- 17 Kasım 2023
- 10
- 13
- 3
- 25
İnşallah hepimizin sonuçları güzel olur beklemek hiç bu kadar zor olmamıştıBende gaza getirmek istemem kuzum nasıl iyi hissedeceksen ama biraz bekleyip kan verebilirsin çoğu gitmiş azı kalmış
Allah razı olsun canım sonsuz şükürler olsun hala inanamıyorumYaaa Şükürler olsun maşallah hayırlı olsunnnn
Hacettepe canımNeresi cnm ben de ankaradayim
Ben de pazar gününü beklemeyi düşünüyorum
Kuzum teşekkür ederimCanım maşallah hayırlı olsun çooookk sevindimmm
Canım inşaAllah senin de pozitif olacak bu mübarek gün dualarım hepimize. Benim de ikinci ve üçüncü gün belli belirsiz gelip giden kasık ağrım vardı ama genel olarak hiç birseyim yoktu ve kesin olmadı diyordum. Ama ayaklarım özellikle aşırı üşüyordu çorap patik terlik ama yine de buzun içinde gibiydi. 3. Gün akşam yemek yedim bir anda karnıma bir sancı saplandı ve afedersin ishal oldum ama sadece bu durum o gün oldu sonrası gün karnım gurul guruldu ishal gibi hissediyordum ama tuvalete gitmedim. Sonra gündüz üşüyorum ama tuhaftı çok giyinince ateş basıyordu çıkarınca titriyordum geceleri ama aşırı terliyordum. 3. Günden sonra hiç belirtim ağrım falan yoktu ama 7.gün öğleden sonra ani bir kasık ağrısı başladı iki gün sürdü. Sonrası ara ara baş ağrısı kuru bulantı böyle tansiyon düşüklüğü gibi akşam yatarken ani kalp carpintisi. Ben hepsini ilaç yan etkisi olarak düşündüm artık hangisi neye delaletti Allah bilir ma ishal gibi olunca herkes kabız ben böyle oldum kesin olmadı demek ki diyordum.Benim kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir his var dün sol tarafıma birşeyler batıyordu ve bugün 3. gün çok erken herhalde kendimi dinliyorum hep
7 aralıkta oldu 3. Gün çiftti canımSenın kaçıncı gün canım bende çok zor duruyorum benim 9 aralıkta oldu transfer senin ?
Yaaaa hadi bakalım cnm eşin çok sevinecek eminimBen de pazar gününü beklemeyi düşünüyoruminsallah becerirsem zaten devlette yapılmıyor sanırım şehir dışında bir yere gitmem lazım onun içinde mecbur eşimle gidicez zaten öyle konuşmuştuk pazar günü veririz diye akşama küçük bi süpriz yapmak istiyorum bakalım hayırlısı
yaaa maşallaahhh çok sevindimmmmmmmmKızlar dayanamadım test yaptım
Bende bu ay transfer olacağım, pazartesi olabilir hatta ama kesinliği yok, Allah isteyen herkese hayırlısını tez zamanda nasip etsinKızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK @whiterabbit 23 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo @ShErlok92 9 ARALIK 2 Embriyo @Maviyasemin 1 ARALIK @pinar7834 13 ARALIK E Esra2015 5 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK @b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK @flower00 30 KASIM @Htc1059 8 ARALIK @yarinsiz 4 ARALIK @Dfn1903 4 ARALIK @Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK @Aliece 7 ARALIK 2 Embriyo @pofolperisi 11-15 ARALIK M Merii1010 11 ARALIK @Maviboncuk58 9 ARALIK @Meryembess 11 ARALIK 2 Embriyo @mrsdeniz1111 6 ARALIK 2 Embriyo @ffffffff 6 ARALIK @sutlac40 12 ARALIK @seygok 22 ARALIK N nehirgibi99 5 ARALIK @Lilaa91 5 ARALIK @dunyadabiri 5 ARALIK @gunes916 9 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @gzmist34 15 ARALIK Bidebayilistersenferiha 6 ARALIK @Ebkebk 25-26 ARALIK @Edebiyatcii 4 ARALIK 2 Embriyo @Mukaddes33 4 ARALIK 2 Embriyo @brcdrsn 5 ARALIK E Efo2023 7 ARALIK @MrsDerya 7 ARALIK 0 06hk06 16 ARALIK @chapter 11 ARALIK 2 Embriyo @namuzmr 12 ARALIK pastakek 4 ARALIK Mrs-cicek 4 ARALIK @Papatya_30 4 ARALIK @gunesh9 5 ARALIK @mrsbussy 11 ARALIK @huzur 7735 4 ARALIK @Kivirbas95 20 ARALIK @Sneeuwvlok 14 ARALIK @evamaysa 11 ARALIK 2 Embriyo @ayfers 9 ARALIK @Suzi17 12 ARALIK 2 Embriyo
Bana da öyle geliyor cnm bakalım nolcak sonumuzCanım ya seninle beta değerlerimiz benzer. Diğerlerine göre düşük bizimki bu beni endişelendiriyorbenim bi arkadasım da birkaç ay önce tüp bebek yaptırdı. Onunki 100 200 400 diye ilerlemiş. Aslında gayet normal ilerlemiş. Ama kadınlar kulübünü okuduğunda diğerlerininki 100den birden 300e 400e çıkıyormuş. O yüzden o da kendini kıyaslayıp üzülüyormuş. O yüzden kıyas yapma kendi artışınla ilgilen dedi ama insan yüksek değerleri daha güven verici buluyor bu bir gerçek. Benim de kafam karışık
Kaçıncı günündü cnm?Beni hastaneden aradılar hemşire biz 50 üstünü kabul ediyoruz sonucunuza göre tutunmuş gözüküyor ama iki gün sonra iki katı artması önemli dedi. İki gün sonra aynı yer de kan verin sonucu bize bildirin eksilen ilaciniz varsa temin edin kullanmaya devam edin dedi. Hayırlısı Allah'tan inşaAllah artar değerbir tuhaftı ses tonu acaba değeri az mı buldu anlamadım
Canım bende leke yok. İlaç olarak vajinal jel kullanıyorum sadece. Benim 15 çıkmıştı. Üç gün sonra 49,8 olmuş. Ctesi tekrar verin 100 değerini görmek isteriz dedi hemşire. İlaca devam dedi. Bakalım zaten hemşire ilk 15 çıkan testi dikkate almadı. İlk sonucumu 49,8 gibi düşünüyoruz dedi. Ctesi ikinci sonuca bakıcaz dedi. Ama doktora mesaj attığımda tebriklerBana da öyle geliyor cnm bakalım nolcak sonumuz
Benim lekelerim var senin var mı ? Ben ona bağlıyorum.
Senin kaç kat arttı?
Bizimkiler 30 üstünü kabul ediyoruz demiştiBeni hastaneden aradılar hemşire biz 50 üstünü kabul ediyoruz sonucunuza göre tutunmuş gözüküyor ama iki gün sonra iki katı artması önemli dedi. İki gün sonra aynı yer de kan verin sonucu bize bildirin eksilen ilaciniz varsa temin edin kullanmaya devam edin dedi. Hayırlısı Allah'tan inşaAllah artar değerbir tuhaftı ses tonu acaba değeri az mı buldu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?