- 18 Mayıs 2020
- 3.961
- 4.440
-
- Konu Sahibi sunshine__
Ben 18 şubat bugün gittim kese görünmedi beta 3830 sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim bu değere kese görünmediBenimle ayni olan var mi kizlar sat 19 şubat
Kan tahliline felan ne zaman gitmeliyiz
Şuanlik beklemedeyim daha yeni diye
Kese icin erken canim haftaya gitsen daha iyi olur içini ferah tut canimBen 18 şubat bugün gittim kese görünmedi beta 3830 sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim bu değere kese görünmedi
Değer olarak görülmesi gerekirdi kesenin canım benim dış gebelik öyküm olduğu için biraz tedbirli davranıyoruz yarın sabah tekrar bakılacak alttan karından görülmedi normalde bu değer ile karından görünürmüşKese icin erken canim haftaya gitsen daha iyi olur içini ferah tut canim
Bende bunlari yaşamamak icin bekliyorum muayene icin
Canım moralini bozma sana şöyle bir deneyimimi anlatayım normalde 1000 üzeri görünmeye başlarmis ama hastanedeki cihazlardan dolayı bu değişkenlik gösterebiliyormus ben doktoruma 1000 olunca gelirim demişti bizim cihazimiz eski 4000-5000lerde gel anca görünür demişti yani ultrason cihazının çok etkisi var lütfen evham yapmaBen 18 şubat bugün gittim kese görünmedi beta 3830 sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim bu değere kese görünmedi
Tam bilmiyorumCanım yumurtlaöa gününü tam biliyor musun
Hayırlı olsun , benimde sat 27 Şubat 10 gündür kaşık ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum dün strip testte silik çıktı ama erken gebelikte çıkmadı gelen giden yok sizin varmıydı testte silikMerhaba bugun bat'a 3 var ve sonucum 33 cıktı guzel yukseliyor dedi doktor
Biliyorum canım ben yeni olan tek hospital e gittim cihazlar yeni belki geç döllenme olmuştur bilemiyorum yarın sabah tekrar cagırdı altan bakacakmış hakkımda hayırlısı güzel haber ile gelirim inşallah çok teşekkür ederim moral oldunCanım moralini bozma sana şöyle bir deneyimimi anlatayım normalde 1000 üzeri görünmeye başlarmis ama hastanedeki cihazlardan dolayı bu değişkenlik gösterebiliyormus ben doktoruma 1000 olunca gelirim demişti bizim cihazimiz eski 4000-5000lerde gel anca görünür demişti yani ultrason cihazının çok etkisi var lütfen evham yapma
Testin fotoğrafı varmıHayırlı olsun , benimde sat 27 Şubat 10 gündür kaşık ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum dün strip testte silik çıktı ama erken gebelikte çıkmadı gelen giden yok sizin varmıydı testte silik
İnsallah bu gun gorunurDeğer olarak görülmesi gerekirdi kesenin canım benim dış gebelik öyküm olduğu için biraz tedbirli davranıyoruz yarın sabah tekrar bakılacak alttan karından görülmedi normalde bu değer ile karından görünürmüş
Yani devletle ugrasilmaz daha dogrusu hepsini kötülemiş olmayayım benim sehrimde ugrasilmaz insanları 5er 5er içeri alıp herkesin önünde vajinalden muaye edip gonderiyorlar burda o yüzden ben istemeye istemeye özele gidicem. Eşimin bir yerden iş başvurusu sonucunu bekliyoruz eğer orası olursa zaten doğumu bile onlar karşıladığı için en lüks hastanede doğurmayi düşünüyorum hahaha tabii bebiş zamanında gelirse bir de o varHastane olarak devlet mi ozel mi kararsiz kaldim kizlar
Yakinimda guneşli erdem hastanesi var ozel olarak orayi hic tavsiye etmiyorlar
Nisa hastanesinde de muayene fiyatlari uçmuş
Ay devlette alttan mi bakiyorlarYani devletle ugrasilmaz daha dogrusu hepsini kötülemiş olmayayım benim sehrimde ugrasilmaz insanları 5er 5er içeri alıp herkesin önünde vajinalden muaye edip gonderiyorlar burda o yüzden ben istemeye istemeye özele gidicem. Eşimin bir yerden iş başvurusu sonucunu bekliyoruz eğer orası olursa zaten doğumu bile onlar karşıladığı için en lüks hastanede doğurmayi düşünüyorum hahaha tabii bebiş zamanında gelirse bir de o var
Ayy canımsin çok teşekkürler inşallahAy devlette alttan mi bakiyorlar
Diger cocuklarimi tıp merkeznde yapmistim hic buyuk hastanelere gitmedim
Ayy canim insaAllah kabul olur eşinin iş başvurusu istedigin yerde en guzel sekilde yaparsin dogumunu
İstanbuldamisiniz ?Ayy canımsin çok teşekkürler inşallahher doktora göre yöntemi de değişiyor tabiiki seni korkutmak istemem ama benim yaşadığım sehirdekiler böyle maalesef
Hayır keşke orda olsam en azından seçenek çokİstanbuldamisiniz ?
Allah razı olsun çok şükür göründü kesem karından baktı yine ama minnak kendini gösterdiİnsallah bu gun gorunurdualarim seninle.
Guzel haberini bekliyorum insallah
Darisi benim başimaAllah razı olsun çok şükür göründü kesem karından baktı yine ama minnak kendini gösterdi
İnşallah canım senin kaç haftalık regli tarihin beyan kaçDarisi benim başima
Haftaici giderim heralde sabirszlanmya basladim bende
Hayırlı olsun kaç haftalık benim bat 25 marttı ne zaman gitmeliyim acabaAllah razı olsun çok şükür göründü kesem karından baktı yine ama minnak kendini gösterdi
Benim 19 şubatti son adetim canimİnşallah canım senin kaç haftalık regli tarihin beyan kaç