- Konu Sahibi sunshine__
- #1.201
Aaa benim de 6 Aralık sat 1 MartBenimde 6 Aralık gösteriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa benim de 6 Aralık sat 1 MartBenimde 6 Aralık gösteriyor
Kuzum benim sat 12 Şubat ama geç döllenme olduğu için 8 haftalık değilde 6 haftalığızAaa benim de 6 Aralık sat 1 Mart
Hmm anladım canım, sağlıkla gelsinler inşallahKuzum benim sat 12 Şubat ama geç döllenme olduğu için 8 haftalık değilde 6 haftalığız
Hepiniz sağolun bildiğimiz şeyler ama ekstra diğer doktorların tavsiyelerini okumak daha iyi oluyor ev yoğurdu pastörize süt ile mi yapiyorsunuz?Sanırım herkes aynı tavsiyeler verilmiştir bol yeşil yapraklı sebze protein ev yoğurdu özellikle söyledi be hafta da 2 balık
Çok teşekkürler cevabın içinDoktorum bana protein ağırlıklı ye. Sebze yiyorsan yanında yoğurt ye. Et yiyorsan yanında bol salata ye. Ama öğünlerinde proteini ihmal etme az ye sık ye dedi.
6aya kadar kaç kilo alırsan Al bebek max 660 gr oluyormuş o yüzden ilk 6 ay çok dikkat et dedi
Evet bu gün yaptırdım canimMerhabalar progesteron ve TSH d
Testi yaptıran var mı
Merhabalar , testi neden yaptırdınız acaba hamilelik öncesi mi, hamile iken mi baktınızEvet bu gün yaptırdım canim
Merhabaaa. Benim bildiğim çatlamadan sonra 14-15 gün sonra regl oluyor ama iğne yapıldığı gibi çatlamıyor. Yani büyük ihtimalle regl tarihiniz öne çekmiştir. Eğer hiç çatlama olmaz kiste dönüşür ise de regl olamama durumu gelişebiliyor diye biliyorum.Hanımlar merhaba ,
Doktor gözetiminde 1 Nisan da ilk defa çatlatma iğnesi oldum .Sat 19 Mart ,30 gün sürüyor bu ay da bat 19 Nisan .
Şimdi diyelim gebelik olmadı adet günü değişir mi , yoksa bat 19 Nisan da mı adet olacağım ?
Doktora sormayı unuttum iğneyi dr yaptığı için reçetesini okuyamadım.
Bilgi verirseniz sevinirim
Şöyle söyleyeyim canım ben daha önce iki defa düşük yaptım ve hepsinde geç kaldım kan pıhtılaşmasindan dolayi bu günde adetime 4 gün vardı kasıklarım faln ağrıyordu bir kaç gündür sürekli bir uyku hali ve halsizlik vardı bu sabah idrar test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bende hastane gidip kan testi ve TSH testi verdim ama mesai saati dışında olunca doktor sonuçlara bakmadı yarın gel dedi.( Beta hcg 59.50 tsh ise 12669 çıktı)Merhabalar , testi neden yaptırdınız acaba hamilelik öncesi mi, hamile iken mi baktınız
Ama ultrasonda kese gözükmediŞöyle söyleyeyim canım ben daha önce iki defa düşük yaptım ve hepsinde geç kaldım kan pıhtılaşmasindan dolayi bu günde adetime 4 gün vardı kasıklarım faln ağrıyordu bir kaç gündür sürekli bir uyku hali ve halsizlik vardı bu sabah idrar test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bende hastane gidip kan testi ve TSH testi verdim ama mesai saati dışında olunca doktor sonuçlara bakmadı yarın gel dedi.( Beta hcg 59.50 tsh ise 12669 çıktı)
İlk gebeliğimde hazır değildim istemiyordum ama kürtajda olamadım yaşım 18di... İster isteyerek olsun ister istemeden olsun bilinmeyen her zaman korkutur...Sonuçta tanımadığım bir his o yüzden ister istemez bir korku var içimde
Allah bağışlasın, maşallah. Ben bir düşük yaşadım belki de o yüzden öyle hissediyorum. Doktorum kromozom anomali yani doğsa bile sağlıklı olmazdı dedi üzülme dedi ama ben kendimi suçladım ister istemez, belki o yüzden böyle kendime güvenmiyorum acaba nasıl olur diye. Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin, teşekkür ederim canım içimi rahatlattınİlk gebeliğimde hazır değildim istemiyordum ama kürtajda olamadım yaşım 18di... İster isteyerek olsun ister istemeden olsun bilinmeyen her zaman korkutur...
