- 26 Mayıs 2014
- 762
- 1.403
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #1.041
Bu nasil bir üslup kendinize gelin burda böyle konusamazsinizBi kes boş yapma iline bak
Benimde kese gözüküyor muhtemelenEvet cuma tekrar gideceğim nasipse kese gördüm sadece o kadar
Bu şekilde bu sürece devam ederseniz hem sizin hemde diğer annelerin rahatsız olduğu bir durum meydana gelecek.Bi kes boş yapma iline bak
YaaaBana da cuma gel dedi. Keseye de bakmış oluruz hem dedi. İnşallah kese gözükür her şey yolundadır hepimiz için
İnşallah canımYaaamutlaka haber ver umarım güzel sonuçlar alırsınız
İnsallah canımİnşallah canımsiz de haber edin. Hepimiz için sağlıklı güzel bir gebelik süreci olur inşallah
Ayy ne kadar güzel bizim ki bize baya sürpriz olduSeninle aynıyız biz benim 7 Mart adet tarihim 7 nisanda öğrendim ilk kızımda tüp bebekti 6+3 de kalp kese birlikte öğrendim
Sana ne sana neee?Bu şekilde bu sürece devam ederseniz hem sizin hemde diğer annelerin rahatsız olduğu bir durum meydana gelecek.
Hamile herkes yada hamile kalmayı planlıyor.
Kimsenin bu stres altına girmesine gerek yok.
Sanki buraya 'kocamdan boşanmak istiyorum' tarzında bir yazı yazılmış gibi tepkiler veriyorsunuz.
Hamile veya kalmayı planlıyor.
Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz.
Günde sosyal medyada saatlerce gereksiz videoları izleyip geçirdiğiniz zaman fazla gelmiyor size değil mi?
Ayrıca bu topik de öyle aman aman yazılmıyor okumak kaç dakikanızı alabilir ki?
Rahatsız olduğum durumu söyledim sen de oku geç !Bu şekilde bu sürece devam ederseniz hem sizin hemde diğer annelerin rahatsız olduğu bir durum meydana gelecek.
Sanki buraya 'kocamdan boşanmak istiyorum' tarzında bir yazı yazılmış gibi tepkiler veriyorsunuz.
Günde sosyal medyada saatlerce gereksiz videoları izleyip geçirdiğiniz zaman fazla gelmiyor size değil mi?
Gereksiz yere sen de boş yapmışsın. Konuyu amacından saptıracağına oku geç. Gereksiz videolara harcadığın vakit gibiBu şekilde bu sürece devam ederseniz hem sizin hemde diğer annelerin rahatsız olduğu bir durum meydana gelecek.
Yazık ya gerçekten. Yazık size!Gereksiz yere sen de boş yapmışsın. Konuyu amacından saptıracağına oku geç. Gereksiz videolara harcadığın vakit gibi
Gereksiz yere sen de boş yapmışsın. Konuyu amacından saptıracağına oku geç. Gereksiz videolara harcadığın vakit gibi
Tatlım ben bir çizgi görüyorum cuma sabahı tekrarla karşılaştırma yapalımMerhaba kızlar sat 16 mart. Bata 3 gün var. Sizce var mı?
Var gibi canım testin varsa sabahları yap takip et benceMerhaba kızlar sat 16 mart. Bata 3 gün var. Sizce var mı?
Tatlım ben bir çizgi görüyorum cuma sabahı tekrarla karşılaştırma yapalım
Var gibi canım testin varsa sabahları yap takip et bence
DimiAyy ne kadar güzel bizim ki bize baya sürpriz olduilki tüp olunca insan inanamıyor
Maaaşalh ben gördüm çok güzel duruyor inş güzel haberler almayı nasip etsin RabbimMerhaba kızlar sat 16 mart. Bata 3 gün var. Sizce var mı?