- 22 Mart 2022
- 144
- 213
- 33
İloşşş hayırlı olsun yaaa ne kadar güzel bir günKızlar dayanamadım test yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İloşşş hayırlı olsun yaaa ne kadar güzel bir günKızlar dayanamadım test yaptım
Tatlım hayırlı olsun bebişin seninleKızlar dayanamadım test yaptım
Canım valla bende 4. Gün anlamıştım farklı bişeyler olduğunu ama insan görmeden konduramıyorAmin canım duam sana ve tüm arkadaşlara sıra sende ben en baştan kendim değil ama senin pozitif olduğunu hissediyorum
Amin canım teşekkür ederim inşallahHadi bakalım hayırlı uğurlu olsun canım benim Allah tamamına erdirsin diyelim
Teşekkür ederim çiçeğimİloşşş hayırlı olsun yaaa ne kadar güzel bir gün
Sağol kuzum inşallahTatlım hayırlı olsun bebişin seninle
Canım maşallah hayırlı olsun çooookk sevindimmmSağol kuzum inşallah
yarın sabahtan bir dene istersen canım ama idrar testi de güvenilir olmuyor kii9 Aralık transfer günümdü idrar testi yapsam çıkar mı 6. Gününde öğrenen oldu mu
Kızlar size yaşadığım şeyi anlatayım kendime yeni gelmiş sayılırımkızlar 156 çıktı ben inanamıyorum bu şaka mı? Hayatımda buraya bunu yazacağımı hiç düşünmedim bile şoktayım ben
Hahaha canım yaa ne güzel size maşallah gülümseyerek okudum hepKızlar size yaşadığım şeyi anlatayım kendime yeni gelmiş sayılırım
6 Aralık transferi oldum. 2.transferim 5. gün tek embriyoydu.
İlk transferde dinlenmemiştim ama bu sefer 5 gün full yattım kabak çekirdeği yedim (çiğ)
6. gün işe başladım.
5. gün gecesi rüyamda kan testi yaptırdığımı ve pozitif çıktığını gördüm.
Asla düşünmedim. ASLA acaba hamileyim demedim. Sanki ameliyat geçirdim ve dinlendim böyle gibiydi. Hiç aklıma getirip düşünmedim. Tutmadı diye düşündüm hatta.
Belirtilerim ise; çok çoook arada olan kasık batması. Aşırı üşümem elimin ayağımın ısınmaması. Bezende(özellikle gece) aşırı terlemem.
Uyku halinde olmam. Ama gece de uyuyamamam.
Aşırı koku hassasiyeti. Sigaradan iğneme.
son 3 gecedir de akşam 8 den sonra yatarken başımın aşırı dönmesi.
NOT: Tabi bunları yaşarken asla hamile değilim ilaçların etkisi falan diye düşündüm
Şimdi ise kendime gelemiyorum. Mutlu olamıyorum. Sevinemiyorum. Korkuyorum..
Kimseye söylemicem dedim herkes öğrendi eşim sağolsun
Orası da doğru ama çıkanlar olunca bi gaza geldimyarın sabahtan bir dene istersen canım ama idrar testi de güvenilir olmuyor kii
Senın kaçıncı gün canım bende çok zor duruyorum benim 9 aralıkta oldu transfer senin ?Kızlar dayanamadım test yaptım
Bende gaza getirmek istemem kuzum nasıl iyi hissedeceksen ama biraz bekleyip kan verebilirsin çoğu gitmiş azı kalmışOrası da doğru ama çıkanlar olunca bi gaza geldim
Benimde üçncü günümSürekli yatıyımusnz ben kızımı okula götrdüm markete uğradm falan sabah sonra tedirgin oldım ama doktorum normal hayatkçına devam edeblrsin 2 günden sonra dedi sizde durumlar nasılAyy kızlar hepinizi tebrik ederim hadi bakalım herkesten güzel haberler gelsin. Zaman geçmiyor sanki daha bugün 3. Gün ve teste 1 hafta var