2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Dün kızımın doğum günüydü 🥹 çok güzel geçti. 150 kişiydik. Kalabalıkçanaydı. Normalde uzağım, bu bahaneyle herkesle görüştüm iyi oldu. Cocukların hepsi palyacodaydı. Anneler rahat etti. Dinlenme fırsatı buldular. Benimki anlamıyordu enazından gelen diğer çocuklar çok çok eğlendi. Güzel bir anı oldu bizlere de 🫠
Ayyy harika kutlamışsınız 😍🙏🏽🧿 nice sağlıklı mutlu yaşlarınız olsun inşallah 🙏🏽

Benden uzun ve hafifsin 😭
Aslında nasıl besleneceğimizi biliyoruz ama birine hesap vermek gaza getiriyor.
Kesinlikle diyetisyen o açıdan çok çok iyi. Ben de öyle gaza gelirim. Bi ara instada 15 kişi bir grup kurup px90 yapmıştık, hergün birbirimize foto atıyorduk.haftalık incelmelerimizi paylaşıyorduk. O zaman çok güzel incelmiştim hayatımda hiç bu kadar düzenli spor yapmamıştım.
Dün kızımın doğum günüydü 🥹 çok güzel geçti. 150 kişiydik. Kalabalıkçanaydı. Normalde uzağım, bu bahaneyle herkesle görüştüm iyi oldu. Cocukların hepsi palyacodaydı. Anneler rahat etti. Dinlenme fırsatı buldular. Benimki anlamıyordu enazından gelen diğer çocuklar çok çok eğlendi. Güzel bir anı oldu bizlere de 🫠
ayyy her şey çok çok güzel olmuş. Maşallah hayırlı sağlıklı yaşlar versin prensese. Ayrıca elbisesine bayıldım.

Çok güzel bayildim.saglikli mutlu yaslari olsun

Ya ne güzel olmuş 🥰 musmutlu yaşları olsun.
Aslında kasımda doğum yapanlar olmuştu ama artık yazmıyorlar mı ne yapıyorlar 😕
Aralığın son bebeği bende 😃
Ocak bebeklerimiz de var.
İvit 2 Ocak bebesiyle burdayım 🙋🏼‍♀️

Aslında kasımda doğum yapanlar olmuştu ama artık yazmıyorlar mı ne yapıyorlar 😕
Aralığın son bebeği bende 😃
Ocak bebeklerimiz de var.
Aaa yazıyorum Aralık bebeği olacakken planlı doğum Kasım sonu bebeği olarak ilk doğum günlerinden biri benimkiydi paylaşmıştım bende burada😬

Çok güzel olmuş ve birçok çocuğu mutlu etmeniz o daha da güzel olmuş ne güzel bir güne vesile olmuşsunuz🥰 Hepimizin bebekleri iyi ki doğmuşlar,Allah sağlık sıhhat ve mutluluk nasip eylesin onlara♥️

İyi geceler, oğlum 28 Aralıkta yaşına girecek bu şekilde bi kazak aldım belki fikir olabilir

Eklentiler

• 1000051134.jpg
    1000051134.jpg
    107,4 KB · Görüntüleme: 42
  • 1000051142.jpg
    1000051142.jpg
    112,6 KB · Görüntüleme: 41
Gü nay dın sabah olmuşçasına bebesi uyanan analar (dün migrenim tuttuğu için 21de yattım, 4te kalktık)
Ben’de 4’te kalktım, 4 saat uyuyunca yetmiş. Vücut fazlasına alışık değil. Geri uyumam 6 oldu. Biz de günaydın dedik güne 7 itibariyle.

Dün kızımın saçını plastik tokalarla toplamıştım 2 tane fıskiye şeklinde. Mama sandalyesinde yanımda oturuyordu, bilgisayarda iş yaparken bu sessizleşti kafamı bir çevirdim bir tanesini sökmüş, atmış ağzına lastiği çiğniyor 🤯 hemen çıkardım ağzından ama soğuk terler döküldü birden. Ya ben bile zar zor çıkartıyorum tokayı 1 dakika içinde söküp ağzına atıvermiş.

