- 25 Ocak 2023
- 2.348
- 1.617
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #82.001
1 yas asisi ile ne duydun canan hocaya gore hicbiri yapilmamali. Ama risk var iste ya bagisikligi o virusle bas edemeyecek kadar guclu degilse bebegin. Ben onu dinleyip seker yuklemesi yaptirmadim tetenozlari vurunmadim hsmilelikte. Hepatit b istedi doktor onu da olmadim ama bebekte ozel asilar dahil yaptiriyorum saglik ocagi 1 yas asisini yapti. Istemiyorsan imza at dedi. Bol bol sadaka iyilik asidan sonra benim iki turlu de icim rahat degil.Kızlar birkaç sorum var. Size hangisi uyarsa istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz
1- şu 1 yaş aşısı mevzusu. Karşıma bir sürü olumsuz yorum çıktı. Aslında yaptırma taraftarıydım ama içime kurtta düştü. Aranızda yaptırmayan var mı?
2- emziren annelerden adet olmayan var mı? Bu ay sanki tamda doğum yaptığım günün 1 sene sonrası WC de peçeteye hafif pembemsi gibi bir şey geldi. Ama yani çok dikkatli bakınca farkedilir. Sonrasında bir şey olmadı. Sadece azıcık adet gibi sancı oldu (o da psikolojik olabilir) siz de durumlar nasıl? Başlayanların nasıl başlamıştı?
3- benim kız da ısırma huyu var. Göbeğimi açıp var gücüyle ısırıyor. Bebişi böyle vahşi olan var mı?
4- bu sıralar bizde de uyku sorunu var. Uyanınca uykuya dalamıyor. İlla yanımda yatacak. Yatağında diken var sanki. Ama o deli ya yatıyor ben deli yatıyorum xl çift kişilik yatağa sığamıyoruz. Yatağına nasıl alıştırıyorsınuz?
5- sizi seviyorum
Benim kendi kardeşimde aşı yaptırmıyor altıncı ay aşısından sonra çoçuğunun epilepsi nöbeti geçirdiğini iddia ediyor ve sonraki hiç bir aşıyı yaptırmadı ama benim bebeklerin doktoru karı koca çoçuk doktoru ve prof.lar adamların bi bildikleri var biz şimdi sağlık bakanlığı programında olan kızımız zamanında olmayan aşıları bile özel yaptırdık demişti bende onları mentör seçtim çünkü izlediğim videolar konusunda teknik bi bilgim olmadığından doğruluğunu teyit edemediğim konuda daha çok bilgisi olana inanmak durumunda kalıyoruzKızlar birkaç sorum var. Size hangisi uyarsa istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz
1- şu 1 yaş aşısı mevzusu. Karşıma bir sürü olumsuz yorum çıktı. Aslında yaptırma taraftarıydım ama içime kurtta düştü. Aranızda yaptırmayan var mı?
2- emziren annelerden adet olmayan var mı? Bu ay sanki tamda doğum yaptığım günün 1 sene sonrası WC de peçeteye hafif pembemsi gibi bir şey geldi. Ama yani çok dikkatli bakınca farkedilir. Sonrasında bir şey olmadı. Sadece azıcık adet gibi sancı oldu (o da psikolojik olabilir) siz de durumlar nasıl? Başlayanların nasıl başlamıştı?
3- benim kız da ısırma huyu var. Göbeğimi açıp var gücüyle ısırıyor. Bebişi böyle vahşi olan var mı?
4- bu sıralar bizde de uyku sorunu var. Uyanınca uykuya dalamıyor. İlla yanımda yatacak. Yatağında diken var sanki. Ama o deli ya yatıyor ben deli yatıyorum xl çift kişilik yatağa sığamıyoruz. Yatağına nasıl alıştırıyorsınuz?
5- sizi seviyorum
Bence de her gün yemese de olur. Kuş kadar yiyor zaten.Geçmiş olsun canım.
ben hergün et vermiyorum o kadar dikkat etmelimiyiz? Haftada mutlaka balık, tavuk, et gibi yiyor bir kaç gün arayla.
