- 1 Eylül 2019
- 494
- 630
-
- Konu Sahibi sunshine__
Canım benim sat 21 şubat ben kan verdim 721 çıktk beta bence sende bu hafta gidersen keseyi de görmüş olursunBenimle ayni olan var mi kizlar sat 19 şubat
Kan tahliline felan ne zaman gitmeliyiz
Şuanlik beklemedeyim daha yeni diye
Sen Kasımda doğum yaparsın ama bura Aralık canımSelam kızlar hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri inşallahBenim sat 21 şubat beta 721 çıktı dra gittim çarşambaya randevu verdi keseyi görebiliriz dedi inşallah sağlıkla devam eder
Bugün kan verdim kızlar az önce çıktı 56 hcg. Doktora yazdım 2 gün sonra tekrar edelim dedi. İnşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz. Bat 26-27 mart idi. Sat 3 mart.Kahverengi çok da önemli değil kırmızıya dönünce kontrol edilmesi gerekiyor bence bebeğin tutunuyor sanaama Allah esirgesin kimyasal olacaksa bile bence öncesinden kan testi yaptirmalisin en azından karsilastirabilecegin bir değer olur elinde canım
27 kasım görünüyor o yüzden araftayımSen Kasımda doğum yaparsın ama bura Aralık canım
Merhaba hayırlı olsunSelam kızlar Allah herkesin gönlüne göre versin isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Ben de çarşamba günü BAT a 3 gün varken 139.88 ile öğrendim gebeliğimi. Sizce bugün tekrar beta hcg baktırmalı mıyım yoksa direk dr kontrolüne mi başlayalım ne dersiniz?
Sizinle aynı benim batBugün kan verdim kızlar az önce çıktı 56 hcg. Doktora yazdım 2 gün sonra tekrar edelim dedi. İnşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz. Bat 26-27 mart idi. Sat 3 mart.
İnşallah ben de keseyi görebilirim çünkü hiç o aşamayı göremedim hep kese oluşurken düştü inşallah bu sefer nasip olur bana da, keseyi görünce buraya da atın fotografiniiiSelam kızlar hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri inşallahBenim sat 21 şubat beta 721 çıktı dra gittim çarşambaya randevu verdi keseyi görebiliriz dedi inşallah sağlıkla devam eder
Pazartesi saglik ocaginda tahlil yaptirip sonra hastaneye giddeyim bende o zmanCanım benim sat 21 şubat ben kan verdim 721 çıktk beta bence sende bu hafta gidersen keseyi de görmüş olursun
Çok üzüldüm inşallah ikimizde önce keseyi görür sonra kalp atışlarını duyarız bebişlerimizin inşallah çarşamba günü atıcam görmek kısmet olursaİnşallah ben de keseyi görebilirim çünkü hiç o aşamayı göremedim hep kese oluşurken düştü inşallah bu sefer nasip olur bana da, keseyi görünce buraya da atın fotografiniii
İnsallahhÇok üzüldüm inşallah ikimizde önce keseyi görür sonra kalp atışlarını duyarız bebişlerimizin inşallah çarşamba günü atıcam görmek kısmet olursa
Kan testi yada idrar yaptın mı cnm bat senle aynı benim idrar yaptım iki çizgi çıktıKızlar merhaba inş bana da nasip olur, olursa 27 Şubat son adet tarihim 27 Mart bat gibi duruyor, olursa hiç ovülasyon takibi yapmadım bakalım ne olacak karambole inş nasip olur, bugün döngümün 16. Günü
Bugünde gece kan vermeye gideceğiz acile insaşlah değerlerimde pozitif çıkarKan testi yada idrar yaptın mı cnm bat senle aynı benim idrar yaptım iki çizgi çıktı
Yaa benim idrar yaptım negatif çıkmadı yani iki testte gölge çıktı başta test yaptım çıkmadı adette olmadım normalde 26 ile 28 günde bir adet olurum şubat 28 çekiyor en geç pazara kadar adet olmam gerekiyor ne güzel siz çizgi görmüşsünüzKan testi yada idrar yaptın mı cnm bat senle aynı benim idrar yaptım iki çizgi çıktı
Test yaptınız mo daha önce hayırlı olsunBugün kan verdim kızlar az önce çıktı 56 hcg. Doktora yazdım 2 gün sonra tekrar edelim dedi. İnşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz. Bat 26-27 mart idi. Sat 3 mart.
Gec döllenme olabiliyormuş kuzum Allahım isteyen herkese nasip etsin gece kanda verecem insaşlah değerlerim güzel çıkar Allahım sana da göstersin kuzumYaa benim idrar yaptım negatif çıkmadı yani iki testte gölge çıktı başta test yaptım çıkmadı adette olmadım normalde 26 ile 28 günde bir adet olurum şubat 28 çekiyor en geç pazara kadar adet olmam gerekiyor ne güzel siz çizgi görmüşsünüz
Merhaba bugun bat'a 3 var ve sonucum 33 cıktı guzel yukseliyor dedi doktorMerhaba test yaptın mı daha önce şimdi nasıl durumunuz
Canım yumurtlaöa gününü tam biliyor musunBugün kan verdim kızlar az önce çıktı 56 hcg. Doktora yazdım 2 gün sonra tekrar edelim dedi. İnşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz. Bat 26-27 mart idi. Sat 3 mart.