Çok teşekkür ederiim
Yalova’lıyım ben. Anne tarafım Trabzon’lu. Normalde İstanbul’da yaşıyorum ama doğum gununu Yalova’da annemlerle yapalım istedim. Bir daha da doğum gunune bu kadar kalabalık zor toplarım, ne zaman fırsat bulup yaparım dedim. Topladım bunda herkesii
değişik oldu ya güzel oldu. Tanımadığımız insanlar da geldii. Kafenin calısanları kendi aralarında yarın doğum gunu olacak burada, palyaco gelecek diye konuşurken bir kadın duymuş. Ben doğum gunu sahiplerini tanıyorum, ben de davetliyim ama numarası yok. Numarasını verir misiniz demiş numara almış
aradıı, benim özel bir kızım var. O yüzden kimse çocuğumla oynamak istemiyor. Durumum da yok ben de bir yerlere götüremiyorum. Doğum gunune de palyaco gelecekmiş. Kızımı oraya bıraksam olur mu, ben dışarıda beklerim dedi kadıncağız
dedim abla olmaz. Sen de gel. Bizim kapımız herkese açık. Al kızını gel dedim. Cok mutlu oldu o da. Çok da guzel bir kızı vardı Allah bağışlasın… biri daha öyle aradıı. Tanıdıktı o. Ama cağırmamışız. Beni çağırmadınız ama ben gene de geldim dedi bir tepsi ev baklavası yapmış gelmiş
biri daha öyle, komsusunu cağırmışız. Cocuk duymuş palyaco gelecek diye. Gelmek sitemiş ağlamış. Dedim o cocukla annesini de al gel
herkese iyi oldu. Cocuklar çok eğlendi