2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Siz keseyi görmüşsünüz ne güzel 🥰 değeriniz kaçtı
5nisanda 310 7nisanda 880 10nisanda da kese gördük çok şükür. Ama hala inanamıyorum. 1 hafta sürekli adet olacakmışım gibi ağrı oldu hafif göğüs hassasiyeti falan oldu. Şuan sadece çok fazla gaz var ve sırt ağrım falan o kadar başak da hiç bi belirtim yok🤷🏻‍♀️ inşallah yerindedir büyüyordur. İlk gebeliğim değil ama seneler sonra ilk kez kese gördüm.

Gereksiz yere sen de boş yapmışsın. Konuyu amacından saptıracağına oku geç. Gereksiz videolara harcadığın vakit gibi
Siz hamilemisiniz? Eğer aralık ayına gelmiyorsa ve bu konu hakkında konuşmayacaksanız sizde yazmayın mesela konunun amacı değişiyor da…

Kaçıncı dakikada çıktı canımm bu geçen ay benimde böyle oldu kuruma çizgisiymiş
Hemen çıktı 5 dakika bile geçmemişti
Benim reglden 2 gün once silikti ama fotografta belli olmuyordu. Bir hafta sonra kan verdim
Bekliyim mi kan vermek için ya yarın versem çıkmaz mı içim rahatlasın diye istiyorum
Ben de böyle öğrenmiştim canım. Var bence. Hayırlı olsun 🙏🏻❤️
Valla için bir garip oldu oğluma bakıp bakıp sen abi mi olacaksın diyorum 🥲

Merhaba ben 37.5 beta öğrendiğimde testte hiç çizgi yoktu silik bile değil, 180 lerce silik çıktı çizgi.

Dimi 😍 benim iki tüp bebek deneme 3 histereskopi iki hsg bir sürü geçici menopoz süreçleri…sonunda bir kızım oldu🥰 Ocak ayinda kalan embriyolar vardı transfer olacaktı ilerlemedi iptal oldu ve asil mucizeler sabırdan sonra geldi cok şükür ve inanamayıp bir günde 4 test yaptım eşimde şok oldu tabi🤗
Rabbim büyük şükür 🥹
Sağlıkla tamamlamayı nasip etsin rabbim mucizelere inanmak lazım bende inanamadım çünkü eşim görevi nedeniyle uzaktaydı 1kez görüştük 😍 konduramadığım için 1 hafta sonra test yaptım zaten 🥹

Hayır hayır hemen sakin ol cuma sabahını bekliyoruz😂😂
Yarın kan vermek için tek şansım olabilir çünkü aile apartmanında oturuyorum😄😄 yarın misafirim var markete çıkıcam diyerek çıkıp kan verebilirim bi daha çıkarsam anlarlar. Hemen de ifşa olmak istemiyorum açıkçası🤭 elimde 2 tane de test var sonuca göre cuma günü bi daha yaparım koyulaşma var mı diye🤔 ay bi de ramazandayız oruç tutunca regl olmadığımı da anlarlar şüphelenirler hemen offf😵‍💫

Yarın kan vermek için tek şansım olabilir çünkü aile apartmanında oturuyorum😄😄 yarın misafirim var markete çıkıcam diyerek çıkıp kan verebilirim bi daha çıkarsam anlarlar. Hemen de ifşa olmak istemiyorum açıkçası🤭 elimde 2 tane de test var sonuca göre cuma günü bi daha yaparım koyulaşma var mı diye🤔 ay bi de ramazandayız oruç tutunca regl olmadığımı da anlarlar şüphelenirler hemen offf😵‍💫
Allahım nasıl bir apartman orası bacım 😂😂 balkonda falan mı yaşıyor bu insanlar 😂😁 tamm hadi ver bakalım sağlık ocağında da yakanlanma ama bak.
Zaten sağlık ocağı hemen sonuç vermez cuma sabahı yeniden yaparsın😁

Allahım nasıl bir apartman orası bacım 😂😂 balkonda falan mı yaşıyor bu insanlar 😂😁 tamm hadi ver bakalım sağlık ocağında da yakanlanma ama bak.
Zaten sağlık ocağı hemen sonuç vermez cuma sabahı yeniden yaparsın😁
Kız iyiler aslında valla bana bir zararları da yok çok şükür ama hemen öğrenilsin istemiyorum ne bileyim ya😄 sabah oğlumu bırakıp giderim diye düşünüyorum da o yüzden kesinleşmeden şüphelenmesinler bari🤭

Kızlaaar doktora gittik yeni çıktık sayılır ultrasonda üç haftalık falan gözüküyor kese net görülmedi birşey var ama kan da olabilir dedi doktor.. Aklıma takılan şey neden hesaba göre beşken ultrasonda üç hafta gözüküyor sizce 😑

Senin ki aile apartmanıymış biz şehirler arası saklamaya çalıştık annem hala bilmiyor ama kadın şuan burda sorun yaşayıp ondan gizlediğimi düşünüyormuş hem çok güldüm hem üzüldüm😅 yani oruçlu gibi davran onların yanında yeme öyle daha kolay oluyor diyim👍🏻 markete diye çıksan da anlaşılıyomu kısaltmak istediğin bi elbise varsa mesela sebep olabilir

Oruçla ilgili ne yapıyorsunuz yani daha çok başlangıç olduğu için ben devam ediyorum doktor ile görüşsen var mı bu konuyu

Oruçla ilgili ne yapıyorsunuz yani daha çok başlangıç olduğu için ben devam ediyorum doktor ile görüşsen var mı bu konuyu
Bir kadın doğum doktoruna dinlemiştim, oruç tutabilirsiniz eğer kendinizi iyi hissediyorsanız demişti, ben yediğim halde mesela kan şekerim düşüyor yani her şey sana bağlı

Kızlaaar doktora gittik yeni çıktık sayılır ultrasonda üç haftalık falan gözüküyor kese net görülmedi birşey var ama kan da olabilir dedi doktor.. Aklıma takılan şey neden hesaba göre beşken ultrasonda üç hafta gözüküyor sizce 😑
İlk gebeliğimde öyle olmuştu 7 haftada bile gözükmedi, geç döllenme veya geç yumurtlama olabilir. Ama doktorun bizden daha iyi bilir tabi ki

X