- 15 Ekim 2023
- 670
- 540
- 23
- 30
Amin canım benim inşallah ezanların hürmetineCanım inşaAllah senin de pozitif olacak bu mübarek gün dualarım hepimize. Benim de ikinci ve üçüncü gün belli belirsiz gelip giden kasık ağrım vardı ama genel olarak hiç birseyim yoktu ve kesin olmadı diyordum. Ama ayaklarım özellikle aşırı üşüyordu çorap patik terlik ama yine de buzun içinde gibiydi. 3. Gün akşam yemek yedim bir anda karnıma bir sancı saplandı ve afedersin ishal oldum ama sadece bu durum o gün oldu sonrası gün karnım gurul guruldu ishal gibi hissediyordum ama tuvalete gitmedim. Sonra gündüz üşüyorum ama tuhaftı çok giyinince ateş basıyordu çıkarınca titriyordum geceleri ama aşırı terliyordum. 3. Günden sonra hiç belirtim ağrım falan yoktu ama 7.gün öğleden sonra ani bir kasık ağrısı başladı iki gün sürdü. Sonrası ara ara baş ağrısı kuru bulantı böyle tansiyon düşüklüğü gibi akşam yatarken ani kalp carpintisi. Ben hepsini ilaç yan etkisi olarak düşündüm artık hangisi neye delaletti Allah bilir ma ishal gibi olunca herkes kabız ben böyle oldum kesin olmadı demek ki diyordum.