2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Henuz almadim canim peki icine ne giydiriyorsun linki var mi
canım link atmayı beceremedim ama şu modelin farklı bir deseniydi. Altına sadece uzun kol zıbın gydiriyorum. Bazen hava çok soğuyo eksilere düşüyo oda ısısı 21’se eğer altına uzun kol zıbın ve ince bi eşofman altı giydiriyorum. Üstünü zaten hiç örtmüyorum.

Eklentiler

• IMG_6519.png
    289,8 KB · Görüntüleme: 21
Ksmbnmcnm ben de aynı böyle 1,6 tog giydiriyorum. En 24 derece şu an. İçine sadece bez giydirdim. Üstüne örtü yok.
Bazen de uzun kollu alt üst giydirip 0,3 tog owliyi giydiriyorum.

Kızlaaar iyi gecelerrr ay ne zamandır giremedim bir sürü şey birikmiş biraz göz gezdirdim. Benim oğlan 1 yaşına girdi 4 Aralıkta doğum günüyle birlikte yürümeye de başladı aşırı duygulanıyorum. Ama bir yaşıyla birlikte aşırı mızmızlık ve gece sık sık uyanmalar başladı bir de emerek uyumayan bebem sadece emerek uykuya geçmeye başladı bu beni üzdü sürekli uyanıyor çünkü. Neyse sağlık olsun diyelim sürekli her şeyi parmağıyla gösterip istiyor ne istediğini anlatıyor ama sürekli yani bir şey istiyor Kendi annemler ve eşimin ailesinde ayrı doğum günü yaptık. Farklı şehirlerdeler çünkü. Aile arasında arkada 1 yazılı balon ve kalpli balonlarla bi süsleme ile yaptık. Sadece pasta yaptırdım konsept o çok tatlı oldu. Bir de 11. Ayda 2 konsept ve aile çekimi yaptırmıştık çok güzel bi anı oldu bize bu arada geceleri bende 1.6 tog tulumla yatırıyorum içine tek zıbınla odası 23.5 falan oluyor. 1 togla sırtı göğsü soğuk olunca 1.6 a geçtim bu şekilde sıcak kalıyor vücudu. Deneyerek öğrenmiş oldum. Bizdeki yeni güncellemeler bunlar oldu. Aralık ayı anne olmamızın senesi ve bebişlerimizin ilk yaşları kutlu olsun canım anneler

Ya herkes kendi bilir tabi ama inan ki genel olarak çoğu doktor aşı mutlaka öneriyor, aşısız hasta
ben de prima kullaniyorum, kucuk numara da taşıyordu bizim de ama 5 e geçtiğimden beri taşmıyor, bebeğim 10 kilo ama 5 numara iyi oldu canım, belki numara büyük alınca sende de taşmaz

Kızlar başka bir dertle karşısınızdayım. Haftada 2 defa yüzmeye gidiyorum ama şu akşam yemelerini kesemiyorum. Göbeğim aldı başını gidiyor. Göğüsler desen karşı komşunun gibi büyüdüde büyüdü.
Tekrar bi motivasyon grubumu yapsak.

Ben de 10 kilo, 5 numara aldım. Her bezin hem 4 hem 5 numarasını alıyorum ara ara hala aynı bence çocuktan ötürü.

Ben diyetisyene gidiyorum. İlk hafta diye bayağı ara öğün verdi. Hiç açlık hissetmeden 1 kg yağ verdim. Ama iki gündür aklımda hep şerbetli tatlılar (normalde sevmem), yağlı şeyler falan. Bu hafta ara öğünlerimi biraz azaltıcak da.

Ben de mi gitsem acaba? 73 kiloyum 1,65 boyum var

Önce yazsaysin keske 4 numarada her gün tasiyor yine 4 aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…