2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Merhaba arkadaşlar bende inşallah aralık annesi olarak aranıza katılıyorum rabbim nasip ederse dün ultrasona girdim ve sadece keseyi görebildik 5 haftalık hamileyim bayramdan sonra sizce bebeği görüp kalp atışını duyabilrmiyiz ?
Benimki de 5 haftalık iki hafta sonra kontrole çağırdı doktor 🌸

Bende bi düşünüyorum ama araştırmadım önce kalp atışı duyayım da bi
Ben çok araştırmıştım hilal acar var çok iyi bir diyetisyen ben onunla kilo vermiştim ve ücreti de Merve aksoya göre çok uygun

merhabalarrr 💕 5+6 haftalık hamileyim. Artık bende Aralık annelerindenim her ne kadar henüz kalp atışını duyamasam da 🥹 sizler hangi hafta ve günde kalp atışını duydunuz acaba 🌺
Tatlım ben en son gittiğim de 5+4'düm
15 gün sonra kalp atışı için gel dedi.

Ben de canım. Ben hamile kaldığımı öğrenmeden önce katı bir bağırsak eliminasyon diyeti uyguluyordum. İbs var bende sürekli şişkinliğim oluyor. Zaten oğlumda da diyetisyenle ilerlemiştim gebelik diyabeti çıkmıştı şeker yüklemesinde. Diyetisyenimle görüştüm kalp atışından sonra bağırsak yormayan bir gebelik diyeti düzenleyeceğiz şeker yüklemesinde de diyabet çıkma ihtimali %80 zateb.

Ben diyetisyenleydim zaten 2 aydır. 4 kilo verdim sonra hamile kaldım. Tekrar başlamayı düşünüyorum. Burcu şen benim diyetisyendi. Katıydı biraz ama suratsızlığı beni disipline ediyordu dkdjjd

Ben çok araştırmıştım hilal acar var çok iyi bir diyetisyen ben onunla kilo vermiştim ve ücreti de Merve aksoya göre çok uygun

Ben yatarak gebelik geçirEceğim için diyetisyen lazın düşünüyorum Merve Aksoy’a sordum standart paket aylık 1200 TL çok pahalı geldi bana Hilal Acar’ı araştırayım canım teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar bende inşallah aralık annesi olarak aranıza katılıyorum rabbim nasip ederse dün ultrasona girdim ve sadece keseyi görebildik 5 haftalık hamileyim bayramdan sonra sizce bebeği görüp kalp atışını duyabilrmiyiz ?

Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 🥰🥰🌸Beş haftallıkken keseyi gördük hatta çok küçük demişti doktor, bugün gittiğimde 6 haftalıktı hem bebişi hem kalp atışlarını gördük karından ultrasonda. Kalp atışını kesik kesik dinleyebildik tam duyulmadı. Bayramda şehir dışında olacağımız için 24 nisana randevu verdi duymak için 🐥

Kızlar selam ,
Farklı bir topic ama burda hepimiz birbirimize yakın tarihli gebeyiz veya hamile adayıyız 😇 bir sorum var, gebe diyetisyeni ile ilerlemeyi düşünen var mı aranızda? Ben Merve Aksoy diye bir gebe diyetisyeni gördüm hep olumlu yorum var. Siz biliyor musunuz veya eşiniz dostunuz ona giden var mı ?
Diyetisyen merve sayın var canım o da çok iyi. Tavsiye ederim kesinlikle.

