-
- Konu Sahibi sunshine__
- #82.021
Valla oyle kotu pisik olmusken hemen primaya döndüm ve bi gun sonra duzeldi, farkli bir sey yedirmedim yada rutin surdugum kremden farkli bir sey kullanmadim. Insallah size iyi gelirAldim molfix artikyolda geliyor.bir de ben deneyeyim bakalim,pişigi bezin yapmasi durumuna pek inanmiyorum ben ama deneyip göreyim.
O daha yeni cikti heralde dimi hic denemedim, goon kullandim baslarda, o da iyiydi ama taşirma yapti o da. Baska bez degistirmicem artik, stokladim birazYazin mavi paket kizimda da pisik yapti hem de ileri boyut. Pro soft iyiydi bulamsmistik ondan
Ben son indirimde goon ve prima aldım ilk defa. Daha önce her denediğim bezle gün içinde 2-3 defa taşma oluyordu. Goonla bir kere oluyor, primayla da gün aşırı oluyor diyim. Primanın night long mu bi versiyonu var. Onu deniycem bi de. Külot bez diye mi bu kadar taşıyor erkek bebek diye mi bilmiyorum. Kızda hatırlamıyorum, bu kadar olmuyordu.O daha yeni cikti heralde dimi hic denemedim, goon kullandim baslarda, o da iyiydi ama taşirma yapti o da. Baska bez degistirmicem artik, stokladim biraz
Kız çok üzmedi gece ama sürekli kabus gördümGünaydın kızlar. Bu gece hiç konuşma olmamış. Ya mis gibi uyudunuz, ya tam tersi.
Bebeden bebeye degisiyor o zaman. Benimki de erkek, kulot bez kullaniyorum, bantli bez de stokladim ama bu ara altini actirmiyo, bakalim nasil bantli bezi bagliycamBen son indirimde goon ve prima aldım ilk defa. Daha önce her denediğim bezle gün içinde 2-3 defa taşma oluyordu. Goonla bir kere oluyor, primayla da gün aşırı oluyor diyim. Primanın night long mu bi versiyonu var. Onu deniycem bi de. Külot bez diye mi bu kadar taşıyor erkek bebek diye mi bilmiyorum. Kızda hatırlamıyorum, bu kadar olmuyordu.
Sayı olarak bişey diyemiycem. En geç 4 saatte bir değiştiriyorum. Onun dışında kaka da yapıyor 2-3 kere. O zaman da değiştiriyorum. Ya mama içer ya yemek yer. Ağzı çok boş durmaz.Bebeden bebeye degisiyor o zaman. Benimki de erkek, kulot bez kullaniyorum, bantli bez de stokladim ama bu ara altini actirmiyo, bakalim nasil bantli bezi bagliycamsivi tuketimi nasil? Bide gunde kac bez degistiriyosunuz
Bizimki de dedesiyle habire biseyler kemiriyo ama gunde 1 kez kaka yapiyo. Sizinkinin bagirsaklari guzel calisiyo demek kiSayı olarak bişey diyemiycem. En geç 4 saatte bir değiştiriyorum. Onun dışında kaka da yapıyor 2-3 kere. O zaman da değiştiriyorum. Ya mama içer ya yemek yer. Ağzı çok boş durmaz.
Molfix bizde pişiğe neden olmadı arada sleepy ve baby turka kullandık o bezleri hiç beğenmedim ama ona rağmen pişiğin ikinci üçüncü nedeni bezdir diye düşünüyorumAldim molfix artikyolda geliyor.bir de ben deneyeyim bakalim,pişigi bezin yapmasi durumuna pek inanmiyorum ben ama deneyip göreyim.
Saat başı kalktım beynim çatlıyor uykusuzluktan. simdi de 2 erkek bebeyle evde aksama kadar yanlızım diyeceklerim bu kadar.Günaydın kızlar. Bu gece hiç konuşma olmamış. Ya mis gibi uyudunuz, ya tam tersi.
Saat başı kalktım beynim çatlıyor uykusuzluktan. simdi de 2 bebeyle evde aksama kadar yanlızım diyeceklerim bu kadar.Günaydın kızlar. Bu gece hiç konuşma olmamış. Ya mis gibi uyudunuz, ya tam tersi.
Bebekken yaramazlık açısından cinsiyetin farkı olmuyor. Şimdiye kadar oğlum kızımdan daha uslu.Saat başı kalktım beynim çatlıyor uykusuzluktan. simdi de 2 erkek bebeyle evde aksama kadar yanlızım diyeceklerim bu kadar.
Kizim cok uyaniyor ya yiyip yatiyor ta piş pişle. Usuyor mu acaba uyku tulumuna kafayi taktimGünaydın kızlar. Bu gece hiç konuşma olmamış. Ya mis gibi uyudunuz, ya tam tersi.