zaten devlette yapılmıyor sanırım şehir dışında bir yere gitmem lazım onun içinde mecbur eşimle gidicez zaten öyle konuşmuştuk pazar günü veririz diye akşama küçük bi süpriz yapmak istiyorum bakalım hayırlısı
İnşallah çok teşekkürlerAyyyy hayırlı olsun cokkkk mutluyummm isallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Evde erken gebelik testi yaptımKanda mı yaptın evde mi ?
Çıkmaz canım bekle kanda baktırEvde erken gebelik testi yaptım
Çok teşekkür ederimÇok sevindim tebrikler
Ah canım ne güzel inşallah gönlüne göre olsun herşeyKızlar bugün doktora gittim 9.7 gayet güzel kalınlaşma dedi bugün progesteron kan testi vermemi istedi ver ayinn 22 sinde transferiimmmmmm varrr cokkkk mutluyummm heyecanlıyım birdeeee çok operasyon geçirdin artık vücudunu yormayalim 2 koyalimmm dediiii bebislerimin ikiside transfer olacak isallahh dua edinnn canlarimm
Canım çıkmaz zaten bence bu kadar kısa sürede benimde çok silik çıktı transfer hariç 8. Gün dün yapsam belki çıkmazdı o derece ilk baş silikti durdukça netleştiBende 9 aralık transfer oldum, bugün dayanamadım test yaptım negatif, moralım biraz bozuldu, ama yine pazar günü belki pozitif olabilir diye umuyorum
Elimde clexan 0.4 var tedavimden kalan şükür ben evladımı aldım kucağıma isteyene ücretsiz gönderebilirim 2-3 kutu var 27 tane yaniKızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK @whiterabbit 23 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo @ShErlok92 9 ARALIK 2 Embriyo @Maviyasemin 1 ARALIK pinar7834 13 ARALIK E Esra2015 5 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK @b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK @flower00 30 KASIM H Htc1059 8 ARALIK @yarinsiz 4 ARALIK @Dfn1903 4 ARALIK @Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK @Aliece 7 ARALIK 2 Embriyo @pofolperisi 11-15 ARALIK M Merii1010 11 ARALIK M Maviboncuk58 9 ARALIK @Meryembess 11 ARALIK 2 Embriyo M mrsdeniz1111 6 ARALIK 2 Embriyo @ffffffff 6 ARALIK @sutlac40 12 ARALIK A Aselbadeninannesi 22 ARALIK @nehirgibi99 5 ARALIK @Lilaa91 5 ARALIK @dunyadabiri 5 ARALIK G gunes916 9 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @gzmist34 15 ARALIK Bidebayilistersenferiha 6 ARALIK @Ebkebk 25-26 ARALIK @Edebiyatcii 4 ARALIK 2 Embriyo @Mukaddes33 4 ARALIK 2 Embriyo @brcdrsn 5 ARALIK @Efo2023 7 ARALIK @MrsDerya 7 ARALIK @kubrakubra06 16 ARALIK @chapter 11 ARALIK 2 Embriyo namuzmr 12 ARALIK @pastakek 4 ARALIK Mrs-cicek 4 ARALIK @Papatya_30 4 ARALIK @gunesh9 5 ARALIK @mrsbussy 11 ARALIK @huzur 7735 4 ARALIK @Kivirbas95 20 ARALIK @Sneeuwvlok 14 ARALIK @evamaysa 11 ARALIK 2 Embriyo @ayfers 9 ARALIK @Suzi17 12 ARALIK 2 Embriyo
Kanda net olur cnm testler yanıltıyorBende 9 aralık transfer oldum, bugün dayanamadım test yaptım negatif, moralım biraz bozuldu, ama yine pazar günü belki pozitif olabilir diye umuyorum
Amin canım inşallahİnşallah pozitifi görürsün canımcım. Normalde adet öncesi karın guruldamaların oluyor muydu? Benim oluyordu ve yine oluyor da kuzum
Benim 7 Aralık transferim hala bakmadımKanda net olur cnm testler yanıltıyor
Bende öyle ama güzel düşünelim inşallah hangi gün test günün canımAmin canım inşallah
Evet adet öncesi göğüslerimdeki hassasiyet biter ve karnım guruldamaya başlar. Ben şu an yine aynı şeyleri yaşadığım için çok korkuyorum
Ne duruyorsuuun hadi test yap at bizeBenim 7 Aralık transferim hala bakmadım
canım ben progestan fitil ve iğne kullanıyorum bide oksapar kan sulandırıcı. gece göğsüm sıkıştı. sabahtan beridir aşırı karnım şiş. hemşire bunların hepsi normal dedi. çok afedersin bide midem bulandı öğürdüm baya. akşam acile gitsem ne değişecek ilaçların yan etkisiestrofem yapıyor canım. bende de var, bugün fark ettim
Benimde karnım morardı hep bu iğneler aynı zaman da çok can yakıyor, gonal f gibi falan değil canım doktorunla konuş mutlakacanım ben progestan fitil ve iğne kullanıyorum bide oksapar kan sulandırıcı. gece göğsüm sıkıştı. sabahtan beridir aşırı karnım şiş. hemşire bunların hepsi normal dedi. çok afedersin bide midem bulandı öğürdüm baya. akşam acile gitsem ne değişecek ilaçların yan etkisi