Merhaba benim de 5 haftalık. Bayram sonrası kalp atışı için gideceğim inşallah duyarım bebişimi de görürüm. Siz ne zaman gideceksiniz

Kızlar selam ,
Farklı bir topic ama burda hepimiz birbirimize yakın tarihli gebeyiz veya hamile adayıyız 😇 bir sorum var, gebe diyetisyeni ile ilerlemeyi düşünen var mı aranızda? Ben Merve Aksoy diye bir gebe diyetisyeni gördüm hep olumlu yorum var. Siz biliyor musunuz veya eşiniz dostunuz ona giden var mı ?
Ben 3 ay once basladim. Gebelik ve ilk 1000 gunde de devam etmeyi planliyorum kismet olursa

Ben 3 ay once basladim. Gebelik ve ilk 1000 gunde de devam etmeyi planliyorum kismet olursa
Hukya arslantas gul hem yuzyuze hem online veriyor. Ayni zamanda İlk 1000 gun diyetisyeni ve ivf de de basariyi kesinlikle arttiriyor tavsiye ederim

kızlar selammmm ben de tüp bebek tedavisine başlayacakken hamile olduğumu öğrendim 🥹 sabah testim pozitif çıktı kan testine gittim beta hcg 560,9 çıktı sat 16 mart. aralık annesi mi ocak annesi mi olacağım acaba 🥹🥳🤩
Hayırlı olsun ☺️ Benim de sat 16 mart. Cuma günü beta hcg 462 çıktı. Doktora ne zaman gideceksiniz? Ben doktoruma telefonla bilgi verdim pazartesi gel dedi ama kese görünür mü acaba?

Tatlım Doktor çağırmadı ise bir sıkıntın yok ise iki hafta bekle 7. Hafta da git 🙏

Hayırlı olsun ☺️ Benim de sat 16 mart. Cuma günü beta hcg 462 çıktı. Doktora ne zaman gideceksiniz? Ben doktoruma telefonla bilgi verdim pazartesi gel dedi ama kese görünür mü acaba?
Tatlım gittiğinde kaç haftalık olacağına bağlı çok küçük ise vajinal ultrason yapar doktor. Cihaza göre değişiyor.
Hayırlı olsun ❤️🙏

Günaydın kızlar 🌸 ben evde teste koyulaşmayı takip ediyorum da bu sabah yine tekrarladım testi. İlk testimde değerim 21 2. testimde 51 çıkmıştı. En alttaki de bu sabah. Sizce değerim kaç olmuştur aynı siliklikle gebelik öğrenen varsa bana yardımcı olabilir misiniz 🥰

Eklentiler

• CF47DF4B-9812-4545-BDE2-CA8695322548.jpeg
    CF47DF4B-9812-4545-BDE2-CA8695322548.jpeg
    113,6 KB · Görüntüleme: 93
Günaydın kızlar 🌸 ben evde teste koyulaşmayı takip ediyorum da bu sabah yine tekrarladım testi. İlk testimde değerim 21 2. testimde 51 çıkmıştı. En alttaki de bu sabah. Sizce değerim kaç olmuştur aynı siliklikle gebelik öğrenen varsa bana yardımcı olabilir misiniz 🥰
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin süreciniz 🌸

ben adetten 1 gun once asiri hayalet cizgi ile ogrendim kanda 10 cikti. bir daha kaset test yapmadim ikinci kan 30 cikti sonra kese icin gun verdi doktor. Ama onceden kimyasal gecirdigimde adet gunu silik cizgi cikmisti 5 gun sonra yine ayni silik cizgi cikti. 40 beta . ertesi gun adst olmustum.Boyle.

Merhaba, battan iki gün önce kaset test bu şekildeydi. Battan bir gün sonra erken gebelik testi yaptım onu da ekliyorum. Erken gebelik testi yaptığım gün kan testi verdiğimde 136 çıkmıştı. 🥰🥰

Eklentiler

• 86E5168C-22B2-4351-8ECA-0D546B06F183.jpeg
    86E5168C-22B2-4351-8ECA-0D546B06F183.jpeg
    201,7 KB · Görüntüleme: 77
  • C5A04F6B-81F7-4CF9-BE15-CF3215CFE9B9.jpeg
    C5A04F6B-81F7-4CF9-BE15-CF3215CFE9B9.jpeg
    74,6 KB · Görüntüleme: 76
X