Benim oğlumda yemiyor maalesef bize doktorumuz möllers 1 çay kaşığı takviye edelim mutlaka dedi. Balık verdiğim günler( ki bu çok çok nadir oluyo) balık yağı vermiyorum. Onun dışında her gün veriyorum. Benim oğlumda iştahsız o yüzden genelde takviyelerle ilerliyorum. D vitamini devam. Balık yağı başladım 12. Aydan sonra. ravla kids mor karışım günde 1 tatlı kaşığı birde atom karışımı yaptım ondan günde 1-2 tatlı kaşığı yoğurda karıştırıp vermeye çalışıyorum. Bizde de kilo alımı çok az oluyo birde her ay hasta olup aldığı o gramlarda gidiyo
Tahini her gün mutlaka kullanıyorum. Pekmez çok şart bir şey değil benim için. Keçiboynuzu özüde erken ergenliğe sebep olduğu için pek kullanmıyorum.
Kahvaştılarımız bazen bisküvi maması içine haşlanmış yumurta eziyorum çok nadir klasik kahvaltı yumurta peynir zeytin vs genelde tarhanalı kaşarlı ya da irmikli kaşarlı tavada yumurta. Öğlen çorba ara öğün yoğurt ya da meyve akşamda evde ne yemek varsa. Yatarken ve gecede 1 kez mama. Yazınca çok gibi görünsede porsiyonları çok az