Sana sadece şunu söyleyebilirim kımıldamasını hissedene kadar Allaha ben yapamadım allahım sen al benden onu derken kımıldadığını hissettikten sonra nolır allahım alma onu benden diye dualar etmeye başladım.. Şuan 10 yaşında hala ve hep korkarak dua ederim birşey olmasın diye
Evet o hissi bilirim geçen sene bende kimyasal yaşadım ve büyük temizlik yapmıştım öğrenmeden hemen önce kendimi çok suçlamıştım... Ama doktorun haklı sağlıklı olmayanı bedenimiz kendi istemezmiş Allah en güzelini bilip veriyorAllah bağışlasın, maşallah. Ben bir düşük yaşadım belki de o yüzden öyle hissediyorum. Doktorum kromozom anomali yani doğsa bile sağlıklı olmazdı dedi üzülme dedi ama ben kendimi suçladım ister istemez, belki o yüzden böyle kendime güvenmiyorum acaba nasıl olur diye. Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin, teşekkür ederim canım içimi rahatlattın
Her şey allahtan, her şeyin hayırlısıEvet o hissi bilirim geçen sene bende kimyasal yaşadım ve büyük temizlik yapmıştım öğrenmeden hemen önce kendimi çok suçlamıştım... Ama doktorun haklı sağlıklı olmayanı bedenimiz kendi istemezmiş Allah en güzelini bilip veriyor
Canım ben iğne ile çatlama takip etmedim ovülasyon testi ile takip ettim kuzum, yanlış anlaşıldım sanırım kusura bakmaGebelik testiyle iğnenin etkisini takip edecek misin?
Yani ben daha 4+3’üm ama kasık ağrılarım benim de var gelip gelip gidiyor, yatakta dönerken oluyor, bazen bıçak saplanmış gibi fena oluyorum ama kısa süreli geçiyorlar sonra. İnşallah hayra alamettir
Ayy pardon ben yanlış anlamışımCanım ben iğne ile çatlama takip etmedim ovülasyon testi ile takip ettim kuzum, yanlış anlaşıldım sanırım kusura bakma
Estagfurullah canımAyy pardon ben yanlış anlamışım
5+1de 1100le gördüm keseyi karından. Alttan bakacaktı önce karından deneyelim belki görürüz dedi gördü. 10 gün sonra bebişi görmeye gidicez inşallahKızlar selam bende 9/04 Pazar günü test yaptım çift çizgi gördüm pazartesi kan verdim 627.2 çıktı değerim bugün kan verdim 1447,67 çıktı yani 4+2 yim bugün ama doktor cuma keseyi görürüz gel cuma sabah dedi sizce görünür mü yani cuma günü beta 2800 lerde olacak büyük ihtimalle çok heyecanlı bir süreç hayırlısı ile görsem kalbini duysam aralıkta da kavuşsam başka birşey istemiyorum bileniniz varsa yardımcı olur mu bana
Ailemin güvenerek aldığı bir mandıra var açık süt ile yapıyorumHepiniz sağolun bildiğimiz şeyler ama ekstra diğer doktorların tavsiyelerini okumak daha iyi oluyor ev yoğurdu pastörize süt ile mi yapiyorsunuz?