2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Bir düşüğüm var ondan ziyade Daha 1 yıl olmadı leep operasyonu geçirdim. Rahim ağzım kısa bu sebeple. Perinatolog ile ilerliyorum. Serklaj olacağım. 12-14 hafta içinde.
Şuan doktorum corasprin ve Progestan 200 mg verdi sabah akşam fitil olarak alıyorum. Bir de folik asit tabii. İnşallah sağ Salim alırsınız kucağınıza 🙏🏻🙏🏻
Amiiinn inşallah hepimiz🤲🏻

Folbiol devletin karşıladığı olan mı onunla ilgi iyi şeyler duymadım ağır vs bişiler bişiler bende onu kullanıyordum bırakmıştım şimdi dr vifolic başladı ilk hamileliğimde de folbiol kullanmıştım son 1 2 bundan kullanmamış tavsiye etmişti doktorum
Folbiol ü bende sevmiyorum başka alcam bunu da almış bulundum yoksa almıyordum. Folidoce b12 folik asit karışımı. Sen seninkinden memnun kaldıysan ondan bakim varsa alırım.
Ayrıca oruç tutuyor musunuz doktorunuz bisey söyledi mi bilgi verirseniz sevinirim 🙏
Ben tutamıyorum dün bi tutayım dedim de zorlandım baya

Ben ayak parmağımı kırmıştım 3 haftadır evde yattığım için gün sayıyoruz hep :) bugün başladım ofise gitmeye ama işte sürekli hareket halindeyim riskli gebelik kategorisinde de olduğum için belirtilerimi kontrol ediyorum endişeleniyorum hep
Kendini serbest bırakmalısın belirti dinlersen belirti duyarsın cnm çok geçmiş olsun

Folbiol ü bende sevmiyorum başka alcam bunu da almış bulundum yoksa almıyordum. Folidoce b12 folik asit karışımı. Sen seninkinden memnun kaldıysan ondan bakim varsa alırım.

Bende folidoce kullanıyorum doktorum ona devam edebilirsin dedi

Sağlıcakla al kucağına inşallah hoş geldin 🤗
Cok teşekkür ederim ☺️ hepimiz insallah
Ben cumaya kadar tutmuştum ama şimdi tutmuyorum çok bitik oluyorum midem yanıyor birde küçük var öyle olunca çok zorlamak istemedim dr sormak aklıma gelmedi benim de
Benimde 2 yaşında kızım var zorluyor ama sonra ödemek te zor geliyor bebek için sıkıntı olmazsa devam etmeyi planlıyorum nasip bende cuma gününe randevu aldım o zaman sorarım 🤍
.

Evet çok zor oluyor haklısınız 😊🙏

Bana da folidace önermişti ilk gittiğim perinatolog aldım ama kullanamadım onu. İmom primo kullanıyorum 3 aydır. Ben memnunun ,oval olduğu için yutması da çok kolay hatta Benim tırnaklarım çok kırılırdı. Şimdi çok sağlam ilk defa bu kadar çok uzadı. Doktorum da kesemi kontrol ettiğinde çok güzel tutunmuş demişti. Bilmiyorum folik asitle alakası var mı

Bana da folidace önermişti ilk gittiğim perinatolog aldım ama kullanamadım onu. İmom primo kullanıyorum 3 aydır. Ben memnunun ,oval olduğu için yutması da çok kolay hatta Benim tırnaklarım çok kırılırdı. Şimdi çok sağlam ilk defa bu kadar çok uzadı. Doktorum da kesemi kontrol ettiğinde çok güzel tutunmuş demişti. Bilmiyorum folik asitle alakası var mı
Imom tüp bebekte kullandım benim biraz hassas birazcık dokunuyodu kan değerim falan düzelmişti onu kullandığımda. Prowomen falan da kullanmıştım daha önceden o hiç bi işe yaramadı bi dünya para bide.

Kızlar merhaba bende bugün ilk defa kese gördüm. Şuan 4+5 görünüyor. Ara ara kaşık ağrılarım oluyordu geçmeye başladı ama adet ağrısı sürekli var. Sizde belirtiler nasıl?
Ultrasondan mı gördünüz, benim yarın 4+4 ilk doktor randevusuna gideceğim ama keseyi göremeyiz diye tahmin ediyorum

Burası açık bir platform belki yıllarca bekleyip hasretini çeken, kendini buraları okuyarak yazarak motive eden insanlara karşı çok yanlış ve kırıcı konuşuyorsunuz bence. Evet burası Aralık ayında bebek bekleyenlerin olduğu bir topik ama yazanlar da kötü niyetle bir şey yazmıyor. İnşallah buraya bir gün ben de yazabilirim, inşallah regli olmam ve ben de Aralık annesi olabilirim gibi gibi temenni yazanlar da var. Siz rahatsiz olup görmek istemiyorsanız buraya yazmaz, okumaz veya bu topigi kullanmazsınız olur biter burada böyle bir tepki gösterip umutla bekleyen insanlara karşı böyle bir tavır takinmaniza hiç gerek yok..
Kotu bir tavır yok sen kötü bi tavırla yanlış anlamışsın. Burada her çeşit grup var her yere yazılabilir. Grubun amacı belli gebelik isteyenler grubu değil burası. Yazılabilecek yüzlerce başlık var.

Ultrasondan mı gördünüz, benim yarın 4+4 ilk doktor randevusuna gideceğim ama keseyi göremeyiz diye tahmin ediyorum
Ya gördüm ama yolk sac çok incecik görünüyor du ekranda verdiği ultrasonda yok. Beta değerin kaç? Vajinal için 1500 olması lazım 4+4 de karından göremeyebilir o yüzden çok endişelenme.

Siz neden takıldınız ki bu kadar? O yazanlar da birer anne adayı, sizin de olduğunuz gibi. Bir Kadının başka bir kadını bu şekilde eleştirmesi çok yanlış. Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz.
Yahu neden duygusal davranıyorsunuz eleştiri normal değil mi? Grubun amacı belli insanlar buraya bunun için giriyor. Neyin duyarını kasıyorsun. Yazılacak yüzlerce başlık var.

İnsanlar heyecanlanıp bir umutla buraya girip yazması sizi neden rahatsız etti ? Bir tek hamile olanların dertleri mi yazılmalı bence hayır. Heyecanla girilebilir iyi niyetlerini iletiyorlar ve inşallah aralık ayında hamile olurum diyorlar olanlara iyi dilekler iletiyorlar ne var bunda?
Canım başlığı okuyup öyle yazın. Meşgul etmeye hakkınız yok

Biz burada rahatsız olmuyoruz bu ay için gebelik hedefleyip heyecanlanıp iyi dileklerini bizimle paylaşanlardan, eğer sizler(yani bu durumdan rahatsız olanlar) bakmayabilirsiniz. Onların soruları da bizlerin cevapları da gayet bilgilendirici, iyi dilekleri de çok özel

Ya gördüm ama yolk sac çok incecik görünüyor du ekranda verdiği ultrasonda yok. Beta değerin kaç? Vajinal için 1500 olması lazım 4+4 de karından göremeyebilir o yüzden çok endişelenme.
Kan hiç vermedim canım hcg yi bilmiyorum. Kaset testlerden takip yaptım. Yarın öğreneceğim inşallah sağlıklı bir gebelik olur🙏

X