1. Ben yaptırıyorum aşı. Şöyle düşünüyorum çocuk felci vs gibi hastalıklar aşılar sayesinde yok oldu. Suriyeliler geldiğinde onların aşı takviminde olmayan aşıların hastalıkları ülkemizde görülmeye başladı. Bu da aşının koruyuculuğu anlatıyor bence.Kızlar birkaç sorum var. Size hangisi uyarsa istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz
5- sizi seviyorum
Aşı bende yaptırmak istemezdim ama bu seferde vicdan yaparım diye korktum ilerdeKızlar birkaç sorum var. Size hangisi uyarsa istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz
5- sizi seviyorum
1-Ben ozel dahil tüm aşılarını yaptırıyorum.Takip ettigim tüm doktorlar yapılması gerektigini,kendi çocuklarina yaptirdiklarini söylüyorlar.Ortalikta her aşı konusunda olumsuz şeyler dolasiyor. Birine güvenmek zorundayiz ben doktorlara güvenmeyi seciyorum,sonucta bu konuda benden daha bilgililer.Kızlar birkaç sorum var. Size hangisi uyarsa istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz
5- sizi seviyorum
Oyyyy maşallah kuzum sağlıkla mutlulukla uyusun büyüsün inşallahRekor kırdık bugünhala uyuyor 10.15 oldu saat gece birkaç kere uyandırmıştık onun yüzünden böyle oldu heralde
Yaaa sesli güldüm odalardan birine tükürme fikrineAşılar konusunda hemen hemen hemfikiriz ben de yaptırma taraftarıyım ne kadar bilgim var diyordum sanki ama etrafımda yaptırmayan doktor çocukları olunca bi de şu dsö güvenilirliği biontechten sonra inandırıcı olmadı. İçimde kurt var ama yaptırırım ben deAcelya A dediği gibi sonra pişman olmam istemem. Hakkımızda hayırlısı.
Azıcık uykumla kutsal toprakları ziyarete gidiyoruz (kaynanamlar). İçimde kalmasın sabah sabah yazayım buraya dedikodumu.
-kız benim kaynana kayınpeder çocuğun doğum gününü kutlamadı ya. Yani ben kutlama yapmadım ama bi mesaj atar, belki arar ne bilim. Bugün bi sürpriz yapmazlarsa odalardan birine çaktırmadan tüküreceğim
Ay hic gülecegim yoktuSabah yürüyüşü olsun, kahvaltılık alayım diye çıktım. Eşim kız evde gezerken tv sehpasındaki eşyaları karıştırıyor, modem vs var diye gitmemesi için dansçı betboo’yu önüne koymuş kapıkulu gibi. Bizimki deli gibi korkuyor betboo’dan. Tv sehpasından ayrılmayan beben götüm götüm babasına doğru koşmuş, kenardan çaktırmadan bakıyormuş hala orda mı diyeeve bi geldim bizimki ağlayarak bana doğru emekliyor.
Benim kızımda bebekken çok korkardı 6 yaşında hala nefret eder odasına bile koymuyoSabah yürüyüşü olsun, kahvaltılık alayım diye çıktım. Eşim kız evde gezerken tv sehpasındaki eşyaları karıştırıyor, modem vs var diye gitmemesi için dansçı betboo’yu önüne koymuş kapıkulu gibi. Bizimki deli gibi korkuyor betboo’dan. Tv sehpasından ayrılmayan beben götüm götüm babasına doğru koşmuş, kenardan çaktırmadan bakıyormuş hala orda mı diyeeve bi geldim bizimki ağlayarak bana doğru emekliyor.
olmadı yapamadım içimde kaldıYaaa sesli güldüm odalardan birine tükürme fikrine
Kiymayla kandir canim, ben de arada öyle yapıyorum ya da dışarda döner yediriyoruz onu seviyor :)Bizimki hic et yemiyor
Bugune kadar bir kez bile pisik olmayan evladim molfixin mavi paketiyle deliler gibi pisik oldu ya, primadan şaşmam bu saatten sonra. Dolap uygulamasindan uygun fiyata buldum ve stok yaptimKizlar nerdesiniz?? Mavi molfix kullanan var mi? Bez bulamiyorum goon 4 almistim kucuk hic memnun kalmadim.molfix pure soft 5 numara bulamiyorum napcam bilmiyorum bezimiz bitiyor
Benim oglan saat basi kalkiyo hala. Sabah 4bucuk 5 arasinda oyun oynamak icin kalkiyo, 7bucuklarda tekrar uyuyo ve 1 saat sonra kalkiyo. Sonrasinda gunduz 11bucuk gibi 1 saat ve 17.30 gibi de 1 saat uyuyoBu uyku sorununu nasil cozucem.ben bilmiyorum.23.30 dedi mi uyaniyor,simdi çitte oynuyor.1 haftadir böyleyiz.gece gündüz mü karisti anlamiyorum artik.tek benim kizım mı böyle acaba?
Yazin mavi paket kizimda da pisik yapti hem de ileri boyut. Pro soft iyiydi bulamsmistik ondanBugune kadar bir kez bile pisik olmayan evladim molfixin mavi paketiyle deliler gibi pisik oldu ya, primadan şaşmam bu saatten sonra. Dolap uygulamasindan uygun fiyata buldum ve stok yaptim
Aldim molfix artikBugune kadar bir kez bile pisik olmayan evladim molfixin mavi paketiyle deliler gibi pisik oldu ya, primadan şaşmam bu saatten sonra. Dolap uygulamasindan uygun fiyata buldum ve stok yaptim