2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Benim de kakadan ziyade çişten şikayetim. Senin bebeğin erkek miydi? Üst ve yanlardan çıkıyor hep. Bezin arkası bomboş.
Pipisini aşağı eğerek bağlayıncada mı oluyor
Ben hep aşağı eğiyorum çok yaparsa çıkıyor
Ayy yenidoğanken her öğünde çıkıyordu bıkıyordum üst değiştirmekten 😒

Buarada sünnet yerimiz yamuk görünüyor ilk 6 ay iyileşmemişti yenidoğunca yaptırmıştık doktora götürdük burda doktor bizi dövmekten beter etti hiçbişeyi yokmuş biz açmıyormuşuz sorun sünnet değilmiş ben altını değiştirmiyormuşum bakmıyormuşum hafif pişiğe denk geldi ogün ilk defa olmuştu bakımsızmış çocuk ki daha benim kadar alt değiştiren görmedim hiç değiltirmesem bile bebeğim doğdu doğalı en az 5 defa kaka yapar hemen değiştiririm zaten aylarca pamuk saf su ile temizledim altını pat diye eliyle yapışıklığı açtı çocuk çığlık çığlığa kalmıştı birdaha tövbe dedim doktora
Ondan sonra şişme kızarma kanama olmadı ama sünnet yeri çok biçimsiz çirkin duruyor ne yapacağız bilmiyorum 🤷🏼‍♀️Böyle sorun yaşayan oldumu hiç

Pipisini aşağı eğerek bağlayıncada mı oluyor
Ben hep aşağı eğiyorum çok yaparsa çıkıyor
Ayy yenidoğanken her öğünde çıkıyordu bıkıyordum üst değiştirmekten 😒
Zar zor giydiriyorum bezi canım. Bi bacağını sokuyorum kalkıp gidiyor. Pipisi ne tarafa düşüyor bakmadım hiç 😭 ama dediğin çok mantıklı, ondandır. Uykuda değiştirirsem dikkat edeyim.

Dün kızımın doğum günüydü 🥹 çok güzel geçti. 150 kişiydik. Kalabalıkçanaydı. Normalde uzağım, bu bahaneyle herkesle görüştüm iyi oldu. Cocukların hepsi palyacodaydı. Anneler rahat etti. Dinlenme fırsatı buldular. Benimki anlamıyordu enazından gelen diğer çocuklar çok çok eğlendi. Güzel bir anı oldu bizlere de 🫠

Eklentiler

• IMG_2277.jpeg
    IMG_2277.jpeg
    100,3 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_2276.jpeg
    IMG_2276.jpeg
    210,7 KB · Görüntüleme: 47
  • 41784D81-96BB-4C43-B121-2EA7FBA060B2.jpeg
    41784D81-96BB-4C43-B121-2EA7FBA060B2.jpeg
    158,7 KB · Görüntüleme: 45
  • C3E1AD54-3CDE-462C-AFDA-A6293EA2D15F.jpeg
    C3E1AD54-3CDE-462C-AFDA-A6293EA2D15F.jpeg
    158,2 KB · Görüntüleme: 46
  • BE5EECB0-A2EB-4C41-8A71-626DD59115A4.jpeg
    BE5EECB0-A2EB-4C41-8A71-626DD59115A4.jpeg
    78,3 KB · Görüntüleme: 46
  • 56755efe-6921-4311-a040-d4f48189b0e3.jpeg
    56755efe-6921-4311-a040-d4f48189b0e3.jpeg
    101,4 KB · Görüntüleme: 48
  • FA9FE270-AF51-4DB0-81E2-1FF216B342FA.jpeg
    FA9FE270-AF51-4DB0-81E2-1FF216B342FA.jpeg
    229,1 KB · Görüntüleme: 50
Nice yaşları olsun canım. Çok güzel olmuş. Biz hiç bişey yapmıycaz özendim biraz ☺️ 150 kişi kimi çağırcam diye düşünüyorum 🤣

Sen nerelisin? Senin konuşmalarında da bi trakyalılık hissediyorum.

Nice yaşları olsun canım. Çok güzel olmuş. Biz hiç bişey yapmıycaz özendim biraz ☺️ 150 kişi kimi çağırcam diye düşünüyorum 🤣

Sen nerelisin? Senin konuşmalarında da bi trakyalılık hissediyorum.
Çok teşekkür ederiim🥹 Yalova’lıyım ben. Anne tarafım Trabzon’lu. Normalde İstanbul’da yaşıyorum ama doğum gununu Yalova’da annemlerle yapalım istedim. Bir daha da doğum gunune bu kadar kalabalık zor toplarım, ne zaman fırsat bulup yaparım dedim. Topladım bunda herkesii 😄 değişik oldu ya güzel oldu. Tanımadığımız insanlar da geldii. Kafenin calısanları kendi aralarında yarın doğum gunu olacak burada, palyaco gelecek diye konuşurken bir kadın duymuş. Ben doğum gunu sahiplerini tanıyorum, ben de davetliyim ama numarası yok. Numarasını verir misiniz demiş numara almış 😄 aradıı, benim özel bir kızım var. O yüzden kimse çocuğumla oynamak istemiyor. Durumum da yok ben de bir yerlere götüremiyorum. Doğum gunune de palyaco gelecekmiş. Kızımı oraya bıraksam olur mu, ben dışarıda beklerim dedi kadıncağız🥹 dedim abla olmaz. Sen de gel. Bizim kapımız herkese açık. Al kızını gel dedim. Cok mutlu oldu o da. Çok da guzel bir kızı vardı Allah bağışlasın… biri daha öyle aradıı. Tanıdıktı o. Ama cağırmamışız. Beni çağırmadınız ama ben gene de geldim dedi bir tepsi ev baklavası yapmış gelmiş 😄 biri daha öyle, komsusunu cağırmışız. Cocuk duymuş palyaco gelecek diye. Gelmek sitemiş ağlamış. Dedim o cocukla annesini de al gel 😄 herkese iyi oldu. Cocuklar çok eğlendi🥹

