2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kızlar size nacizane bir tavsiye vermek istiyorum yanlış anlamayın bunu bir kimyasal yaşamış çook üzülmüş biris olarak söylüyorum, henüz beta takibi yapan 4+larda iseniz bunu 4+ küsür diye takip etmemeninizi öneririm çünkü henüz çok başında ve her türlü riske çok açık en azından doktora gidp keseyi görene kadar sabırla beklemenizi öneririm çok zor olsa da😔 olumsuz bir şeyler söylemek için söylemiyorum ben bu gebeliğimde keseyi görene kadar uygulama da bile girmedim hamile olduğumu 5+5’te gördüm keseyi🤲 inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız, isteyenler haberini bekleyenlerde bir an önce alsın inşallah haberi🤍🧿
Evet canım haklı olduğun noktalar var ama söylediğin şeyleri yapmak bir şey olursa diye daha az üzülmelerini /üzülmemizi sağlamayacak. Hevesler işte. Benim üçüncü gebeliğim. İlki kayıp, 2. De sağlıkla oğlumu kucağıma aldım, bu gebeliğim 3. Haftasından beri biliyorum ve tüm uygulamaları indirdim. Kanamalarım da oluyor zaman zaman. Yani söylediklerini yapıp yapmamak bir şeyi değiştirmez benim açımdan. Yine aynı hevesler hep aynı azalmıyor 🌺

Evet canım haklı olduğun noktalar var ama söylediğin şeyleri yapmak bir şey olursa diye daha az üzülmelerini /üzülmemizi sağlamayacak. Hevesler işte. Benim üçüncü gebeliğim. İlki kayıp, 2. De sağlıkla oğlumu kucağıma aldım, bu gebeliğim 3. Haftasından beri biliyorum ve tüm uygulamaları indirdim. Kanamalarım da oluyor zaman zaman. Yani söylediklerini yapıp yapmamak bir şeyi değiştirmez benim açımdan. Yine aynı hevesler hep aynı azalmıyor 🌺
Haklısınız inşallah hepimiz güzel haberlerle yola devam ederiz 🤍

Merhaba kızlar son adet tarihim 3mart
10nisanda test yaptırdım 2777 beta bcg değeri pazartesi doktor randevusu aldım suan 5+4 aynı şarta olup kalp atışı duyan var mı? Kızım 6 haftalıktı kalp atışı duyduğumuzda ama tüp bebek ile gebe kalmıştım 🥰
Seninle aynıyız biz benim 7 Mart adet tarihim 7 nisanda öğrendim ilk kızımda tüp bebekti 6+3 de kalp kese birlikte öğrendim

Ahh canım Allah razı olsun güzel dileklerin için 🤲🧿🥰 benimde çatlamanın 4. Günü olacak yarın yumurtlamada 5 dünden beri belim regli olmadan ılık ılık ağrı olur ya gelmeden dersin reglim gelecek sanırım belin sırtına doğru bi ağrım var daha erken olduğunu düşünüyorum ama hiç olmazdım böyle sadece reglimden. Bir kaç saat önce ağrım olurdu arkadan reglim gelirdi bunu anlayamadım suratıma doğru ağrım oluyor
Benim ağrılar hiç dinmeden devam etti anca yavaşlıyor. 🥰🙏🏻

Kendini üzme sürekli bütün belirtiler devam edecek diye bir şey yok ki
Cuma tekrar kontrol yapcak ama yani içim içimi yiyo keşke kamera olsa içimizde de görsek n’oluyo. Herşey yolunda olsa da doğurana kadar diken üstünde kalcam muhtemelen 🥲

Kızlar siz de durduk yere ağlıyor musunuz ? Hiç iyi değilim ya.
Evet.. ben en son neye ağladığımı söylesem gülmekten ölürsünüz 😂 kocam Kendi işini yapıyor ve yanındaki çalışanlarıyla iş yerinin arkasında öğle yemeği olarak mangal yaktıklarını söyledi ve ben "bensiz boğazından nasıl geçti" diye yarım saat adama ağladım 😂😂

Kötü tavır yok mu ? Sen neyi nasıl yazdığını okudun mu ? Millete duyar kasıyorsunuz derken yazdıklarına bir bak bence. Tabiiki elestirebilirsin ama üslubun ve takındığın tavır çok çok yanlış eleştirinin de bir adabı var oldu o zaman hepimiz sana saydiralim ve bunun adına eleştiri diyelim ne dersin ? Öyle her kurduğun cümleye "eleştiri" diyemezsin girme kardeşim okuma o zaman ne demek meşgul etme taksi durağı mi burası ? Sen sanıyor musun ki burda bu tavırla insanlar sana cevap verir ? Burayı şu an tek meşgul eden sensin bence bak bu benim kurduğum son cümle eleştiriydi işte.
Bi kes boş yapma iline bak

Biz burada rahatsız olmuyoruz bu ay için gebelik hedefleyip heyecanlanıp iyi dileklerini bizimle paylaşanlardan, eğer sizler(yani bu durumdan rahatsız olanlar) bakmayabilirsiniz. Onların soruları da bizlerin cevapları da gayet bilgilendirici, iyi dilekleri de çok özel
Ben rahatsız oluyorum sana ne oluyor acaba?

X