- Konu Sahibi sunshine__
- #82.441
Bi Uyku maması denesen ? Bana doktorumuz çünkü artık sıvıyla doymuyor dedi o zaman..Suyu kesinlikle kabul etmiyor ciglik cigliga agliyor ben hic uyku mama yapmadim,acliktan uyanmiyor bence,aliskanlik tamamen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi Uyku maması denesen ? Bana doktorumuz çünkü artık sıvıyla doymuyor dedi o zaman..Suyu kesinlikle kabul etmiyor ciglik cigliga agliyor ben hic uyku mama yapmadim,acliktan uyanmiyor bence,aliskanlik tamamen
Aç olabilir, ben saat 18-19 gibi ya bizim yemeklerden veriyorum, yanında mutlaka biraz karbonhidrat ya da gece maması yapıyorum irmikli meyveli bisküvili sonra da saat 8-9 gibi süt yani sıvı mama, ortalama 120-180 arası değişkenlik gösteriyor içiyor… sonra gece 1-2 kere su içmeye uyanıyo, bazen hemen daliyo bazen 1 aaat sürüyor uyutması kabiz olduysa kaysılı armutlu gibi meyve püresi yap canım erik armut da çok iyi..Yatmadan birşey yedirmiyorum gece de sürekli emiyor sizce acıkıyor mudur? Bu aralar geceleri uyanık kalıyor çok uykulu olmasına rağmen. Acaba aç mı oluyor diye kavanoz püre tarzı mamadan verdim cok az yedi. Akşam en son kaç gibi yediriyorsunuz?
Bir de kabız olmuş poposu kanamış rengi koyu. Yediklerinden kaynaklıdır değil mi başka bir şey yoktur diye düşünüyorum
Uyku mamasi nedir hangisi oluyorBi Uyku maması denesen ? Bana doktorumuz çünkü artık sıvıyla doymuyor dedi o zaman..
İrmikli vs muhallebi canım.Uyku mamasi nedir hangisi oluyor
Kanaması için bi sebep oldu mu?Kızlar biraz önce oğlumun burnu kanadı tek taraflı baya bir kan geldi doktora götürmelimiyim
Geceden biraz tıkanıklık vardı ama her gece oluyor kaloriferden dolayı.onun dısında bişey olmadı az bi kanama değildi o yüzden telaşlandım aslında birazKanaması için bi sebep oldu mu?
Gripken vs tıkalı veya akarken kanayabilir.
Ben burnuna sprey sıkarsam kızın burnu kanıyor.
O tarz bişey oldu mu?
Goturun bence iciniz rahat ederGeceden biraz tıkanıklık vardı ama her gece oluyor kaloriferden dolayı.onun dısında bişey olmadı az bi kanama değildi o yüzden telaşlandım aslında biraz
Bugune bulamadım randevu yarına aldım.Goturun bence iciniz rahat eder
Hayir ilgilenmezler alanlari değil çünkü. Detayli ultrason için ayrıca perinatolojiye gidilmesi gerekiyorMerhabalar Allah'ın izniyle Haziran'da kızımı kucağıma alacahim
bir sorum olacak. 19. Haftaya yaklaştim. Detaylı ultrason için şehir hastanesine gideceğim fakat perinatoloji bölümüne boşluk oluşmadığı icin randevu alamadım.. onun yerine kadın doğum uzmanına randevu aldım. Detaylı ultrason için kadın doğum uzmanina giden var mı? Gitsem detaylı ultrason için ilgilenirler mi? Kafam bu konuda çok karıştı.
.
İlgilenmezler genelde ve ben bakıyorum her detayına dese bile detaylı mutlaka perinatolojide yapılmalı şahsi görüşüm. Detaylı ultrason için 22. Hafta çok ideal bir zamandır aslında belki bulursunuz o zamana kadar randevu.Çok önemli ve işinin ehli yapması gerekiyor. İmkanınız varsa özelde de yaptırabilirsinizMerhabalar Allah'ın izniyle Haziran'da kızımı kucağıma alacahim
bir sorum olacak. 19. Haftaya yaklaştim. Detaylı ultrason için şehir hastanesine gideceğim fakat perinatoloji bölümüne boşluk oluşmadığı icin randevu alamadım.. onun yerine kadın doğum uzmanına randevu aldım. Detaylı ultrason için kadın doğum uzmanina giden var mı? Gitsem detaylı ultrason için ilgilenirler mi? Kafam bu konuda çok karıştı.
.
Tekrarladı mı?Kızlar biraz önce oğlumun burnu kanadı tek taraflı baya bir kan geldi doktora götürmelimiyim
Yılbaşına özel uyumak isterim mesela. Bir gece. Tek bir gece. Deliksiz.
Yok canım tekrarlamadı çok şükürTekrarladı mı?
22 haftaya kadar bulmuş olurum diye tahmin ediyorum. Çok teşekkür ederim bı nebze içim rahatladı tarih konusunda. Belirli bir haftada yapilir diye düşünüyordum.İlgilenmezler genelde ve ben bakıyorum her detayına dese bile detaylı mutlaka perinatolojide yapılmalı şahsi görüşüm. Detaylı ultrason için 22. Hafta çok ideal bir zamandır aslında belki bulursunuz o zamana kadar randevu.Çok önemli ve işinin ehli yapması gerekiyor. İmkanınız varsa özelde de yaptırabilirsiniz
20-24 arasıdır detaylı zamanı benim perinatologum en ideali 22. Hafta demişti22 haftaya kadar bulmuş olurum diye tahmin ediyorum. Çok teşekkür ederim bı nebze içim rahatladı tarih konusunda. Belirli bir haftada yapilir diye düşünüyordum.
Benim yasadigim sehirde ozelde docent ayni zamanda detayli ultrason bakiyordu kendi ozel doktorum ben bakmiyorum dedi. Ozelde 900e perinatologa gitmistimMerhabalar Allah'ın izniyle Haziran'da kızımı kucağıma alacahim
.
Alerjit rinitlere yada nezlelere bagli burun kanamalari olabiliyor dedi doktorum. Tekrar ederse getirin dedi. Gecrn kizimin da burnu az da olsa ksnayinca sormustum mesajdanKızlar biraz önce oğlumun burnu kanadı tek taraflı baya bir kan geldi doktora götürmelimiyim