Eklentiler

• f9634275-654d-4965-98e2-98720d31fd40.jpeg
    f9634275-654d-4965-98e2-98720d31fd40.jpeg
    127,7 KB · Görüntüleme: 31
Gunaydin kizlar dun komsu mesaj atmis ev sahibi 7 bintl olan kirayi 13 bin yapmis 3+1 orasi. Bizimki 2+1 5 bin 11 bin yapacakmis. Normal sartlarda bu zammi yapamaz baska bilgi gerekli mi ne yapmak gerekir tayine kadar ev degistirmek istemedigimiz icin bu evde kaldik konumu da iyi bebek icin . Ev cok eski ve eksiklikler cok diyecek ki ev kiralarindan haberin var mi dun sifir evde oturan arkadasa sordum 13binden Ekimde 19bin yapmis

Dün kızımın saçını plastik tokalarla toplamıştım 2 tane fıskiye şeklinde. Mama sandalyesinde yanımda oturuyordu, bilgisayarda iş yaparken bu sessizleşti kafamı bir çevirdim bir tanesini sökmüş, atmış ağzına lastiği çiğniyor 🤯 hemen çıkardım ağzından ama soğuk terler döküldü birden. Ya ben bile zar zor çıkartıyorum tokayı 1 dakika içinde söküp ağzına atıvermiş.
Ben de bi ilcenin millet bahcesindeydim arkadasla. 7 yasli cocuklar cakil taslariyla oynuyirdu onlarin yanina oturmustu. Gozum uzerindeydi tasi aldigi gibi agzina. Neyse sukur aldik. Bi gun de yere kuru nohut dusmus onu donderiyor agzinda. Ha dedim ne yaip edip aliyor bebek o gunden sonra daha dusunuyorum bunu atar mi vs diye. Ay Allah korusun hepsini

Gunaydin kizlar dun komsu mesaj atmis ev sahibi 7 bintl olan kirayi 13 bin yapmis 3+1 orasi. Bizimki 2+1 5 bin 11 bin yapacakmis. Normal sartlarda bu zammi yapamaz baska bilgi gerekli mi ne yapmak gerekir tayine kadar ev degistirmek istemedigimiz icin bu evde kaldik konumu da iyi bebek icin . Ev cok eski ve eksiklikler cok diyecek ki ev kiralarindan haberin var mi dun sifir evde oturan arkadasa sordum 13binden Ekimde 19bin yapmis
Zam oranı %60 tı diyr biliyorum daha fazlasını yapmamaları gerek bence şikayette ediliyor diye biliyorum biara araştırmıştık komşunun dükkanı için ama emin değilim neden kiraları böyle artırıyorlar anlam veremiyorum bizim evimiz 160 m2 hiçbir eksiği yok eski de değil geçen sene 3 idi haziranda 4 yaptık seneyede en fazla 5 civarı düşünüyoruz bizim de çok ihtiyacımız borçlarımız var ama kiracının durumuna göre hareket etmeye çalışıyoruz onlarda insan evladı
Bizim memlekettede dört oda evler 15-18 den başlıyor çok yüksek bence bu fiyatlar

Kuzum bizimde kiracımız var 2500’e oturuyodu her yıl yüzde 25’den bir kuruş fazla zam yapmadı. Neyse bu sene yüzde 65 4100 yapıyodu 5000 istedik 4500’den fazla vermem dedi. Yasalar onu korusuğu için hiçbir şey diyemiyoruz. Ama ben kiracıyım aynı zamanda en başta ev sahibim tahliye taahhütnamesi aldı tarihsiz ne zam derse mecbur kabul ediyoruz dediğin gibi bizde tayinciyiz 2 senemiz kaldı bida ev taşımak istemediğimiz için. Tahliye taahütnamen yoksa yüzde 65 artırıp kabul etmesede her ay öyle ödeyebilirsin mahkemede bir şey yapamıyor bu durumda. Ve ben tokat gibi bir yerde 15500’e oturuyorum :) geçen sene 2 kere zam yaptı. Konuşsak da kabul etmedi piyasa değerinin altında kalıyomuş. 5000’e giridğim evde 3. Yılımda 15500’e oturuyorum.
Ama benim istanbuldaki kiracım 4500’eoturuyo ben tahliye taahhütnamesi almadığım içinde yasal sınırın üstüne çıkamıyorum zaten öyle 2500 olan kirayı 10 bin yapma derdinde de değilim sadece 5000 istemiştim ama kabul etmedi söz hakkımda yok zaten eyvallah dedim geçtim. Ama işte aradaki farkı kendim ödemiş oluyorum

X