2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Selam kızlar hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri inşallah Benim sat 21 şubat beta 721 çıktı dra gittim çarşambaya randevu verdi keseyi görebiliriz dedi inşallah sağlıkla devam eder
Sen Kasımda doğum yaparsın ama bura Aralık canım

Bugün kan verdim kızlar az önce çıktı 56 hcg. Doktora yazdım 2 gün sonra tekrar edelim dedi. İnşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz. Bat 26-27 mart idi. Sat 3 mart.

Merhaba hayırlı olsun kese 1000-3000 arası bir degerde görünüyor eğer beklerim diyorsanız 4 günde bir fln test verip takip edip öyle doktora gitmek daha mantıklı bence ben öyle yapıyorum ama tabiiki folik asit önemli bildiğiniz bir marka var ise doktora gidene kadar da onu kullanmalısınız

Bugün kan verdim kızlar az önce çıktı 56 hcg. Doktora yazdım 2 gün sonra tekrar edelim dedi. İnşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz. Bat 26-27 mart idi. Sat 3 mart.
Sizinle aynı benim bat ben de önceden öğrendim bi takip edin bakalım inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder

Selam kızlar hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri inşallah Benim sat 21 şubat beta 721 çıktı dra gittim çarşambaya randevu verdi keseyi görebiliriz dedi inşallah sağlıkla devam eder
İnşallah ben de keseyi görebilirim çünkü hiç o aşamayı göremedim hep kese oluşurken düştü inşallah bu sefer nasip olur bana da, keseyi görünce buraya da atın fotografiniii

İnşallah ben de keseyi görebilirim çünkü hiç o aşamayı göremedim hep kese oluşurken düştü inşallah bu sefer nasip olur bana da, keseyi görünce buraya da atın fotografiniii
Çok üzüldüm inşallah ikimizde önce keseyi görür sonra kalp atışlarını duyarız bebişlerimizin inşallah çarşamba günü atıcam görmek kısmet olursa

Kızlar merhaba inş bana da nasip olur, olursa 27 Şubat son adet tarihim 27 Mart bat gibi duruyor, olursa hiç ovülasyon takibi yapmadım bakalım ne olacak karambole inş nasip olur, bugün döngümün 16. Günü
Kan testi yada idrar yaptın mı cnm bat senle aynı benim idrar yaptım iki çizgi çıktı

Kan testi yada idrar yaptın mı cnm bat senle aynı benim idrar yaptım iki çizgi çıktı
Yaa benim idrar yaptım negatif çıkmadı yani iki testte gölge çıktı başta test yaptım çıkmadı adette olmadım normalde 26 ile 28 günde bir adet olurum şubat 28 çekiyor en geç pazara kadar adet olmam gerekiyor ne güzel siz çizgi görmüşsünüz

Gec döllenme olabiliyormuş kuzum Allahım isteyen herkese nasip etsin gece kanda verecem insaşlah değerlerim güzel çıkar Allahım sana da göstersin kuzum

Canım yumurtlaöa gününü tam biliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…