- Konu Sahibi sunshine__
- #82.681
Bir de ev dısında hiç bir yerde uyutamıyorum etrafı incelemekten uyumuyor. evde de içerde biri varsa kalkıp oraya gitmek istiyor meraklı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sürekli de düşüyor biyerlerini acıtıyor peşinde koşmaktan bacaklarım belim agrıdıHoşgeldin aramıza arkadaşım benim oğlan 2 aydır böyle ağlaması huysuzluğu yok ama odada durmuyo sürekli gezmek istiyo asla sabit durmuyo hep zararlı işler peşinde
Benimkinde aparat var o yuzden doktor gecikacak dedi. Seninki ayakta duruyor mu bi yere tutunup canim oyleyse yuzu sana baksin koltuga dayali ayakta tut gel gel vs de yani bebek illaki kas gucu vs anca hazirlaniyordurKızlar benim kızım hala yürümüyor pek bi isteği de yok Bebeği hala yürümeyen kaç kişi kaldık acaba
Kendimi istemiyor sen çalıştırıyormusun yavaş yavaşKızlar benim kızım hala yürümüyor pek bi isteği de yok Bebeği hala yürümeyen kaç kişi kaldık acaba
Hiç önemli değil. Kuzenimin kızı 15 aylık yürüdü.Kızlar benim kızım hala yürümüyor pek bi isteği de yok Bebeği hala yürümeyen kaç kişi kaldık acaba
Hiç endişelenmeyin 18. Aya kadar vakti var ve onlar zamanı gelince bianda gidiyorlar :)Kızlar benim kızım hala yürümüyor pek bi isteği de yok Bebeği hala yürümeyen kaç kişi kaldık acaba