- 25 Ekim 2023
- 1.157
- 2.182
- 39
- Konu Sahibi sunshine__
- #82.041
Bugün çook şükür kış bitmeden kazaklarımı çıkardım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım link atmayı beceremedim ama şu modelin farklı bir deseniydi. Altına sadece uzun kol zıbın gydiriyorum. Bazen hava çok soğuyo eksilere düşüyo oda ısısı 21’se eğer altına uzun kol zıbın ve ince bi eşofman altı giydiriyorum. Üstünü zaten hiç örtmüyorum.Henuz almadim canim peki icine ne giydiriyorsun linki var mi
Ben de bebek uzun kolluları giymeden yaz gelecek diyorum ama istanbula kış ocak-şubat-mart artık.Bugün çook şükür kış bitmeden kazaklarımı çıkardım
Ksmbnmcnm ben de aynı böyle 1,6 tog giydiriyorum. En 24 derece şu an. İçine sadece bez giydirdim. Üstüne örtü yok.canım link atmayı beceremedim ama şu modelin farklı bir deseniydi. Altına sadece uzun kol zıbın gydiriyorum. Bazen hava çok soğuyo eksilere düşüyo oda ısısı 21’se eğer altına uzun kol zıbın ve ince bi eşofman altı giydiriyorum. Üstünü zaten hiç örtmüyorum.
Ben tulum giydirmiyorum ne zamandir.uzun kollu zibin ve taytla yatiyor yanlis mi yapiyorum ki oda 23-24 dereceKsmbnmcnm ben de aynı böyle 1,6 tog giydiriyorum. En 24 derece şu an. İçine sadece bez giydirdim. Üstüne örtü yok.
Bazen de uzun kollu alt üst giydirip 0,3 tog owliyi giydiriyorum.
Ya herkes kendi bilir tabi ama inan ki genel olarak çoğu doktor aşı mutlaka öneriyor, aşısız hasta1 yas asisi ile ne duydun canan hocaya gore hicbiri yapilmamali. Ama risk var iste ya bagisikligi o virusle bas edemeyecek kadar guclu degilse bebegin. Ben onu dinleyip seker yuklemesi yaptirmadim tetenozlari vurunmadim hsmilelikte. Hepatit b istedi doktor onu da olmadim ama bebekte ozel asilar dahil yaptiriyorum saglik ocagi 1 yas asisini yapti. Istemiyorsan imza at dedi. Bol bol sadaka iyilik asidan sonra benim iki turlu de icim rahat degil.
ben de prima kullaniyorum, kucuk numara da taşıyordu bizim de ama 5 e geçtiğimden beri taşmıyor, bebeğim 10 kilo ama 5 numara iyi oldu canım, belki numara büyük alınca sende de taşmazBen son indirimde goon ve prima aldım ilk defa. Daha önce her denediğim bezle gün içinde 2-3 defa taşma oluyordu. Goonla bir kere oluyor, primayla da gün aşırı oluyor diyim. Primanın night long mu bi versiyonu var. Onu deniycem bi de. Külot bez diye mi bu kadar taşıyor erkek bebek diye mi bilmiyorum. Kızda hatırlamıyorum, bu kadar olmuyordu.
Darısı bana şuan yatak odasında her şey ortada gibi bugün eşime “yarında odayı toplamazsam kızı bulamayacağımdan korkuyorum o kalabalıkta” dedim. Yarına bitireyim bana güç kuvvet dileyinBugün çook şükür kış bitmeden kazaklarımı çıkardım
Canım ben tütü etek alıp uçlarını dikiş içine renkli ponponlu koyacağım. Üzerine de tatlı bir kazak. Onu da “BİR” yazısı işleyeceğim. Sadece eşim ve arkadaşı foto çekecek diye.Elbise bulamıyorum yardımmm.10 günumüz kaldı dogumgününe
Ben de 10 kilo, 5 numara aldım. Her bezin hem 4 hem 5 numarasını alıyorum ara ara hala aynı bence çocuktan ötürü.Ya herkes kendi bilir tabi ama inan ki genel olarak çoğu doktor aşı mutlaka öneriyor, aşısız hasta
ben de prima kullaniyorum, kucuk numara da taşıyordu bizim de ama 5 e geçtiğimden beri taşmıyor, bebeğim 10 kilo ama 5 numara iyi oldu canım, belki numara büyük alınca sende de taşmaz
Ben diyetisyene gidiyorum. İlk hafta diye bayağı ara öğün verdi. Hiç açlık hissetmeden 1 kg yağ verdim. Ama iki gündür aklımda hep şerbetli tatlılar (normalde sevmem), yağlı şeyler falan. Bu hafta ara öğünlerimi biraz azaltıcak da.Kızlar başka bir dertle karşısınızdayım. Haftada 2 defa yüzmeye gidiyorum ama şu akşam yemelerini kesemiyorum. Göbeğim aldı başını gidiyor. Göğüsler desen karşı komşunun gibi büyüdüde büyüdü.
Tekrar bi motivasyon grubumu yapsak.
Ben de mi gitsem acaba? 73 kiloyum 1,65 boyum varBen diyetisyene gidiyorum. İlk hafta diye bayağı ara öğün verdi. Hiç açlık hissetmeden 1 kg yağ verdim. Ama iki gündür aklımda hep şerbetli tatlılar (normalde sevmem), yağlı şeyler falan. Bu hafta ara öğünlerimi biraz azaltıcak da.
Önce yazsaysin keske 4 numarada her gün tasiyor yine 4 aldimYa herkes kendi bilir tabi ama inan ki genel olarak çoğu doktor aşı mutlaka öneriyor, aşısız hasta
ben de prima kullaniyorum, kucuk numara da taşıyordu bizim de ama 5 e geçtiğimden beri taşmıyor, bebeğim 10 kilo ama 5 numara iyi oldu canım, belki numara büyük alınca sende de taşmaz
Az çok kaka ne zaman yapıyor biliyorsan o zaman 5 kullan mesela, diğer zamanlar 4 kullan canım, bir öyle dene ?Önce yazsaysin keske 4 numarada her gün tasiyor yine 4 aldim
Olabilir de, biz de çok şükür taşmıyor daha ki benim bebeğim bayağı kakalıBen de 10 kilo, 5 numara aldım. Her bezin hem 4 hem 5 numarasını alıyorum ara ara hala aynı bence çocuktan ötürü.
Kaka tasmiyor canim onda problem yok,gündüz yapiyor hemen degistiriyorum.gece çiş çıkma sorunu var.siz kaka mi konusuyordunuz aradan dalmisimAz çok kaka ne zaman yapıyor biliyorsan o zaman 5 kullan mesela, diğer zamanlar 4 kullan canım, bir öyle dene ?
Benden uzun ve hafifsinBen de mi gitsem acaba? 73 kiloyum 1,65 boyum var
Benim de kakadan ziyade çişten şikayetim. Senin bebeğin erkek miydi? Üst ve yanlardan çıkıyor hep. Bezin arkası bomboş.Olabilir de, biz de çok şükür taşmıyor daha ki benim bebeğim bayağı kakalı