- 1 Nisan 2014
- 2.860
- 4.184
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
- #82.901
Benim düzenim herkesten farklı ama yazayım genede bende aynı durumdayım bazen ağlıyorum bitmiyor diye ama Düzenli hergün yapmaya çalışıyorum çalışmıyorum sabah uyanınca iki balkon var ikisindede odunlar var eşim sürekli bozuyor önce odunları düzenliyorum hemen çöpleri boşaltıyorum süpürüyorum bu baya vaktimi alıyor kahvaltıyı hazırla bulaşık hemen arkasına eşim sobaları yakmış oluyor ve ortalık batmış oluyor silme yapıyorum buda çok uzun sürüyor on kere falan siliyorum çünkü örtü serili heryerde hepsini silkeleyip seriyorum çeki düzen veriyorum mutfakta hergün bir parça yeri temizlerim ör buzdolabı yarın baharatlık gibi ama mutfağımda dolap yok benim eşyalarda ikinciel olduğu için asla bir düzen olmuyorKızlar selam.alaksız birşey soracağım.sorum çalışmayanlara evde olanlara.temizlik yemek çamaşır vs. konusunda işin içinden nasıl çıkıyorsunuz? Hergün gün boyu iş yapıyorum yine de bitmiyor bir türlü.belli bir planınız var mı?
Ayrıntılı iş yapamaıyorum pek şimdi doğum için başladım bunca işin üstüne dolap düzenleme bilmem ne yapamadım uzun zamandır şimdi başladım hergün birer parça şeklinde ayakkabılık gardrop bebeğin çekmesi bitti şimdilik