Çok teşekkür ederiim🥹 Yalova’lıyım ben. Anne tarafım Trabzon’lu. Normalde İstanbul’da yaşıyorum ama doğum gununu Yalova’da annemlerle yapalım istedim. Bir daha da doğum gunune bu kadar kalabalık zor toplarım, ne zaman fırsat bulup yaparım dedim. Topladım bunda herkesii 😄 değişik oldu ya güzel oldu. Tanımadığımız insanlar da geldii. Kafenin calısanları kendi aralarında yarın doğum gunu olacak burada, palyaco gelecek diye konuşurken bir kadın duymuş. Ben doğum gunu sahiplerini tanıyorum, ben de davetliyim ama numarası yok. Numarasını verir misiniz demiş numara almış 😄 aradıı, benim özel bir kızım var. O yüzden kimse çocuğumla oynamak istemiyor. Durumum da yok ben de bir yerlere götüremiyorum. Doğum gunune de palyaco gelecekmiş. Kızımı oraya bıraksam olur mu, ben dışarıda beklerim dedi kadıncağız🥹 dedim abla olmaz. Sen de gel. Bizim kapımız herkese açık. Al kızını gel dedim. Cok mutlu oldu o da. Çok da guzel bir kızı vardı Allah bağışlasın… biri daha öyle aradıı. Tanıdıktı o. Ama cağırmamışız. Beni çağırmadınız ama ben gene de geldim dedi bir tepsi ev baklavası yapmış gelmiş 😄 biri daha öyle, komsusunu cağırmışız. Cocuk duymuş palyaco gelecek diye. Gelmek sitemiş ağlamış. Dedim o cocukla annesini de al gel 😄 herkese iyi oldu. Cocuklar çok eğlendi🥹
Sağlıklı mutlu huzurlu nice güzel yaşları olsun prensesin yolu bahtı hep açık olsun. Nice güzel kutlamalarına şahit olun inşallah.
Çok da güzel şeylere vesile olmuşsunuz Allah dualarınızı kabul etsin iyi insanlar iyi ki varlar 🙏

Sağlıklı mutlu huzurlu nice güzel yaşları olsun prensesin yolu bahtı hep açık olsun. Nice güzel kutlamalarına şahit olun inşallah.
Çok da güzel şeylere vesile olmuşsunuz Allah dualarınızı kabul etsin iyi insanlar iyi ki varlar 🙏
Çok teşekkür ederiim. Hepimize, hepimizin evlatlarına inşallah 🥹 ben sadece aracı oldum. Çocukların yüzleri güldü ya, o bana yetti. Ben hepsinden daha mutlu oldum 🥰

Dün kızımın doğum günüydü 🥹 çok güzel geçti. 150 kişiydik. Kalabalıkçanaydı. Normalde uzağım, bu bahaneyle herkesle görüştüm iyi oldu. Cocukların hepsi palyacodaydı. Anneler rahat etti. Dinlenme fırsatı buldular. Benimki anlamıyordu enazından gelen diğer çocuklar çok çok eğlendi. Güzel bir anı oldu bizlere de 🫠
Aralık ayı bizim ayımız bütün bebişlern doğum günü kutlu olsun 🎂
İlk aralık anneside bendim sanırım 1 aralık sabah 7 de doğmuştu oğlum ☺️
Maşallah harika görünüyor biz kutlayamadık gurbet ellerde

Aralık ayı bizim ayımız bütün bebişlern doğum günü kutlu olsun 🎂
İlk aralık anneside bendim sanırım 1 aralık sabah 7 de doğmuştu oğlum ☺️
Maşallah harika görünüyor biz kutlayamadık gurbet ellerde
Yaa. Hepsinin doğum gunu kutlu olsuun 🥹 eveet muhtemelen ilk sensindir bizim grupta 😍 sağlık olsun. Sart bir sey de değil ya hoş. Bunda anlamıyorlar zaten. Anladığında daha güzellerini yaparsın inşallah 🥰💜

Doğum günü kutlu olsun miniğin 😍 Muhteşem olmuş her şey, ne güzel şeyler yasamissin öyle. ❤️

Rabbim tüm evlatlarımızi hep iyi insanlarla karsilastirsin🤲🏻🍀

Hangi marka uyku tulumunuz canım. Biz lcw 1.6 tog kullanıyoruz. Oda ısısı 22-22.5 arası ve üşüme durumu olmuyor.
Ben de lcw 1 tog giydiriyorum 20.5-21.5 derece arası 2 gün giydirdim içine kısa kollu zıbınla üşüyor gibiydi üzerine yorgan örttüm. Sanırım uzun kollu zıbın ve ince alt pijamayla yeterli olur üzeri açıkken.
22 derece civarında terledi üzeri açık yatırdım 1 togu Ksmbnmcnm Ksmbnmcnm sheilata sheilata

Benim de kakadan ziyade çişten şikayetim. Senin bebeğin erkek miydi? Üst ve yanlardan çıkıyor hep. Bezin arkası bomboş.
Evet erkek canım, ciş hiç taşmadı biz de, ben hep prima premium care kullandım çünkü benim bebeğim pişiğe çok yatkın, değiştirip başka bir bez denemeye korkuyorum o nedenle prima başladık prima devam ediyoruz 🙏🏽

X